بررسی هوشمندانه بودن استخر نقدینگی بیبی دوج

من تقریبا برنامه‌های بیبی دوج که داخل سایت رسمی خودش عنوان کرده با کارهایی که عملی انجام داده دنبال میکنم…،
این جریان نقدینگی استخر بیبی به نظر میاد بسیار هوشمندانه هست چون با برنامه‌های بلند مدتش کاملا همخوانی داره چرا؟ چون پروژه‌هایی مثل لونا قبل از از هم پاشیدن جفت ارز خودش شروع به خرید مقادیر زیادی بیت‌کوین در چند مرحله کرد ولی کافی نبود یعنی خود لونا احساس خطر کرده بود ولی خیلی دیر شده بود و کار از کار گذشته بود، پروژه ترا هم به همین صورت همانند لونا دست بکار شده ولی هیچکدوم بنیادی انجام ندادن باید هزینه کنن تا امنیت بخرند، بیبی دوج از همان ابتدا و بنیان اول خودش به عنوان پس‌انداز و بسیار بی نقص و هماهنگ با هر تراکنش این کار انجام میده به طوری که هر تراکنش خودشو در برابر خطرات مشابه بیمه می‌کند.
خوب حالا برای این پسندازBNB موجود در استخر نقدینگی چه اتفاقی خواهد افتاد، میتونه هم برای پیش‌برد اهداف پروژه هزینه بشه و همینطور میتونه جهت توکن سوزی هزینه بشه…،
به برنامه‌های هر توکنی که خریداری کردید و کارکردهای عملی هر پروژه دقت کنید که تقریبا همخوانی داشته باشد،

درود برهمگان؛یه سوال دارم،۵درصدتوکن سوزی بیبی دوج فقط موقع فروش اعمال میشه یاهرکسی خریدهم بزنه باز۵درصدتوکن سوزی میشه ؟پیشاپیش سپاسگزارم.

دوست عزیز من هولدر 1.2 تریلیون توکن بی بی دوج هستم. آیا به نظرت BNB های استخراج شده رو واسه جیب خودوشن میخوان یا برای اهداف پروژه؟ شما مطمئنی که داری این حرف و میزنی. من که تا سال 2025 یا بیشتر هولدرم ولی اگه بدونم اینا دارن دروغ میگن و سر مردم شیره میمالن بدون شک خارج میشم تعارف ندارم مثل لونا سرمایه نابود بشه حالا هرچند باشه من 1500 دلار تو بی بی سرمایه گذاری کردم.

داداش فهمیدیم تو بی بی دوج هزارو پونصد دلار سرمایه گذاری کردی،افرین داداش اگه میتونی همشو بخر بازار ب شماها نیاز داره