احسان هاشم‌پور: تحلیل‌های اشتباه

احسان هاشم پور کجایی! دیدی ۲۵k هم دیدیم! یادفته گفتی لیکوییدت ۲۵ هزار هست و گفتی اسکرینشات بگیرید که ۲۵ رو نمیبینه ولی تا زیر ۱۷۶۰۰ میاد منم اسکرینشات گرفتم و پیاماتو دارم البته تو پیام های قبلی خودتم هست.
خب دیگه لطفا تحلیل نذار ( از ۲۰۵۰۰ میگفتی رکب نهنگاس میخوان به شما بندازن)…

:joy:داداش ساقیتوعینکتوعوض کن لیکوییدم28kهس پله پله دارم شورت میگیرم برواز22600خط روندبکش میبینی ردش کرده انقدم هول نباش:joy:کوربودی گفتم 20700اخرای ریزشه بایدبالابزنه از کانال نزولی هم خروج بزنه خروج فیکه سریع رفتین توباز صعود چطوری هول مواظب باش نمونی با حوضت:joy:

اخه اسکل مگه گفتم25رونمیبینه که داری زرتوپرت میکنی؟!گفتم 24700روتضمین میکنم ولی25500_25800رو نه چون نوبت رکبه بازم شماگاگولا از رو نمیرید؟

این لحن صحبت در مورد کسانی که بدون هیچ چشم داشتی تحلیل میزارن صرف نظر از اینکه صعودی یا نزولی باشه درست نیست تحلیلگران تحلیل می کنند و همش احتمالاته و ما خودمون باید تصمیم بگیریم و همینجا از همه کسانی که واقعا وقت میزارند و تحلیل می کنند تقدیر و تشکر میکنم

اینارو ولشون کن اندر خم خطوط حمایتو مقاومتن

دقیقاهمینافریب امثال پلن بی روبایدبخورن👌

اسکل تویی که حتی نمیدونی پیام های قبلی ات چیه ان برو یه نگاه بنداز بارها و بارها گفتی لیکوویدیت ۲۵ هزار هست میدونی اگه چند نفر به حرف تو احمق گوش داده باشن همه لیکووید شدن و بدبخت شدن!!

اسکل تویی که حتی نمیدونی پیام های قبلی ات چیه ان برو یه نگاه بنداز بارها و بارها گفتی لیکوویدیت ۲۵ هزار هست میدونی اگه چند نفر به حرف تو احمق گوش داده باشن همه لیکووید شدن و بدبخت شدن!!!

تحلیل فقط احتمالاته ولی هاشمپور لحن بالا به پایین و طلبکار داره و اینجا هم به طرف توهین کرده

خود من فکر میکنم بیت کوین و بازار کمی بالاتر میره و نهایتا تا یه ماه آینده میریزه ولی این لحن صحبت و «گاگول» و «اسکل» گفتن به ملت جالب نیست. شما اگه حرفه ای هستی مردم به حرفات میرسن نیازی نیست با تمسخر بزنی تو حال بقیه که باهات مخالفت نکنن.

خوب راست میگه تا الان که درست بوده تو برو دقیق تر بخون اولی رو نمیدونم اما تو الاوه بر اسکل بودن حتما باید بری اکابر

25800 رو گفت تهش
بحث تلاش برای کمک و همفکریه من گفتم تو گفتیو ولش کن رفیق