سیگنال‌های جبران ضرر ارزهای دیجیتال: تمرکز بر حرکت دوج 📈

اول صبح

الان

1 لایک

همش شد ظرر که نثف شد پولم

این سیگنال رو زدی؟ چند درصد از کیف پولت؟

1 لایک

ارع کلا 100 تومن داشتم با این و دوتای قبلی 50 تومن ظرر کردم

تا عدد ۰.۲۱۹ برمیگرده عجله نکنید
اونجا خدوج بزنید

1 لایک

رو چند لیکویید میشی؟

از باعث و بانیش نگذره

کلا رمزینکس کار میکنم دوساله الان حدود 300 م من ضرر زدم لطفا کمکم کنین 20 درصد هم به روی چشم
الان دوج کوین و پپه میخام نوسان بگیرم با اهرم

سلام…
این یه استراتژی ساده است رو تایم فریمهای مختلف جواب میده ولی کمترین ریسک رو تایم فریم 4 ساعته و روزانه داره… به دو سه ابزار ساده نیاز داره …و همینطور یادگیری مفاهیمی مثل نواحی حمایت مقاومت یا عرضه تقاضا و خطوط روند…اهرم هم تا حد ممکن سبک یعنی کمتر از 5…

1 لایک

به تومان 20 که برسه لیکویید میشم ضریب 5 زدم

فیدچرز کار همه کس نیست
پولت رو بین چنتا ارز خوب تقسیم کن
اسپات بخر

2 لایک‌کرده

خیلی تو ضررم خب اونم نمیدونم الان چی خوبه بلند مدت بخرم

مطمعنی برمیگرده مهندس؟

فیوچرز مثل قماره…ولی قبل از قمار کردن باید بازی که روش قمار میکنی رو بلد باشی…

سیگنال های مهندس اشتباه نبودن سبک معاملاتش هم غلط نبود ، مساله این بود دقیقا جایی که مارکت در حال تصمیمه و بازار ساز خوب بازی رو بلده ، شروع کرد به معاملات پر ریسک … اهرم بالا تایم 1دقیقه…بازار ساز وقتی نوسان میده هر لحظه ممکنه جهت عوض شه …اصلا نباید وارد معامله شی… اون سیگنال لانگ نقطه ورودش دقیق بود اما نمیدونم تارگت 24 سنت رو داد شاید فرض رو بر بیت 17 هزاری داده بود که رفته بود تو لانگ …
همین الان اگر تو تریدینگ ویو تحلیلها رو نگاه کنید غالبا برای دووج تحلیل صعودی دادن …پس نمیشه گفت همه بی سوادن…فقط میشه گفت ما چیزی به نام قطعیت نداریم..همه اش احتماله…وقتی اینو درک کردیم که ما نیستیم که بازار رو کنترل میکنیم موفق می شیم…

ان شا الله خودش می یاد و روند رو توضیح میده و چراییش رو…

موفق باشید

2 لایک‌کرده

برای اسپات از یکی از بچه ها به نام رحیم بپرس…سیگنالهاش گیراییش بالا س..صبر داشته باشی به سود هم میرسی…فقط غالبا رو حمایتهای تایم فریم بالا سیگنال میده که ممکنه دو سه هفته زمان ببرن (البته بستگی به شرایط بازار)

1 لایک

سلام آقا مهرداد بنظرت نگه دارم یا بفروشمش

مرسی از لطفتون واقعا خیلی تو ضررم

متاسفانه اهرمت بالاست و نمیتونم کمکی کنم…اگر اهرمت پایین بود میگفتم تا خطوط ابی ناومده پایینتر نفروش…

چون سیگنال رو مهندس داده باید از ایشون بپرسی و اگر هنوز رو حرفشون هست و تحلیل قبلیش پا بر جا باشه باید به اش اعتماد کنی… فعلا که نظرش درست بوده

اها اوکی بازم ممنون برادر

1 لایک

من صبح دوج کوین رو 22300 تومان لانگ گرفتم الان قیمتش اومده پایین با اهرم 10