یه روشی بهتون میگم صددرصد تضمینی است هیچ ضرری توش نیست این کارو انجام بدید لذت ببرید همه دستتون پر پوله
باید دوتا بیبی دوج بخرید اول 20 میلیارد بیبی دوج توی تراست ولت بخرید و فراموشش کنید بره پی کارش دست بهش نزنید دوم برید داخل صرافی های ایرانی اونجا بیبی دوج بخرید نیازی به بایننس ندارن کارمزد خرید و فروش داخل صرافی خیلی کمه مفته به خدا همون داخل صرافی 20 میلیارد هرچی در توانتون هست بخرید وقتی بیبی پامپ میکنه بفروشید وقتی رفت رو منفی بخرید از پولشم میتونید خرج کنید اگه زمانی هم بیبی پامپ واقعی زد و صفر کم کرد شما جا نمیمونید چون 20 میلیارد تو تراست ولت دارید خوب مگه شماها نمیگید بیب دوج شیبا دومه خوب بسم الله همون 20 میلیارد اگه بشه 1 تومن خوب میشه 20 میلیارد تومن اگه هم بشه 1 ریال میشه 2 میلیارد تومن والا اگه این ارز بخواد صفر کم کنه همون مقدار هم بسه الکی وحشت نکنید و بگید جا موندم برید خونه و ماشین و موبایل خودتون رو بفروشید آرامش خودتون رو حفظ کنید این ارز زمانی میره بالا قول شرف میدم هیچکس هیچی ازش نداره
ادمین تایید کن دوساعت تایپ کردم
خب این کارو با لونا کلاسیک کنید روزی ۶۰ درصد پامپ دامپ میکنه lunc
سلام برادر احسند برشما و همه هموطنانم.پیامهات رو خوندم از ته دل هم برای شما و هم برای هموطنانم ارزوی سربلندی رو دارم.
طلب شفاعت برات دارم . وقتی بیبی پامپکرد بفروشیم وقتی ریزش کرد بخریم ؟خب ایا پامپ ودامپشمشخصه. ؟
میتونید با هر ارزی که دوست دارید انجام بدید هدف من از گفتن این بود با توکن های هولد شده بازی نکنید توکن های هولد شده رو توی تراست ولد هولد بزارید برای بلند مدت و توی صرافی های ایرانی نوسان بگیرید که اگه اون ارز حالا هر ارزی باشه یه زمانی رشد بسیار زیاد کرد ازش جا نمونید.