سیگنال معاملاتی شورت: جزئیات ورود، حد سود و حد ضرر 📉

من که با ضرر اومدم بیرون خدا کنه کس دیگه گول اینجور آدما رو نخوره

این تحلیل دوج هست اگر ناحیه بنفش بشکنه میتونه برع بالا که فعلا دور شده این قسمت و قطع به یقین این نقاط تاچ میشه

1 لایک

مرسی عزیزان، ممنون میشم سیگنال های خوب ودرصد تاج کردن بیشتر هست تو دیلی و4ساعته وحتی هفتگی ممنون میشم برای وفیوچرز باتشکر :folded_hands::sparkling_heart::person_raising_hand:

سلام و احترام
ما کلا از نقطه ی ورود یک و نیم درصد نوسان داشتیم چطور با اهرم ۲۰ لیکویید می شدیم؟!

سلام و احترام دیگران رو به اشتباه نندازید
دوج باید ۰.۲۲۶ رو ببینه بعد بیاد ۰.۲۰۶

سلام و عرض ادب عجله کردی صبر کنید به زودی متوجه می شید که اشتباه کردید

بدلیل اینکه آدم عجولی هستید توصیه می کنم این بازار رو کلا ترک نکنید

به همه توصیه می کنم دوج فقط در ناحیه ی خرید قرار داره با هدف ۰.۲۲۶
کسانی که لانگ گرفتن بمونن
و کسانی که تازه به ما ملحق شدن با اهرم ۲۰ در همین محدوده دوج کوین رو لانگ بگیرید
لطفا حداکثر اهرم مجاز ۲۰ هست
صبر کنید بزودی نتیجه اش رو خواهید دید

لطفا این چارت کذب و آبکی را حذف کنید تا مردم در تصمیمشان دچار اشتباه نشوند

1 لایک

دوج کوین در بهترین نقطه جهت ورود به معامله ی لانگ داره با هدف ۰.۲۲۶
با حداکثر اهرم ۲۰ اقدام کنید

برا خیلی هاتون متاسفم که به خودتون زحمت ندادید حداقل ابتدایی ترین نکات تکنیکی بازار رو بدونید و تا اینکه وقتی یک تحلیلگر تکنیکال میگه اینجا نقطه ی ورود هست شما در اونجا خروج نزنید
نبود علم کافی به شما ضربه ی مالی و به تحلیلگر ضربه ی روحی و روانی شدید وارد میشه
چرا چون شما هیچ علمی در زمینه ی تحلیل ندارید و با کوچکترین نوسانات قیمت در جهت عکس قیمت صداتون در میاد و زمین و زمان رو به هم می دوزید
بعضی از شماها به خودتون هم شک دارید و اصلا…

اما دوج کوین
میره تا ۰.۲۲۴ سابق و بعد اون تا ۰.۲۱۸ اصلاح می کنه مجدد از ۰.۲۱۸ برمی گرده و ۰.۲۲۶ رو تاچ میکنه

1 لایک

سلام جناب بیاتی عزیز
خوبی شما
چرا انقدر ناراحتی بزرگوار
دست درد نکنه داری کمک مردم میکنی یکی میفهم یکی نمی فهمه میتونی کمک کن نمیتونی ناراحت نشو شما زحمت کشیدی

سلام و احترام
برادر عزیز چطور ناراحت نشم وقتی سر مسیر صعود آوردی یه چارت نزولی قرار دادی

اقا بیاتی عزیز این تحلیل اسپات و نقاط که اعلام شده
تا زمانی که محدوده بنقش نشکنه تاچ میکنه
بعدشم من روزانه زدم شما شاید تایم پایینتر زدی
خدا خیرت بده من که از شما دفاع کردم

1 لایک

سلام وقت بخیر مهندس جان…عذرمیخوام که بدموقع متصدی وققتون شدم من یه مدتیه که وارد برنامه معاملات دیجیتال شدم وازتازه وارد هم کمتراطلاعات داشتم ومتاسفانه از دریافت اطلاعات غلط که دیگران به من میدادن بدجورضررکردم واز تحقیقات که کردم خیلیا از افراد،،،،شماروبعنوان شخصی فهمیده ومطلع ومهمترازاون به اطرافیان خیلی کمک میکنی خدایی از یکتا آرزومندم که هرچه مدنظرته بهترینهانصیبت بشه

خواستم بگم مهندس جان میشه کمی کمکم کنی وروزانه چندتا ارزی واسه اسپات ومعامله اهرمی به من معرفی کنی وباوجودمحبت شمابتونم کمی ازضررهایی که کردم جبران بشه مممون شماهستم ■■■■۵۵۶۲۸۵۷موسوی هستم وهرجا تو ربیکا یا ایتا یاپیام خصوصی به من اطلاع بدی تا شماره ی شماروسیوکنم وباشمادرارتباط باشم باتشکرفروان.وشب شیک

دوست عزیز هر سیگنالی که میدی چارت هم منتشر کن، که مبنای سیگنال و تحلیلت مشخص باشه…

1 لایک

شماره شما دیده نمیشه دوست خوب

سلامی دوباره ■■■■5562857موسوی هستم