یه راهنمایی میفرمایید لطفا… با توجه به کارمزد سایت کوینکس، اختلاف چند دلار نوسان گیری کنیم ، برامون میصرفه؟ یعنی مثلا من 57 بفروشم، دوباره 56 بخرم، به کارمزدی که کم میشه می ارزه؟! یا اختلاف قیمت خرید و فروش باید بیشتر باشه؟
حداقل باید ۱۰ خال پایین تر بخری بزاری سرجاش
صرافیهای خارجی اصلا کارمزدی نداره و به چشم نمیاد،بله میصرفه خیلی هم میصرفه
عموجون کجای کاری؟یه کلاس اموزشی برو مگه چنده؟مگه چقد وقتتو میگیره؟یاحداقل پیش یکی بشین یه مدت تریدکنه
کوینکس و خیلی مراقب باشید. فی کارمزدش متغیره در ساعات پر ترافیک
تو تراست چنج کن
بسته به پول سرمایه گذاریت داره که اگر بالای میلیارده شاید بصرفه اما درغیراینصورت باید درقیمتهای بالاتر بفروشی تا سودی بکنی
روی این ارز اگه نوسان گیریتون ساعتی باشه نسبت ب سرمایه ای که میزارید و قیمت تتر در لحظه میتونه تاثیرگذار باشه
بهتره وقتی اطلاع و دانش کافی ندارید نسبت به این بازار هیجانی و پر ریسک روی بلند مدت تفکرات اقتصادی تون رو طبقه بندی کنید ۱۰%سرمایه خودتون رو بذارید در سبد های مختلف خوب رو به رشد و صبر پیشه کنید حتما سود سرشاری عاید شما میشه برای ترید کردن نیازمند اطلاعات کافی و دانش و تحلیل هستش .موفق باشید
رو قیمت ۵۰ دلار هر دلار میشه دودرصد قیمت
ولی رو قیمت ۵۰۰ دلار ی دلار میشه دودهم درصد و …
نمی ارزه کارمزد خیلی زیاده ,هزار دلار ک بره بالا فقط کارمزدش جبران میکنه
۳تا ۵ درصد بتونی از هر ارزی سود بگیری خوبه ولی من کلا هلد و خرید پله ای رو ترجیح میدم البته اینم بگم من خیلی حرفه ای نیسم و این فقط نظر منه⚘
عزیزم سه هزار تا ارز دیگه هست که میتونی توشون این کارو کنی
کسی رو بیت نوسان میگیره یا میلیاردی پول داشته باشه که بصرفه یا فیوچرز بزنه
تقریبا ۶۰ درصد سود بشما میرسد و۴۰ درصد به صرافی
عزیزم تو هر خریدوفروش که تو سایتها انجام میدی حداقل 6 درصد کارمزدشونه. پس باید بین عددی که خرید و فروش انجام میدی اینقدری فاصله باشه که سود کنی. من خودم وقتی بیت 55 بود خرید زدم الان که بیت 57 هستش ، هنوزم تو سود نیستم که بخوام بفروشم. فقط بخاطر کارمزدها و مبلغ دلار مملکتمون که ثابت نیست
با هزار تا بعید میدونم بتونی سود بگیری
سلام همیشه حالت limit بفروشید چون حالا market کارمزدش بیشتره