اخبار کاردانو

سلام عزیزانی که میگن دوج بدبختمون کرده همش تو ضرره شما همون نفراتی هستین که تو بورس ایران هم …
من نمیدونم یه ارزی که در ۳ماه حدودا تا۲۲۰۰رفته الانم ۱۵۰۰هستش چجوری تو ضررید پس اینو نشون میده شما از تحلیل اندازه پشکل گوسفند هم سر درنمیارید وگرنه ارزی که اینقدر سود داده چجوری میشه ضرر کرد
طرف تو ۱۰۰تومن میگفت این ارز آشغال هستش بعد اومده تو ۲۰۰۰تومن خرید زده حالا دوج داره اصلاح میکنه میای میگی این چه ارزیه که همش منفی میخوره
اینقدری که تو ناله زدن وقت گذاشتی تو آموزش میزاشتی الان میگفتی دوج سالار ارزهاست نه آشغال هیچ ارزی منفی نمیده در طول مدت اگر تحلیل و تکنیکال بلد باشی
یا علی
عشق است دوج کوین

سلام میگم من زیاد چیزی درباره این ارزها نمی دونم ولی به نظرت امیدی هست که دوج تا چند وقت دیگه به اندازه بیت کوین یا اتریوم قیمتش بره بالا ؟؟؟

نیازمند این سخنا بودم مرد
ما دوجیا باید ب هم انرژی مثبت بدیم اینایی ک از بیرون میان الکی انرژی منفی میدنو نگام نندازیم بهتره

عمو جون شما الان باید بشینی تو پارک تخته بازی کنی تک تک شما خیال خام ها رو میبینم وقتی سکته کردین این ارز سوخته

داداش تو اصلا ارز نخر واقعا میگم سرمایتو به باد میدی

سلام
از لحاظ فاندامنتال و تعداد نامحدود و حجم موجود امکان پذیر نیست. لااقل با شرایط فعلی