سلام
اندیکاتور SMI یک نسخه پیشرفتهتر از اندیکاتور استوکاستیک است که برای اندازهگیری قدرت حرکت قیمت و شناسایی مناطق اشباع خرید (Overbought) و اشباع فروش(Oversold) به کار میرود.
ما می ایم و از این اندیکاتور برای نوسانگیری استفاده میکنیم…
اولین گام تعیین روند بازاره که بازار صعودی هست یا نزولی…حالا این کار رو با پرایس اکشن و خطوط روند یا ایچیموکو یا هر روشی باید تعیین کنید…من در اینجا از میانگین متحرک استفاده میکنم…
حالالا برای معاملات شریط زیر رو بررسی میکنیم :
برای خرید:
قیمت بالای میانگین متحرک باشد (تأیید روند صعودی).
اندیکاتور SMI:
از منطقه اشباع فروش (-40 یا پایینتر) به سمت بالا بازگردد.
خط SMI اصلی، خط سیگنال را از پایین به بالا قطع کند.
کندلی که با اون وارد معامله میشیم بالای میانگین بسته شود.
برای فروش:
قیمت زیر میانگین متحرک باشد (تأیید روند نزولی).
اندیکاتور SMI:
از منطقه اشباع خرید (+40 یا بالاتر) به سمت پایین بازگردد.
خط SMI اصلی، خط سیگنال را از بالا به پایین قطع کند.
کندلی که با اون وارد معامله میشیم زیر میانگین بسته شود.
…
حد ضرر : کمترین یا بیشترین 3 کندل اخیر
نرخ ریسک به ریوارد : 1 به 2 یا 1 به 1.5
…
نکات کمکی :
میتونید از پرایس اکشن و سطح حمایت و مقاومت هم برای رود و خروج دقیقتر استفاده کنید…
میتونید از میانگینهای متحرک چندگانه استفاده کنید ک روند رو بهتر بتونید تشخیص بدید…
میتونید از Adx استفاده کنید ک رینج رو فیلتر کنید…
…
من از اینجا فقط از میانگین متحرک 200 استفاده کردم…
ارز هم فارت کوین …ارزهای که روند پر قدرت دارن ، چون این استراتژی ، جز استراتژی رونده بهتر جواب میدن…
تصویر معاملات شورت و لانگ رو مشخص کردم شورت به رنگ قرمز و لانگ به رنگ ابی :
عالی بود مهرداد! ترکیب SMI با میانگین 200 واسه شناسایی روندهای قوی واقعاً کار میکنه، مخصوصاً وقتی با پرایس اکشن هم تأییدش کنی. به نظرم اگه یه تایمفریم بالاتر رو هم برای تأیید روند اصلی چک کنی (مثل H4 یا Daily)، میتونی فیلتر بیشتری داشته باشی و از سیگنالهای فیک جلوگیری کنی چون اندیکاتور و اسلایتور ها به تنهایی برای سیگنال دادن به دلیل تاخیری که دارند به تنهایی خوب شاید عمل نکنند. یا حتی از RSI برای تأیید قدرت روند استفاده کنی. خلاصه پستت خیلی کاربردیه، منتظر ایدههای بعدیت هستیم!
البته حرفت از اینکه تایم فریم بالاتر بررسی بشه درسته سطوح حمایت و مقاومت خیلی مهمه تو اون سطوح تسیگنال بده سیگنال قوی ای میشه…
حتی یه میانگین 50 هم به اش اضافه کرد میشه روند رو بهتر تشخیص داد…
یه ترکdب دیگه رو بیت با 67 درصد وین ریت و مولتی تایم فریم تست گرفتم همراه با سورس پاین اسکریپتش بعدا میزارم تو hub …ولی اگ دقت کنی اصلا کسی استقبال نمیکنه…با همین چیزای ساده خیلی میشه پول در اورد…
من خودم علاقه زیادی دارم که بخوام تسهیل کنم تحلیل هامو و این روش های مختلف یکیش در میاد بلاخره و بازدهی خوبی خواهد داشت
استقبال خوبی نمیشه چون بحث اینه که ی بلاگر یا ی ادم زرد رویا بافی کنه و بخرن ،من حس میکنم اون رویا بافی کمه
بزنی سود 1000 درصدی علاقه مند میشن به استفاده ازش
یا میتونی بیای روش بک تست گرفتن رو تو ی پلتفرم که شبیه سازی خوبی داره مثل gochart رو بهشون بگی تست کنن و نتیجه رو بگن که بهترش کنیم
من خودم تست کردم این سبک و به همین دلیل هم هست کامنت میدم بهت
سلام به اقا مهرداد گل
امیدوارم خوب باشی و همیشه پر سود
شاید حرفم زیاد جالب نباشه ولی دقت کن شما این همه تلاش،کردی و این اندیکاتور روش پیدا کردی یعنی هوشمندانه ترین کار ممکن
ولی دوست خوبم اندیکاتور بنداز دور خواهشا تمام
اینجا خیلی خوبه حال میکنم دوستان انقدر پویا هستند داخل کانال دوج بودم هرچی میگفتم مسخره میکردند
بحث اندیکاتور نیست بحث اموزشه … کار رو به نسبت راحت میکنه …
انیدکاتورها تاخیر دارن و سیگنال رو با تاخیر صادر میکنن ولی کار رو هم برای خیلیا راحت میکنن…وقتی میانگین 200 شکسته شه اگ بالاس دنبال لانگ گرفتن باش اگ به پایی بود دنبال شورت گرفتن حال واسه ورود smi یه کم حرفه ای تر باشیم سطوح اصلی و ماژور هم که رسم کردیم سیگنالهای نزدیک به این سطوح رو وارد میشیم… استراتژی قوی است…
و در مورد دوج اون زمانی که دوج رو 40 سنت بود تو موج ریزش قبلی منظورمه یه بنده خدایی اینجا تو ضرر بود دقیقا نوشتم تا 30 و احتمالا تا 26 سنت میاد پایین بعد برمیگرده بالا …
حتی پرسید اگ تا 20 سنت اومد پایین تا کجا میره ؟ گفتم قطعا تا نواحی 30 که تو ریزش اخیر وقتی به 20 رسید به صورت قطعی پولبک زد به اون ناحیه!!!
بحث من تحلیل نیست بحث اموزشه دلیل اینکه خیلیا با تحلیلا مخالفن ، چون اکثرا دانش ندارن در نتیجه احتمال اینکه تو یه موضوع تحصصی اکثر افراد اشتباه کنن زیاده …یه فیلسوف غربی که یادم نمیاد کی بود یه چیزی با این مفهوم گفته بود که من ملکه ذهنمه همیشه…
آقا مهرداد نظر شما در مورد ارز ton تلگرام چی هست در آینده رشد خواهد داشت، روی چه قیمتی این ارز را بخری خوب است، یکی از دوستان می گفت در آینده رشد چشمگیری خواهد داشت، من ترسیدم رو حرفش حساب کنم، گفتم شما که خبره تر هستی بپرسم ببینم شما چه فرمایشی دارید؟ تشکر
برای این کار یک پست جدید ایجاد کن…چون اینجور در هم میشه و برای کاربرای دیگه سخته دنبال کردن مطالب در هم…الان عنوان چیزی دیگه ای هست انتظار نداره کسی در مورد ارز تون اینجا چیزی نوشته شده باشه!!!
و در مورد تون حقیقتش رو بخوای من اطلاعاتی در مورد ارزهای شبکه تلگرام ندارم ولی نمودار نقاط زیر رو برای خرید نشون میده…