الان ساعت یک و نیم شبه.
قیمت ۱.۰۰۰۵
دیدید داداشا یک و نیم دلار رو زد ولی تا دو دلار نشه نمی فروشم. قسم خوردم.
الان ساعت یک و نیم شبه.
قیمت ۱.۰۰۰۵
دیدید داداشا یک و نیم دلار رو زد ولی تا دو دلار نشه نمی فروشم. قسم خوردم.
دوست عزیزم تتر ارز مبدا🤦🏻♂️،از تولد تا مرگ هیچ نوسان خاصی نداره🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️این حکم دلار مجازی رو داره باهاش باید ترید کنی(ارز بخری و به موقعه بفروشی)
اینو گفتم بهت چون کسی قطعا وقت نمیذاشتو نمیگفت بهت
این یک وپنج میلیونوم دلار اخه تو که ادعا چهار سال بورس میکنی بعد به این میگی یک و نیم دلار ![]()
![]()
![]()
یک دلار دو دلار نمیشه میخوای تا ابد صبر کن
ببخشید دوست عزیز اما تتر همون دلاره به شکل ارز دیجیتال
عقل کل این ارز بالا نمیره این ارز بر حسب دلار قیمتش ۲ دلار نمیشه این یه دلا باقی میمونه
داداش صفر بعد از ممیز خونده نمیشه آی کیو! میشه یک و نیم. گیر دادی به ما ضرر بزنیا. بی خیال
واقعا متاسف هستم واسه آدمی مثل شما که بدون تحقیق و اطلاعات وارد ارز های دیجیتال شدید
یک و نیم دلار اینجوریه 1.5000
نه اینجوری 1.0005
دوست عزیز چه کسی گفته صفر بعد ممیز خونده نمیشه!!!
یک دلار و نیم ۱/۵
یک دلار و پنج صدم ۱/۰۵
یک دلار و پنج هزارم ۱/۰۰۵
یک دلار و پنج میلیونوم ۱/۰۰۰۵
صفر بعد ممیز در این صورت خونده نمیشه 1/5000
باز عید شد بچه مدرسه ای ها بیکار شدن ریختن اینجا!!! پسر خوب اون معلمی که اینو بهت یاد داده اگه حساب کتاب بلد بود الان یا از بورس یا ارز دیجیتال کشیده بود بالا میلیاردر بود برا چندرغاز نمی رفت آموزش پرورش استخدام بشه! بنده در حوزه اقتصادی موفق تر از معلم شما هستم چون تونستم پول بیشتری دربیارم از بازار. ادعایی ندارم اما باهات شرط می بندم ندید میگم وضع مالی من حداقل ده برابر بهتر از معلم شماست شکر خدا. حالا کی درست میگه؟! من یا معلمت؟
ول کن این حرفارو.
شما بیا وقتی قرمز شد تتر بخر. دوماه بعد حداکثر به دو دلار می رسه. بفروش سود کن. حالا درسته ما تازه از بورس اومدیم اینجا ولی نمودار نموداره دیگه داداش گلم. بهت غلط یاد دادن. از من گوش کن به خدا ضرر نمی کنی!
خب دقیقا مسئله همینه توی بورس چیزی به نام استیبل کوین وجود نداره ولی تو ارز دیجیتال ارز مبدا وجود داره بعد درست بودن یک قضیه ربطی به اینکه کی پولدار تره نداره کم اوردی شروع کردی به اینکه من موفق ترم از این حرفا من از بحث با شما خسته شدم چون بیهوده هست موفق باشی ببنیم ده سال دیگه تترت دو دلار میشه یا نه