سیگنال معاملاتی شورت: جزئیات ورود، حد سود و حد ضرر 📉

سیگنال شورت
نقطه ی ورود : ۰.۲۲۲
حد سود ؛ ۰.۲۰۸
حد ضر : ۰.۲۳۲۵

1 لایک

سلام و احترام
از عدد ۰.۲۲۲ تا عدد ۰.۲۰۸ چهارتا ربز نوسان داریم اگه خواستید بگیرید
اهرم مجاز حداکثر ۲۰
اونایی که پوزیشن شورت دارن حد سود رو در ۰.۲۱۶ ست کنید .
و در ادامه
۱- لانگ از ۰.۲۱۶ حد سود ۰.۲۲
۲- شورت از ۰.۲۳ حد سود ۰.۲۱۲.
۳- لانگ از ۰.۲۱۲ حد سود ۰.۲۱۶
۴- شورت از ۰.۲۱۶ حد سود ۰.۲۰۸
اهرم مجاز حداکثر ۲۰

1 لایک

دومی شورت از ۰.۲۲ و حد سود ۰.۲۱۲ درسته

1 لایک

کمی صبور و ببینید چطور طبق همین اعداد میاد پایین و دقیقا ۰.۲۰۸ رو تاچ می کنه و مجدد روند صعودی شکل می گیره تا ۰.۲۴۸ .

1 لایک

توجه توجه توجه توجه
یه نکته رو اضاف کنم الان قیمت روی عدد ۰.۲۲ قرار داره یه بار دیگه میاد تا ۰.۲۲۴ مجدد اصلاح می خوره تا ۰.۲۱۹ و بعد اون از ۰.۲۱۹ برمی گرده تا ۰.۲۲۶
و از ۰.۲۲۶ اصلاح میخوره تا ۰.۲۱۶ و ادامه ی داستان

2 لایک‌کرده

حواستون باشه می خواد ۰.۲۲۶ رو ببینه بعد اصلاح بخوره یه موقع حد نخورید

1 لایک

سلام مجدد همونطور که خدمتتون عرض کردم دوج میخوارد عدد ۰.۲۲۶ هم ببینه بعد اصلاح کنه در جهت اصلاح نیاز به یک الگوی ریزشی داره دوج در اصلاح میخواد الگوی ریزشی سر و شانه تشکیل بده که هد اون می شه ۰.۲۲۶ .
از همین محدوده ی ۰.۲۱۸۵ یک لانگ بگیرید و حد سودتون رو ۰.۲۲۶ قرار برید

1 لایک

خب امیدوارم همه لانگ گرفته باشید حد سود رو روی عدد ۰۲۲۶ ست بفرمایید
پیش به سوی عدد ۰.۲۲۶

1 لایک

ادامه رو پیشتر بگم که آگاه باشید تا به موقع عمل کنید
به محض اینکه عدد ۰.۲۲۶ تاچ شد.
دوباره با اهرم دلخواه در ۰.۲۲۶ شورت بگیرید و حد سود رو روی ۰.۲۱۹ ست کنید.

1 لایک

چیشد پس استاد؟ خروج بزنیم

سلام و احترام خدمت تمامی عزیزان چه با دیدگاه مثبت و چه با دیدگاه منفی
عاجزانه تقاضا دارم حتی اگر از بنده دلخور هستید اجازه بدید از ۰.۲۲۶ تا ۰.۲۰۶ که پایان اصلاح دوج و شروع حرکت صعودی به سمت ۰.۲۵ خواهد بود در کنار هم باشیم اجازه بدید بنده اثبات کنم که در ریز نوسانگیری قهار هستم بعنوان یک تحلیلگر ایرانی و به عنوان یک هموطن پیشنهاد می کنم در نوسانگیری از عدد ۰.۲۲۶ تا ۰.۲۰۶ با بنده همراه باشید ببینید آیا بنده یک تحلیلگر هستم یا فقط ادعای کاذب دارم بنده از ۰.۲۲۶ تا ۰.۲۰۶ قدم به قدم ریزنوسان هارو قرار خواهم داد بعد در عدد ۰.۲۰۶ خودتون به بنده نمره بدید اگر ناراضی بودید قسم به مقدسات دیگه حتی یک پست نمیذارم قول شرف میدم هدف من این هست که شما هم سود کنید و الا بنده که همه ی نقاط ورود و خروج رو میدونم .

2 لایک‌کرده

خب شروع می کنیم
حداکثر اهرم مجاز ۲۰ باشه
کسانی که با پیشنهاد بنده الان در لانگ هستند حد سودتون رو روی عدد ۰.۲۲۶ ست کنید.
زمانی که عدد ۰.۲۲۶ تاچ شد بلافاصله در عدد ۰.۲۲۶ پزیشن شورت باز کنید و حد سود رو در در عدد ۰.۲۱۶۲ ست کنید.
با ما همراه باشید دوباره میام ادامه رو قرار میدم

1 لایک

اینم اضاف کنم هرکس به لانگ ورود نکرده از همینجا که قیمت هست با اهرم ۲۰ لانگ بگیره

بازم ک ریخت از آخر نفهمیدیم چیکار کنیم

بیچاره هایی که به حرف چنتا جوگیر با سرمایه شون بازی میکنن.

1 لایک

ببخشید اصلا شما حتی صفر بازار رو نمی دونید برا چی اومدید کو این بازار؟ الان میدونید کا جرد قیمت اومد پایین ؟

سلام و احترام روند صعودیه قیمت به خط مقاومت شکسته شده پولبک کرد ضمن اینکه کف دوقلو تشکیل شد و میخواد به سمت ۰.۲۲۶ حرکت کنه فقط لانگ بمونید و نتیجه رو ببینید

ببخشید بعضی از شماها سواد تحلیلیتون در حدصفر نیست چون سواد تحلیل ندارید تا قیمت یه جزیی تغییر می کنه می پرید رو کول آدم . تو وقتی نمی تونی یک پولبک ساده در قیمت رو تشخیص بدی برا چی در بازار هستی اصلا به چه سبکی طرید می کنید ؟!!! بعد تازه منو جوگیر خطاب می کنی . به شما توصیه می کنم برگردید برید الفبای بازار رو یاد بگیرید بعد به بازار برگردید والسلام

2 لایک‌کرده

من بهت آموزش میدم یاد بگیرید و رو کول آدم نپرید
برید در تایم ۱۵ دقیقه چارت رو بررسی کنید قشنگ متوجه می شید که قیمت یه خط مقاومت نزولی رو شکست پامپ کرد و مجدد برگشت به اون پولبک کرد ضمن اینکه یک کف دوقلو تشکیل شد.
ما سه حالت کف دوقلو داریم که شکل w هست
خب لگ اول دبیلیو (سمت چپ)در یک نقطه ای قرار می گیره و قرار گرفتن لگ دوم یا سمت راست سه حالت داره حالت اول اینکه بالاتر از لگ اول قرار بگیره این نشان از این هست که بعد از قرارگیری لگ دوم در نقطه ای بالاتر قیمت عکس روند بر می گرده اما در اولین مقاومت گیر می کنه و سریعا بر می گرده نقطه ی شروع و روند قبلی مجدد ادامه پیدا می کنه حالت دوم این هست که دو تا لگ در یک خط قرار بگیرن در این حالت قیمت مقاومت های جزئی رو می شکنه و در مقاومت اصلی گیر می کنه و اصلاح می خوره که باید برای مدتی استراحت کنه بعد مقاومت اصلی رو بشکنه اما حالت سوم که الان رخ داد این هست که لگ دوم پایین تر از لگ اول قرار بگیره زمانی که قراره مقاومت های سرسخت بشکنه حتما باید این اتفاق بیافته چرا چون وقتی قیمت پایین تر میره انرژی زیادی جمع می کنه و موقع برگشت اون انرژی رو از خودش ساطع می کنه و میزنه مقاومت رو پودر و از سر راهش بر میداره الان ما مقاومت سرسخت ۰.۲۲۴ رو داریم پس نیاز بود که لگ دوم پایین تر از لگ اول قرار بگیره و این مقاومت ۰.۲۲۴ رو از سر راهش برداره تا بتونه خودش رو به مقاومت بعدی که ۰.۲۲۶ هست برسونه. علت اصلاح بیش از انتظار قیمت دوج بخاطر این بود.

اگه ضریب 20 زده بودیم که الان لیکویید بودیم مهندس