مشکل در انتقال کاردانو

آيا ميدونيد دوج فقط جهت خنده ساخته شده؟
كمي راجبش مطالعه كنيد. متوجه ميشيد.

حیف که شما دیر فهمیدی

حرف تو بنظر من خنده دارتره برو سوادتو ببر بالا و با فکر حرف بزن بعد نظر بده فعلا که بیشتر سود دهی تو بازار ارزها را همین دوج داشته و جزء ده ارز برتر تو جدول بیشترین سوددهی تمام ارزها به حساب میاد و کسی پشتش نیست جز ثروتمندترین فرد جهان و تو آمریکا محبوبترین ارز به حساب میاد من که شخصا هیچ کدام از کارشناسان ایرانی را قبول ندارم چون فقط برای معروفیت و پول نظر میدهند من فقط با فکر خودم میرم جلو و به حرف هیچکس هم کاری ندارم …

:joy:لحن پیامت ترغیبم کرد پیامای دیگتو بخونم،قصد بی ادبی به کسی رو ندارم،چون ادب شهری و روستایی و عشایر نداره،ولی واقعا ادبت در تمام پیامهات در حد شعور کمته دوست عزیز.حیف فامیلیت که عشایرهارم بردی زیر سوال.تو انقدی که از موضع فهم و تسلط درباره کوین ها حرف میزنی «که بعید میدونم داشته باشی»همون قدر هم در جهل دست و پا میزنی.
*پ.ن.
با ما ربطی نداره کی چی میخره،اگر تحلیل علمی داریم برای کمک به همدیگه به اشتراک میزاریم.

ما هم برا خنده وارد شدیم🤣

شوخی شوخی جدی میشه

درسته فقط واسه خنده ساخته شد اما الان قضیه اش کاملا متفاوته حالا دیگه قراره رقیب بیت کوین بشه شکی هم بهش نیست

توصیه میکنم تویت ایلان ماسک رو بخونین دوج تا پایان امسال به یک دلار میرسه

بله میدونیم چون یه اطلاعات خیلی خیلی دم دستیه که توی هر سایتی باز کنی نوشته. البته شمام حتما میدونی که پامپ و دامپ درچه صورتی رخ میده یا اصطلاح اصلاح چیه و بعد از چند وقت بروز رسانی داشته و چقدر همین شوخی محبوبیت کسب کرده تو همین یکی دو ماهه و چقدر خودپرداز برای خریدش فعال شده :slightly_smiling_face:
و دیگه حتما اینم میدونی که سال 2010 م همه میگفتن بیت کوین عمرا به 50 هزار دلار برسه و خوابشو ببینه…
زمان همه چیو ثابت میکنه
همه چی فقط تحلیل تکنیکال نیست چون صرفا اونها فقط تحلیلن و بازار فقط رو اون اصول بالا پایین نمیشه

بیت کوینم شوخی بود
میدونی اگر پوله یه کیک با نوشابه به بیت کوین داده بودی
الان کارخونه کیک و نوشابه داشی :joy::joy::joy:
شوخیه مگه نه واسه آدم هایی با طرز تفکر شما همه چی شوخیه …

اون موقع که ۱۰۰ تومن بودم همین حرفا رو همه کارشناس تر از شماها زدند ولی همه غافلگیر شدند

خداوکیلی؟ شت نمیدونسیم ما

توام قرار بود …

خنده چیه دوست عزیز، کافیه به ارزش کل بازار دوج نگاهی بندازی

درست مثل خودمون که تو ایران متولد شدیم

اگر حداقل ۱۰۰۰۰ واحد دوج داشته باشیم بهمون پاداش میده؟

افرین دست درد نکنه تحقیق کردی

آیا میدونی خودت سر یه خنده به دنیا اومدی ؟؟؟ :thinking:

ازاسمی که برا خودت ساختی مشخصه

آره. ولی بخاطر محبوبیت بین کاربران مورد حمایت قرار گرفته و ارزش پیدا کرده
الان هم بخاطر خبر جدیدی از ایلان ماسک امکام افزایش ارزش رو دارا هست.