درود به همه عزیزان
پیرو سولات برخی از شما عزیزان
شرط اول سرمایه گذاری و سود غلبه بر ترس و دوری از شک و حفظ روحیه برنده می باشد.
شرط دوم شناخت بازار : لازم بذکر است در بازار ارز دیجیتال نمودار دراز مدت صعودیه، ضمناً هر کدام از ارزها در روندهای صعودی و نزولی پی در پی، هر عددی را بارها تاچ می کنند…
شرط سوم مهارت : که با چند ساعت مطالعه و بررسی نمودارها و تحلیل ها و البته دنبال کردن اخبار مهم کار ساده ایست
شرط چهارم : تعین استراتژی شخصی، در این بازار برای سودبردن باید روی خودمون حساب کنیم نه اینکه منتظر مثلا بی ان بی باشیم…
نکته۱ : حد سود و ضرر مشخص کن
نکته۲ : هلد و ترید در کنار هم قطعا بهتر از یکی از آنهاست( در هر بازاری سود می کنی)
نکته۳ : اگر بخوایم در این بازار فقطططط سود کنیم اصلا وارد این بازار نشدیم…
در پناه خدا پر رزق باشید:folded_hands:
سلام
به چند ساعت مطالعه؟؟؟
دوست عزیز این حرف کاملا فقط از یک فردی که هیچ چیز از تکنیکال نمیدونه بر میاد
بنده با سه سال تجربه ترید و مطالعه ۴ جلد کتاب تحلیل تکنیکال اونم مو به مو هنوز میبینم از ۰ تا ۱۰۰ تحلیل تکنیکال در عدد ۱ اطلاعاتی هستم شما میگی چند ساعت مطالعه؟ با این تفکر هم خودتون رو و هم بقیه رو گمراه کردید لطفا خواهشا انقدر تکنیکال رو کوچیک نبینید این رو زمانی متوجه میشید که وارد تحلیل به شکل جدی بشید بعد میبینید که کجای کارید و تعجب من از دوستانی هست که لایک هم کردن دقیقا این افراد افرادی هستن که در بازار مالی به شدت ضرر کردن و یا قطعا با این تفکر ضرر میکنن البته با بقیه مطالبی که فرمودید موافقم
دوست گرامی مخاطب متن بنده عزیزانی هستن که تازه می خوان شروع کنن و بنده شروط لازم رو نوشتم نه کافی
مقدماتی نه پیشرفته
وگرنه که همه می دونیم ارز دیجیتال عرصه بسیار پهناوری داره…
برقرار باشید:folded_hands:
با سلام و احترام
اگر امکان دارد کتابهایی را که مفید هستند معرفی نمایید . من دو تا از دوره های آموزشی را تهیه کردم ولی عمدتا دنبال فروش سیگنال هستند و چیز زیادی آموزش نداده اند و فقط هزینه اضافه بوده است زیرا قبل از خرید این دوره ها در ۷۰ درصد خریدهایم سود می کردم ولی الان با توجه به این دو دوره و کلی مطالعه و کلیپ های آموزشی ۳۰ درصد از خریدهایم منجر به سود می شود . در اصل با این دوره ها بیشتر گمراه شده ام . لطفا اگر راه بهتری برای یادگیری در نظر دارید معرفی نمایید . با سپاس فراوان