ارائه تخصصی سیگنال با نقاط ورود و خروج نقطه ای

چطوری باید ارتباط گرفت

سلام و احترام
از طریق آدرس ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید

abarsignal6@■■■■■.com

روی آدرس کلیک کنید تا ارتباط بگیرید

خب این آخرین پست بنده در این تاپیک می باشد
جهت تست و اثبات قدرت تحلیل بنده، چند سیگنال رایگان قرار دادم قرار بر این شد کسانی که می خواهند از بقیه ی سیگنال ها بهره ببرند ۲۰ درصد از سود حاصل از لانگ را به بنده واریز کنند آدرس ایمیل بنده جهت ارتباط قرارداده شده جهت بهره برداری از مآبقی سیگنال ها و یا کار بصورت اختصاصی و اقتصادی تر با بنده ارتباط بگیرید دقت داشته باشید در ابتدای ارتباط با بنده بایستی نسبت به ۲۰ درصد حاصله اقدام نمایید.

چی میگی، من مگه گفتم با وویس تحلیل میکنم،

یه حرفی بزن تو عقل بگنجه، گفتم برو مدیریت ریسک یاد.

چند سالته که یه حرف رو هی تکرار میکنی،

استاد چرا حذف کردی پستت رو؟

تحلیل،اشتباه داده بودی؟

خجالت نداره عزیز ، بزار پستات بمونن ، پاک نکن، تا بقیه بتونن قضاوتت کنن حداقل،

اگه یه کانال سیگنال بزنی و کامنت ها رو باز بزاری،

منم میام عضو میشم ،

شما اگه تریدر موفقی بودی، از کسی پول نمیخواستی،

اصلا احتیاج به پول نداشتی که دنبال۲۰ درصد سود،بقیه باشی،

خدا رو شکر که این آخرین فعالیت شما برای گول زدن مردم هست . و دیگه اگر خدا بخواهد پستی از شما نمیبینم

سلام چطوریسلام خسته نباشین میخام با شما همکاری کنم دوست عزیز

خیلی خوش آمدید به انجمن

1 لایک

بیدار شدی، اینم حذف کن حداقل ، آبروت نره، قیمتش ریخت ابر تحلیلگر :wink:

آخه تو که فقط تو فکر اینی که از جیب مردم یه چیزی خارج کنی و نه اینکه بیفزایی وویس فروش تو آخه از بازار هیچی نمیدونی چرا می حرفی
اون به تحلیل کلی بود و قطعا اتفاق میافته و من چارتش رو ابنجا میذارم
قبل تر از اون رو بخون گفتم در اثر خبر مرگ ترامپی قیمت ها کاملا تصنعی و غیر طبیعیه و گفتم این که قیمت هی داره میره بالا و بر میگرده داره ریزش وحشتناک بعدی رو تایید می کنه گفتم ما الان شش هفته ست که در روند نزولی هستیم.
تو از دیروز فقط داری اراجیف می بافی خب بحرف بینم چی در چنته داری
تو که میگی وویس هات در رابطه با روندشناسی هست خب گوش کن بیا روندشناسی کن ببینیم بگو ادامه ی روند چیه
شما فقط یه مشت وویس و جزوه و دوره های علکی پولی و … دور و بر خودتون جمع کردید در حرف بزارن خدای کریپتو هستید ولی در عمل حتی بلد نیستید یه نوسان دو درصدی موفق بگیرید .

نه استاد بهم نمیریزه، کسی جوابای منو اگه برن تو پرتفوی شما نمیبینن فالو ورات

مگه نگفتی این آخرین تاپیک منه ، پس چرا باز ادامه میدی شما

من گفتم آخرین تاپیکم !!!
تو بین پست و تاپیک رو نمیدونی!!!
بله من گفتم ولی تو ساکت نمی شینی ضمنا ایک تاپیک رو لنده ایجاد کردم و تو حق نداری تعیین و تکلیف کنی
یه نصیحت برادرانه بکنم اون وویس و فروش دوره و … رو بریز دور بیا در کنار ما دو تا ترید رنده انجام بده دو کلمه چیز یادبگیر

هدف بنده بیشتر در راستای کمک به افرادی مثل شماست که هم خودتون رو درگیر وویس و پوچیات کردی و هم دیگران رو داری گمراه می کنی و الا من سالیان قبل تا دلت بخواد وویس گوش کردم و هزینه دوره دادم و … به هیچ جا نرسیدم و بدتر گمراه شدم تا اینکه تا اینکه اومدم چارت هارو پرینت گرفتم و با قلم تحلیل کردم حتی بیشتر وقت ها رو چارت می خوابیدم تا اینکه الان یه کم از بازار میدونم مستر تریدلاین پرو حرف برادرت رو گوش کن از این گمراهی خودت رو نجات بده

خب میگی بلند مدت تحلیل می کنی
تحلیل بلندمدتت از دوج کوین چیه ؟ البته با چارت
اینو که دیگه نمی تونی حاشا کنی و بپیچونی

کانال بساز ، پیامارم باز کن، خودم میام عضوت

اینجا جای سیگنال دادن نیست

شما اگه میرفتی تحلیل‌های منو نگاه میکردی، جواب سوالتو میگرفتی

مستر تریدلاین پرو
باز گفتی میرفتی تحلیل های منو نگاه می کردی آره شاید یه جا بازار گل و بلبل بوده و تحلیل تو هم خوب از آب درآمده
اما مستر ترید لاین پرو اکنون بازار منتظر تحلیل شماست که بیای و با وویس تحلیل کنی
لطفا کوتاهی نکن