تحلیل بیت کوین و سناریوهای پیش رو

سلام عزیزان ی موضوع مهمو امشب باید بهتون بگم
اگر یادتون باشه پستی که هفته پیش راجع به بیت گذاشتم، گفتم انتهای میکرو موج5 از موج 3 مینور هستیم
من انتظار داشتم قدرت این موج و پولبک در حدی باشه که در قدم اول تا محدوده 23K$ بریم تا کاراکشن های تایم فریم های بالاتر و قوی تری داشته باشیم، ولی متأسفانه این اتفاق نیفتاد
الان دوتا سناریو میشه در نظر گرفت، یکی تحلیل قبل که بنظرم با شرایطی که پیش اومده ضعیف باشه
سناریو دوم اینکه کل موج اصلاحی قبلی میکرو موج 3 از 3 باشه و این رشدی که تا محدوده 21700 کرد میکرو موج 4 باشه
که اگر اینطور باشه هنوز ی میکرو موج 5 باقی مونده
با توجه به شتابی که از 31560$ شکل گرفته من نظرم رو اینکه هنوز موج 3 مینور ما تموم نشده و باید منتظر موج 5از 3 باشیم
تا اهداف محدوده 13500$ و 15K$
ارز هایی که از کف خریدید حد ضرر هارو بیارید بالا و سیو سود هم داشته باشید
توی این چند روز هم بنظرم خوب سود کردید خیلی ارز ها 20 30 درصد رشد کردن از کف قیمتی
تا زمانی که کف قبلی یعنی محدوده 17600$ شکسته نشده میشه با سناریو اول پیش رفت، ولی اگر شکست قطعأ طبق سناریو دوم پیش میریم، در اون صورت رشد بهتری هم میتونیم داشته باشیم و دوستانی که جا موندن میتونن از قیمت های پایینتر خرید هاشونو انجام بدن

من انتظار داشتم تایم های بالاتر روی امواج اتفاق بهتری بیفته که فعلأ همچین چیزی ندیدم، پس این سناریو هم حتمأ مد نظر داشته باشید تا ان شاالله متضرر نشید
من چیزی که روی نمودار میبینم نوشتم عزیزان، از اینجا به بعد ریسک فری هست با خودتون هر تصمیمی گرفتید
ی جای کار بنظرم میلنگید و چند بار امواج رو از نو شمردم، در نهایت به این دو سناریو رسیدم
موفق باشید

خیلی بامرامی، خدا مراقبت باشه همیشه،من تازه کارم چند ماهیه فقط تحقیق میکنم، متاسفانه تواین ریزش قبلی جرات نکردم خرید کنم، چکارکنم برای یک شروع عالی؟لطفا راهنمای کنید

سلام.بسیار عالی مرسی از دقت و تذکر خوبتون..بنظرم سناریو 2 محتمل تر باشه یعنی هنوز میکرو موج 5 مونده

ممنون جناب راکی ان شاالله همیشه سلامت و پرسود باشید و همینجور باقدرت تحلیل بزارید

سلام جناب راکی شما تلگرام یا کانالی دارید به اشتراک بذارید ما عضو کانالتون بشیم:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:
تو کانال هم چت‌هارو ببندید هیچ سمپاشی هیچ گوهی نمیتونه بخوره فقط ممکنه آیدی تلگرامتو یا کانال و گروهتو بده عضو بشیم بنده تو این آپ فقط بخاطر حضور شما و تحلیل‌های شما میام
اجرتون با خدا کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم کمتر ضرر میکردم

سلام جناب راکی شما تلگرام یا کانالی دارید به اشتراک بذارید ما عضو کانالتون بشیم:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:
تو کانال هم چت‌هارو ببندید هیچ سمپاشی هیچ گوهی نمیتونه بخوره فقط ممکنه آیدی تلگرامتو یا کانال و گروهتو بده عضو بشیم بنده تو این آپ فقط بخاطر حضور شما و تحلیل‌های شما میام
اجرتون با خدا کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم کمتر ضرر میکردم.

مرسی که به فکرماهستی

آقا تشکر بابت تحلیلها و زحمات
خواهش میکنم هر زمان اولین نشانه هایی که میبینید و احساس میکنید جایی درصد اندکی با تحلیل پیش نمیرود لطف کنید هشدار دهید تا دوستان کمی محتاط تر معاملات را انجام دهند
میدانم مشغله زیاد و وجود شک و زمان لازم جهت بررسی آن ممکنه ارسال تحلیل را به تاخیر بندازه اما هشدار کوچک هم باعث خواهد شد بچه ها دنبال علامتها بگرداند و هرکجا موردی را دیدن یا اطلاع دهند و زودتر اقدام کنند
طولانی شد مجدد تشکر از راهنمایی های جنابعالی و آرزوی موفقیت همه دوستان:+1:

برای زحماتت احترام قائلیم

جناب راکی دیروز از بیست یک تا بیست پانصد یه کندل خووب با یه تاییدیه زده بود بدون شکک باید میرفت تا بیست دو پانصد حداقل ..ولی چراا یهو ریزش کرد ..پس اگه اینطوری کندل یعنی کششک..

جناب راکی دیروز از بیست یک تا بیست پانصد یه کندل خووب با یه تاییدیه زده بود بدون شکک باید میرفت تا بیست دو پانصد حداقل ..ولی چراا یهو ریزش کرد ..پس اگه اینطوری کندل یعنی کششک..:face_with_thermometer::face_with_thermometer:

جناب راکی دیروز از بیست یک تا بیست پانصد یه کندل خووب با یه تاییدیه زده بود بدون شکک باید میرفت تا بیست دو پانصد حداقل ..ولی چراا یهو ریزش کرد ..پس اگه اینطوری کندل یعنی کششک..:broken_heart::broken_heart::broken_heart:

واگرایی تو تایم فریم 4 ساعته داشت

جناب راکی، اوردرهای خرید بیت روی ۱۳ هزار رو زیاد دیدم. به نظر شما تا این نقطه میرسیم و اینکه تا چه زمانی ممکنه طول بکشه، چون بهترین زمان خریده. و ممکنه ۸ هزار رو هم ببینیم؟ راهتون سبز ، قدماتون محکم تر:clap: دعای خیر ما بدرقه راهتون

جناب راکی کار درست . سلامت باشی