سیگنال معاملاتی شورت: جزئیات ورود، حد سود و حد ضرر 📉

سلام و احترام
عزیزان بنده قبلا هم نیتم رو گفتم هدف بنده از ارائه تحلیل صرفا جهت کمک به مستمندان هست۰ به ویژه برا یه خانواده ای که با چهار بچه ی قدو نیم قد سرپناه ندارن توان اجاره کردن ندارن، پوشاک درست و حسابی ندارن خوراک درست و حسابی ندارن در تامین هزینه های آموزشی موندن، اصلا اوضاع واقعا بغرنج هست.دیدم بنده بتنهایی نمی تونم از عهده ی تامین و سر و سامان دادن اوضاع پس بیام به ذهنم رسید ایرادی نداره بنده حداقل قدرت تحلیل دارم میام در یک بستری تحلیلم را قرار میدم به افراد یه سود درست و حسابی می رسونم بعد در نهایت بر میگردم ازشون میخوام که مثلا ۲۰ درصد از کل سودش رو به این امر خیر احساس بدن

که اگر اونها هم در جهت کمک به رسیدن به هدف بنده رو یاری کردن بنده با تمام قدرت ادامه میدم و همیشه در اون بستر فعالیت می کنم و در غیر اینصورت اونجا رو ترک می کنم و میرم دنبال یک بستر دیگه جهت ارائه ی تحلیل.
چون این سایت سرویس هاب داره بخاطر این من انتخابم جهت ارائه ی ریز سیگنال اینجا بوده .
نهایت امر دوج کوین طبق تحلیل بنده ابتدا ۰.۲۲۶ رو تاچ می کنه و به همه پیشنهاد لانگ با اهرم ۲۰ داده شده .
گفتم که هر کسی لانگ گرفته حد سودش رو روی ۰.۲۲۶ ست کنه بعد از رسیدن به ۰.۲۲۶ سریعا وارد معامله ی شورت بشید

خب دوج کوین از ۰.۲۲۶ تا ۰.۲۰۶ اصلاح می کنه اما با نوسانات زیاد کا هدف ما این هست که بتونیم این ریز سیگنال هارو بگیریم و حداقل سرمایه مونو ۱۰ برابر کنیم و بلکه بیشتر
بعد رسیدن به ۰.۲۰۶ که قدرت تحلیل بنده محرز شده اینجا یه ■■■■■■■■■■■ قرار میدم تا ارتباط جهت دریافت وجوه کمکی به تتر ارتباط بگیرم که اونجا می بینم که آیا یک ایرانی در کمک به امر خیر چقدر پیش قدم هست اگر نیت شما هم اثبات شد دوباره قلم میزنم و الا این بستر رو ترک می کنم

و الا بنده نه سیگنال فروش هستم و نه … چرا که اگر سیگنال فروش بودم اولش وجه مطالبه می کردم اما هدف بنده مطالبه وجه قبلی نیست من بهتون کمک می کنم بطور کلان سود کنید شما هم دست منو بگیرید و در کمک به حل مشکل این خانواده کمک کنید حداقل ۲۰ درصد کل سودتون و بیشتر از اون دیگه حال دل شماست و مختارید.

1 لایک

یه توضیح میدید که اینجا چطور باید تصویر تحلیل رو منتشر کنم؟

لطفا همه چند پست قبلی بنده رو مطالعه بفرمایید ممنونم

این پست فقط مختص اسپات کار هاست
بطور کلی
در قیمت ۰.۲۰۶ به دوج کوین با لانگ ورود کنید و در ۰.۲۵ پوزیشن لانگ رو ببندید
در قیمت ۰.۲۵ پوزیشن شورت بگیرید تا عدد ۰.۱۶۸۵ در عدد ۰.۱۶۸۵ پوزیشن شورت رو ببندید
محدوده ی ۰.۱۶۸۵ پایان اصلاح دوج کوین و نقطه ی آغازین موج صعودی بعدی دوج خواهد بود.
یه نکته هم بگم در بین اکثر تحلیلگران فعلا فقط بنده مدعی هستم که دوج قبل از موج صعودی بعدی عدد ۰.۱۶۸۵ می بینه. چون خیلی ها مدعی هستن که ما در ۰.۲ یا ۰.۱۸ حمایت داریم بله درسته ۰.۲ که هیچ این فقط یک عدد حمایتی رند هست که قطعا می شکنه و وقتی عدد ۰.۱۸ رو می بینه ری اکشن این سطح رو می بینیم و یکبار قیمت تا ۰.۲ بالا میاد اما مجدد بر می گرده و ۰.۱۸ رو می شکنه و تا ۰.۱۶۸۵ اصلاح می خوره .
این ۰۱۶۸۵ رو یک جا یادداشت کنید تا قدرت تحلیل بنده رو بدونید.

عزیزانی که تازه به ما ملحق شدن در همین محدوده با اهرم ۲۰ لانگ بگیرید هدف ۰.۲۲۶ هست اما میخوام یه ریز نوسان دیگه بگیریم
همگی حد سود رو روی ۰.۲۲۴ ست کنید که یه ریزنوسان دیگه هم داریم اونم بگیریم
بعد از رسیدن به ۰.۲۲۴ شورت بگیرید و حد سود رو ۰.۲۱۸ ست کنید.
مجدد در ۰.۲۱۸ لانگ بگیرید و حد سود رو ۰.۲۲۶ ست کنید.

به امید خدا در این ریز سیگنال ها سرمایه تون به قدری افزایش پیدا می کنه که کفایت ادامه ی فعالیت در بازار رو میده اما کسانی که سرمایه شون ضعیفه نگران نباشید و با همون سرمایه ی اندک در این ریز نوسانگیری باشید تا اینکه بعد از رسیدن به سود کافی در عدد ۰.۲۰۶ بنده یک پیشنهاد بهتون میدم که قدرت سرمایه ای شما چندین برابر میشه و راهنمایی می کنم که در یک پراپ معتبر با هزینه ی کم قدرتتون رو بی نهایت افزایش بدید نگران نباشید
من گنجی در میان شما هستم پس در نگهداری این گنج کوشا باشید

سلام و احترام
عزیزانی که تازه ملحق شدید در دوج با اهرم ۲۰ لانگ باشید در مدت اندکی ابتدا ۰.۲۲۴ تاچ خواهد شد پرسود باشید

1 لایک

کسانی که جدیدا اضافه شدید لانگ بگیرید
حتی استفاده از اهرم تا ۳۵ مجاز است
تا لحظاتی دیگر تا عدد ۰.۲۲۴ پامپ خواهد شد.
پرسود باشید
واقعا بابت این همه !!! ری اکشن و لایک !سپاسگزارم

2 لایک‌کرده

مگه چارت رحیم با حرف شما چه تناقضی داره فقط تایمش بالاتره . تمام اعداد شما هم داخل چارت هست . اول ۵۰ درصد ضرر قبلی را بده تا ۲۰ درصد را برات بفرستیم . دوستان سیگتال فقط فقط آقا رحیم و بس
ببخشید آقا رحیم

1 لایک

ممنون
اینجا همه عالی هستند بازار مالی هست باید همه حواسشون باشه
امیدوارم همه داخل سود باشند

چرا هی پست های منو پرچم گزاری می کنید ؟!!!

آقا رحیم چیکار کنیم بنظرت نگه داریم میره بالا

1 لایک

یعنی شما یه ذره انصاف ندارید ؟ خب اگه ضرر کردی من کمک می کنم تا ضررت جبران بشه پس چرا پستهای منو پرچم گزاری می کنی .

1 لایک

سلام و احترام به حرمت دیدگاه همه دوستان بنده هم سکوت می کنم و منتظر تحلیل های آقا رحیم می مانم و بعنوان یک شاگرد نظاره گر خواهم بود. پرسود باشید

1 لایک

اتفاقا با تحلیل های خوب شما الان 20 میلیون تو ظررم

چیشد آقای مهندس دوباره ریزشی شد که برمیگرده باز؟

جناب بیاتی اعلام کردند
بازار یه بالا میزنه و بعد ریزش داره

2 لایک‌کرده