درود.اگر از دوستانی که اینجا هستن از نظر اطلاعات فنی و تاریخی میتونن کمک کنن لطفا راهنمایی کنن.
موضوع اینه که در دهه ۸۰ شمسی یه بازی انجام دادم و ۲ بیتکوین جایزه گرفتم.
با سرچ در گوگل یه وَلت رایگان ساختم با ایمیلم و بیت کوین هامو منتقل کردم به اون کیف.
با قیمتی که اون زمان داشت پیش خودم حساب کردم که با دو بیت کوین میشه یه ساندویچ خرید.
برای همین پیگیر نشدم.
حالا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا بگه.
بطور خلاصه اینکه همون ایمیلی که کیف پول رو ثبت کردم هنوز موجوده و دسترسی دارم.
اسم کیف پول رو فراموش کردم و یادم نمیاد ولی یه چینی داشت.مثل بلاک چین.
اون موقع هم قیمت بیت کوین حدودا ۳۰۰ تومان بود که این قیمت رو با سرچ در گوگل پیدا کردم .
به نظرم بین کیف پول هایی که قدیمی هستن و اون موقع وجود داشتن باید جستجو کرد و همینطور اینکه چه زمانی قیمت بیت کوین ۳۰۰ تومان بوده محدوده زمانی مشخص میشه.
اگر میتونید کمک کنید که مجددا به دست بیارمشون ممنون میشم.
البته اگر موفق شدم ۵۰ درصد بیتکوین را پاداش راهنمایی جهت دست یابی تقدیم میکنم.
شما برو همون ایمیلو بیار بالا رو گوشیت واصلا ادرس ■■■■■■■ به هیچکس نده حتی بدون رمز برو تو قسمت پیامات احتمالا کدی که اون زمان کیف پول برات فرستاده باشه ببین برا کدوم کیف پول بوده دانلود کن کیف پولو ایمیلتم روش بزن میاد بالا بیت کویینات ایمیلتم به هیچ عنوان در اختیار کسی قرار نده هکر زیاده
تنها راهش همینه اگه اون کیف پول هنوز وجود داشته باشه
ادمین جان تایید کن
این کلکها قدیمی شده
شما از کیف پول بلاک چین استفاده کردید نصب کنید و ایمیلتون رو متصل کنید، از فیلترشکن حتما استفاده کنید
به نظرم خیلی مشکوک میزنی خیلی.
دهه هشتاد بیت کوینی وجود نداشته
اگر هم تاریخشو اشتباه میکنی باید تو ایمیلت بگردی و ببینی از کیف پولت ریکاوری گرفتی یا نه
■■■■7642043 واتساپ پیام بده لطفا
بیا powerword.ir
چقدر چرت گفتی ، تو سابقه ایمیل ت هست دیگه برو بگرد پیدا میکنی کلا حرف هات بوی کلاهبرداری میده
اشاره به بیت
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه فال به نام من دیوانه زدند
داشت
دهه ۸۰ ؟ بیت ؟ ایران ؟
اگه ۱۲ تا یا ۲۴ تا کلمه رو نداری پی اش نباش
داداش من ۲۰ تا بیتکوین داشتم تو یه سایت که به ایمیل متصل بود الان رمز ایمیل رو اصلا یادم نمیاد.
جالب اینه رایگان هم بهم داده بود اون موقع قیمتش ۶ هزار تومن بود…به دلار ..زیاد فکر نکن …این چیزها شانسی هست.اون مکقع به خاطر ثبت نام ۲۰ تا ۲۵ تا بیت داده بود اما الان اصلا یادم نمیاد کدوم سایت بود.
داداش اگه سابقه ایمیل تو پاک نکرده باشی میشه کاری کرد.
ایمیل تو باز کن کد های فعال سازی که از طریق اون کیف پول برات فرستاده شده نگاه کن حتما اسم کیف پولو زده
بیا پایین سرمون درد گرفت
توی ایمیلهاتون یه نگاهی نینداختید ببینید شاید از طرف سایتی که ولت رو ساختید براتون یمیل ارسال شده باشه؟
به عنوان یک داستان، هنوز جای کار زیاد داره.
تلگرام پیام بده. @mdai0721
منم استخراج میکردم ولی نمیتونم کیفمو پیدا کنم
سال ۸۰ مگه بیت بوده اصلا؟