اگه توکن سوزی بشه آیا ممکنه که ارز وینک ما بسوزه؟
ایا از قبل میگن چه توکن هایی قراره سوزانده بشن؟
در چنین شرایطی اگه ارز ما در خطر باشه چه کاری باید انجام بدیم تا ضرر نکنیم و اینکه ارز ما از بین نره؟
من برای یک سری از دوستان متاسفم که واقعا چرا وقتی هنوز اطلاعات پایه ای و اولیه رو در مورد بازار کریپتو نمیدونید اومدید اینجا؟
اینجا جای تحلیل و تبادل نظر هست نه این سوالات دوستان
والا ضرر می کنید بخدا بدون سواد کار و آگاهی چیزی جز ضرر نصیبتون نمیشه…
بهرحال
حالا در مورد توکن سوزی که دوستمون سوال کرده بگم براتون
دوست من مگه میشه دولت پولی رو که به شما داده بیاد از حسابتون برداره و بگه سوخته باید پولها کم بشه؟؟؟
اینم همین طوری هست… از سکه های باقیمانده ای که هنوز به فروش نرفته یا خودشون پخش نکردن میسوزونن نه از مال مردم…
به مال هیچکس هم دسترسی ندارن همشون پیش خودتون توی ولت شما هست
توکن سوزی یا کم کردن سکه ها باعث ارزشمند شدن ارزتون میشه
گاهی اوقات میتونن داراییتون رو نصف کنند ولی هیچوقت از بین نمیره
برای مثال خودم 2 میلیون عدد وینک دارم حدودا 14 ملیون تومن قیمتشه
بعداز توکن سوزی وقتی نگاه میکنم میبینم 1 میلیون واحد وینک توی کیف پولم دارم اما قیمت رشد کرده و همون 14 ملیون هست.
و در آینده هم میتونه بسیار بسیار بهتر رشد کنه چون تعداد سکه هاش کم شده و ارزشش بیشتر میشه
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
ولی توروخدا برید سواد کارو یاد بگیرید بعد بیایید
بخدا بخاطر خودتون میگم به خدا نمیخوام خدایی نکرده ضرر کنید.
موفق و پرسود باشید
خوشبحال شما که اطلاعات پایه و اولیه رو بلدی:sweat_smile: اگه بار فنی شما اوکی بود اینجوری شروع نمیکردی ب پاسخ دادن در مورد سوال من؛ شما هم تازه به دوران رسیده ای بیش نیستی در ضمن واسه شعور خودت متاسف باش که هنوز یاد نگرفتی چجوری باید جواب یک نفرو داد اوکی به هر حال تو هر جامعه ای مث شما و امثال شما باید باشه قرار نیس که همه با فرهنگ باشن!
شما اون بالا از این آقا تشکر میکنید و بعد این پایین برای شعورش متاسف میشی خدایش خودت فهمیدی چیکار کردی و بعد اینکه این بنده خدا بهت بی احترامی که نکرد فقط خواست بهت بفهماند که بیشتر تحقیق کنی بعد بیای اینجا کامنت بزارید حداقل چی ها را یاد بگیر از تو تلگرام خیلی راحت تر از اینجا است انلاین هست آخه اونجا، ولی اینجا چند ساعت بعد جوابت میاد
چقدر بی ادبی شما
وقت گذاشته جواب سوالتو داده حالا میگی مزه ریختن؟
درست گفته وقتی علم چیزی رو نداری چرا واردش میشید که فردا برید روبروی فلان مرکز تجمع کنید بگید پولمون رو خوردند
دوستان بخاطر موضوعات پیش پا افتاده بحث نکنید حالا یه سوالی بود که زحمت کشیدن جواب دادن سوالم این اقا هم حتی اگه واسه بعضی از دوستان پیش افتاده باشه بالاخره سواله بنظر من کار درستی کرد پرسید چون میخواد یاد بگیره بعد اقدام به خرید کنه براکس خیلیای دیگه که هیچی بارشون نیست و میان خرید میکنن و همچنین ممنونم واقعا از دوستانی که جواب چنین سوالاتیو میدن که ممکنه برای هر کس دیگه ای از جمله من کاربردی باشه
نه از تعداد کم میشه و نه از سرمایت و مطمئنا به قیمت هر توکن شما اضافه میشه و افزایش قیمت ارز شما نسبت به مقدار توکن سوزی بالا میره و بعید میدونم جاستین سان اعتقادی به توکن سوزی داشته باشه