یه چیزی مثل روز برام روشنه یکم فکر کنید چرا ؟؟برای جبران خسارت لونای جدید دادن اونای که قبل از ریزش لونا رو خریداری کرده بودن ؟ به خداوندی خدا اینو میدونم قیمت لونای جدید منفجر میشه. چون فقط با بالا رفتن قیمت لونای جدید میشه ضرر هولدر هارو جبران کرد نه اینی که سقوط کرده باشه .فقط این میتونه درست باشه و این حرف حدیث های لونا کلاسیک برا رد گم کنیه یکم فکر کنید خودم توی قیمت ۱.۷دلار دوهزار عدد لونای جدید گرفتم مطمعنم شک ندارم لونای جدید منفجر میشه کلاسیک هم دارم ۱۰۰دلار گرفتم ولی این توکن خیلی کار داره به همین راحتی نیست دوستان بیشتر روی لونای جدید باشید اونای که قدیمی بازار هستند و کار کشته میدونند چی میگم لونا جدید طوفان میکنه
دقیقا منم همین نظرو دارم. لونای 2 به زودی 10 دلارو میزنه
بازنده ای جون خریدی دوست داری رشد هم کنه
شک نکن همه ضررهات جبران میشه لونا کلاسیک بدجوری میترکونه که فکرشم نکنی فقط صبور باش
بچه جون خریدم چون با عقل جلو رفتم الان هم سود میلیونی کردم ولی نمیفروشم لونا الویتش جبران خسارت نه ملیاردر کردن شمایی که از راه اومدی میخوای میلیاردر بشی
سلام یعنی هر کس قبل از ریزش لونا داشته بود بهش لونای جدید دادن؟
دوست عزیز هر کس تو بازار سرمایه آمد و گفت آمده ضرر دیگران رو جبران کنه بدون که حتما آمده دوباره جیبت رو خالی کنه و بقیه سرمایه رو هم بگیره ، تو بازار های مالی همه دنبال سود خودشون هستن و …سود هر کس برار با ضرر کس دیگه ای هست … سود خوب هرکس مساوی با ضرر کسان بیشتری ایست …و سود کلان و زیاد هر کس مساوی با ضرر تعداد زیادی از سرمایه گذارها هست … و الی آخر ، هیچ کس تضمین نداده آمده تا اگر کسی ضرر کرد ضررش رو جبران کنه من خودم لونا داشتم ولی وقتی تعداد زیاد کردم که لونا جدید دادند همه رو که بهم تعلق گرفت فروختم و مقداری روش گذاشتم کلاسیک گرفتم البته نظر شما کاملا برای من محترم هست ولی باهاش موافق نیستم احتیاط کنیم وقت اشتباه نداریم
لونای جدید رو تو یه هفته کد نویسی کردن ک دهن امثال تورو ببندن
پولتو دور ریختی
ندادن و هیچ تضمینی برا جبران خسارت نیست جز برگردوندن قیمت لونا کلاسیک
زمان قضاوت خواهد کرد😂