نمیدونم چرا ی عده ای ، دیگه زیادی دارن رگ غیرت نشون میدن؟!.
ناموسشون که نیست!!! ، در واقعیت تویه زندگیشون ، واقعا روی ناموسشون هم اینقدر غیرت نشون میدن؟!.
اگه واقعا غیرت داری ، مرد باش ، تن به کار بده ، دنبال نون مفت نباش
اصلا فکر ارزها رو هم نکن ، فکر کن وجود نداره
ی درصد احتمال بده نابود بشه یا مثل بورس بشه
این وسط بدون کسی غیر خودت ضرر نمیکنه
حتما که نباید از اینجا به اون چیزهایی که میخوای برسی
شاید از ی جایی دیگه خدا برات رزق و روزی فرامون داد
ی مقداری هم ارز داشته باش و بنداز کنار بعد چند سال بیا سراغش
اگه قسمت بود که بود اگه هم نبود فدای سرمون
فقط یادتون باشه عزیزان با سرمایه کم وارد ارزها بشین
بخصوص در شتکوین و میم کوین و…
به هیچ عنوان نرین خونه و ماشین و … بفروشین
ب امام حسین چون دوست تون دارم این حرفا رو میزنم
گول حرفای دیگران هم نخورید ، حرف مفت زیاده
خواهش هم که از همتون دارم اینقدر نیاین چک کنین چی شد و چی نشد
بخدا جز اینکه روان تون رو بهم بریزه چیزی نیست ، بخصوص بعضی از حرفا که تاثیر منفی میزاره به ذهن ادم
بخواد بشه میشه ، وسلام…
پسر جان تو چرا گیر دادی تو این صفحه ،سرتو بکش بیرون،تو که به این توکن اطمینان نداردی پس چرا چند هفته است میای حرف مفت میزنی،تو پول خرید یا جرات خرید نداری بهتر حسادت بزاری کنار ،نترس هنوز کسی میلیاردر نشده تو داری ک.و.ن سوزه میگیری.
اینجا همه غیرت دارن همه هم سرکار میرن خیلیها اینجا هستن و شغل دارن همه مثل تو بیکار نیستن
من خودم رسمی هستم اضافه کار دارم کارانه دارم حتی حقوق مناطق محروم هم دارم
پس فکر نکن هر کی اینجاست بیکار و بی غیرت اگه می بینی کسی رگ غیرتش اینجا باد میکنه بخاطر حرفای نسنجیده و مایوس کننده بعضی از هموطناست
دوستی یه ارز به من معرفی کرد پارسال ۱۴ صفر داشت من حدود ۳۰۰۰۰۰ هزار تومن چند تریلیون ازش گرفتم بعد از یکسال دو صفر کم کرد و من نفروختم الان هم رو ۱۲ صفر ۹۲ هست که صفر بعدی هم بندازه
بی بی دوج هم یکی از همینا بود که الان ۸ صفر داره و روند خیلی خوب و برنامه های خوب و تیم خیلی خوبی داره
صبر نداری نمون فروختی نیا اینجا یا بمون و نق نزن یا صبر داشته باشین
اگه واقعا اینجوری که تو میگی ، واسه خودت نهنگی ، نمیدونم اینجا بودنت دلیلش چیه!!!
نمونه ای از حرف های مفت
پسر گلم شما برو رو همون خواهر و مامان جونت غیرت داشته باش تا کلاهتو باد نبره،نمیخواد بیای اینجا چرت و پرت بگی
پس تو که باغیرتی و بیکار نیستی اینجا چکار میکنی؟؟؟ جمع کن خودتو، میخوای بیوگرافیتو بدم که همه بدونن چکاره ای؟ تو از اون ادمایی هستی که روزی ۴ هزار بار کیف پولتو ،صرافیتو و ارزاتو رفرش میکنی که ۲ قرون بیاد سرش ،این مزخرفاتم نوشتی که ۵ تا ساده لوح نخرن و احیانا سود نکنن ،که تو نپکی، اخه بخیل چرا دوست نداری یکی سود کنه،؟ چرا انرژی مثبت نمیدی به همنوعت که به خودت برسه؟ همین منی که دارم این رو مینویسم ،با ارز هم ماشین خریدم ،هم خونه و خیلی کارای دیگه،میدونی چرا چون خوب میخوام واسه همنوعم، ارزو میکنم همه توی این بازار سود کنن که تو بیشتر منفجر شی، نا گفته نماند هم سر کارم هم تنگ تنگ روزی ۱۲ ساعت سرکارم ،۵_۶ ساعتم توی بازار ارز، پس یکم تنگش کن با غی ر ت
هیچی دیگه هر کی پول داره دیگه هیچ کاری نکنه دیگه فقط بشینه تو خونه اتفاقا وقتی پول داری باید ادامه بدی تلاش کنی احتمالا تو از اونایی که اگه پول بیاد دستت یه مفت خور الاف و کوچه گرد میشی نخیر باید در کنار پول تلاش کرد باید یه کاری راه بندازی تا چند نفر مشغول کنی و نون بخوری
در ضمن من گفت اون ارز ۱۴ صفر داشت دو تا صفر کم کرد حالا ببین ۱۰ دلار من ازش خریدم دو صفر کم کنه چیز زیادی نمیشه اوووووفتااااااد