سلام من این خبر رو دیدم وخواستم که به اشتراک بزارم
جد مککیلب بنیانگذار ریپل و موسس استلار در 9 روز گذشته 152 میلیون ارز دیجیتال XRP را فروخته است.
او در کمتر از 10 روز گذشته تعداد 151900000 رمز ارز XRP را از کیف پول tacostand خود خارج کرده است. در حال حاضر 453،564،660 XRP دیگر در کیف پول او باقی مانده است.
این تعداد خیرهکننده XRP که از تاریخ 6 مارس توسط مککیلب فروخته شده است معادل 65،183،376 میلیون دلار آمریکا ارزش دارد.
کسی ریپل نخره امکان ریزش با این حجم فروش و امکان تخلیه کامل توسط مدیر سابق ریپل وجود دارد
آقای باهوش این خبر یک روز ازش گذشته حتی شایعه اون هفته پیش اومد با اینکه بازار اکثر ارز ها بالای پنج درصد اصلاح خورده ریپل سقوط نکرده دوما مرد حسابی کله ارزش بازار این ارز رو ببین بعد حرف از سقوط اونم نه به علت مثلا اخراج ریپل از آمریکا یا مواردی از این قبیل بلکه بخاطر فروش مقدار زیادی ریپل نهایتش مثل کاره همین نهنگ ها می مونه مثل کلا دویست تا ریپل دارم زیاد برام فرقی نداره ولی این ارز از هشتاد درصد بقیه ارزها بنیادی تره علت سود ندادن اون هم خدا عالمه به قول مسولین عزیز ایران حتما مصلحتی در کاره
چرا حرف بی ربط میزنی نوشتم اول پیام که خبری که دیدم خوبی؟ ضرر کردی سر من خالی نکن
بعدش نوشته 9 روز گذشته میگی مال دیروزه
در ضمن 80 درصد بقیه ارزارو نفرات کمی میخرندیا اصلا کسی نمیخره و بیشتر 20 30 تا ارز اول رو میخرن