منابع یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال

3 لایک‌کرده

خوبه ی تاپیک این مدلی داشته باشیم مرجع اموزش ها باشه و اموزش ها رو اینجا قرار بدیمم
عالی مهرداد

3 لایک‌کرده

اقا ممنون بابت اشتراک و اینکه با مطاله و تمرین همین مطالب میشه به تحلیل تکنیکال مسلط شد به نظرت؟

اینا بیشتر بیس و پایه اموزش تکنیکال هست و آشنایی با بازار برای تخصصی شدنش نیاز هست ی دوره جامع ببینی که سبک خاصی رو اموزش ببینی حتما

اقا ممنونم از راهنمایی ولی تا جایی که اطلاع دارم تحلیل تکنیکال سبک خاصی نداره احتمالا شما منظورت سبک معامله بوده؟

1 لایک

آره ، درست می‌گی. تحلیل تکنیکال خودش به تنهایی سبک خاصی نداره، بیشتر یه سری ابزار و روشه که بهت کمک می‌کنه بازار رو تحلیل کنی. اما سبک معامله که بستگی به خودت داره؛ مثلاً می‌تونی روزانه معامله کنی یا بلندمدت سرمایه‌گذاری کنی. هر کدوم از این سبک‌ها ممکنه نیاز به ابزارهای خاصی از تحلیل تکنیکال داشته باشن.

اقا ممنونم از راهنمایی البته من شخصا خیلی میلی به ترید ندارم صرفا دوست دارم تحلیل تکنیکال رو یاد بگیرم و برای کسب سود بیشتر فضای دیفای و لیکوئیدیتی پول ها برام جذابه درسته سود کمتری داره ولی خب ریسک کمکتری هم داره

1 لایک

آره، دقیقا! این روشی که خودت هم در نظر داری خیلی منطقیه. تحلیل تکنیکال رو که یاد بگیری، می‌تونی تصمیم بهتری بگیری. یه نگاهی به پروژه‌هایی مثل MakerDAO یا Curve Finance هم بندازی خالی از لطف نیست

اشنا هستم با این دو تا پلتفرم با اینکه سرمایه ایی هنوز وارد کریپتو نکردم ولی علاقه دارم و هر روز دنبال میکنم این فضا رو :grinning:

اینها رو اگ بخونی احتمال اینکه در جای بدی ورود بزنی تا حد زیادی از بین میره …
اینم در نظر بگیر که تحلیل تکنیکال بررسی چارت یعنی داده های قدیمی برای پیدا کردن الگوهایی هست که با تشکیل اون نتیجه مشابه ای بدن!!! یعنی فلان الگو در گذشته اتفاق افتاده و حالا همون الگو در حال تشکیله چقدر احتمال داره اون نتیجه ای که بعد از تشکیل الگو در گذشته اتفاق افتاده دوباره بیفته!!! بعد که اینو بررسی کردی و چون احتماله حالا باید برای خودت استراتژی تعریف کنی و بر اساس اون وارد معامله شی…
دوست عزیز این چیزایی که میگم یاد بگیر:
سطوح حمایت مقاومت یا عرضه و تقاضا
خطوط روند
مفهوم تایم فریم و تحلیل مولتی تایم فریم…
Rsi و macd و mfi و مفهوم واگرایی رو اونها…
الگوهای شمعی و چارتی مشهور
ایچی موکو
بعد فقط در تایم های روزانه هفتگی ماهانه وارد معامله شو اونم سالی به تعداد کمتر از انگشتان یک دست!!!
اینها رو از تئوری مطالعه کن بعد رو چارت بررسی کن…
دیگه میمونه تجربه (متسفانه با گذشت زمان بدست می یاد و کاریشم نمیشه کرد) شما رو کاغذ و معاملات کاغذی اون هیجان رو نسبت به زمانی که رو داراییت معامله باز میکنی نداری…کنترل کردن احساسات فوق العاده مهمه که تو هیچ پکیج و بسته ای یاد نمیگیری و باید بازار رو تجربه کنی که بتونی احساساتت رو کنترل کنی…
بعد از یه سال تجربه کردن تازه میتونی وارد فیوچرز شی…
موفق باشی

متاسفانه …اخرش نفهمیدیم چه طور میشه ویرایش کرد پستمون رو…

اقا خیلی ممنونم از راهنماییت حتما میرم سراغش و راجب معامله درست گفتی و ترید هم یه یه قمار خطرناک میشه اگر به تعداد بالا ادم بخواد پوزیشن بگیره

در جواب این دوستمون میگم که اگر وارد فیوچرز نشدی نشو :joy: عوارض داره

نه اصن چه کاریه ادم میخواد کلی استرس بکشه واسه ترید به جاش میری تو فضای دیفای با تامین نقدینگی سودتو میگیری

1 لایک