سلام
اتریوم کلاسیک هم حال و روز الان لونا کلاسیک رو داشت ولی حالا برو ببین داره چی میشه
دوستانی که پیام میدن و اه و ناله میکنن یه حرف دارم باهاشون خب عزیز مگه مجبوری سرمایه زندگیت رو بیاری تو این بازار که از ترس و استرس بخوای سکته بزنی خدایی نکرده و هر روز پیام بدی که نابود شدم و فلان شدم ustc و لونا کلاسیک رو در حد توانت خرید کن که اگه از دست بدی تنت نلرزه و نگران نشی همون ده دلار تا ۱۰۰ دلار هم خریر کنی کافیه همینم اگه صعودی بشه و یه روزی لونا کلاسیک به ده دلار برسه کلی پولدار میشی یا ۱۰۰ دلار بزاری و ustc خرید کنی با قیمت الان و یک دلار بشه حدود ۱۱۰ میلیون میشه پولت پس طمع نکن و اگه صبور نیستی پولتو خارج کن برو یه جای دیگه سرمایه گذاری کن چون یا کل سرمایه خودتو از دست میدی یا خدایی نکرده سکته میکنی
اینم بدون ارزی که با این شدت ریزش کنه تا بخواد برگرده و پامپ بشه خیلی زمان میبره و تا حدی این زمان رو کش میدن پولدارها که این افرادی اومدن تازه و میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن خسته بشن و خروج بزنن از ارز بعد که عجول ها رفتن صبورها حالشو میبرن اگه الان خرید کردی و اومدی دو روزه یا دو ماهه ازین سود بگیری اشتب اومدی اگه دبدت بلند مدته خرید کردی بنداز یه گوشه یکی دو سال دیگه بیا ببین چی شده و تو این مدت اخبارشو دنبال کن هر چند ماه یبار
از ما گفتن از شما نشنیدن
حالا تصمیم با خودتون
من الله توقیف