زیکش خودش را از روی 300 دلار جمع کرد و دش هم دنبال راه زیکش. هر 2 تا شون را زیر نظر بگیرد. اوج زیکش باعث میشه که دش هم دنبال اون راه بیفته. صاف ساده مقدم چمپیون را گرامی بدارید. بنظر میاد که کف سازی هاش را کرده و تارگت ها هم مشخصه. باز روی سقف نخرید
سلام آقا بهزاد عالی هستی
لطفا در مورد گیگل فاند ممنون میشم نظر بدید
بله حتما میرم میبینم. ممنون که قابل دونستی
در تایم 1 ساعته مکدی و آر اس ای خیل خوب هستن و سیگنال مثبت میدن. مقاومت های سر راه 94 دلار،99 و 107 دلار در تایم 1 ساعته به چشم میخورن. 3 روز پیش کف سازی کرد که به نظر نمیاد بخاد دوباره اون را تست کنه. اگه در تایم 4 ساعته زیر 83 دلار تثبیت داد، تارگت های پایینتر منتظرش هست که بهتره فوکوس را روی اعدا بالا بزاریم
ممنون از تحلیلت آقا بهزاد، خدا حفظت کنه داداش
خدا خودت را حفظ کن عزیزم. امیدوارم این مارکت میکر من را ضایع نکنه ![]()
ممنون بابت تحلیلهاتون، اینبار دیر نجنبیدم و به موقع دیدم امیدوارم همونطور که تشخیص دادید بشه و اولین سودم به این زیبایی باشه، یعنی میشه؟ ![]()
![]()
@827124914885 درود عزیزم. ارزش دش وابستگی شدیدی نسبت به زیکش داره. لطفا زیکش را زیر نظر بگیر و بازک چنانچه سوالی پیش اومد من بیشتر در صفحه زیکش فعالم
با عرض پوزش من نتونستم گروه زیکش رو پیدا کنم، سرچ زدم اما گفتگوها رو آورد که در این خصوص پیامی از شما ندیدم
من زیکش رو همون موقع گرفتم، دش هم در حال حاضر صعودیه، میشه یه نگاه بندازید و اگر صددرصدی تصویب شده دش رو هم بگیرم
ممنون از پاسخگوییهای سریعتون![]()
راستی فروش پله ای در همین نقاطی که مشخص کردید باشه؟ چند درصد احتمال داره تا قله بره؟ ![]()
گروه و چت زیکش را میشه ، روی ارز زیکش کلیک کنی و اونجا در قسمت پیام ها پیگیر باشی
اگه دقیقا بخاد طبق رفتار زیکش ادامه بده، هدف بعدی 53 دلار هست عزیزم
آقا بهزاد گروه رو پیدا کردم میشه ببریدش در گروه؟
داخل همون چت ها، مثلا کافیه زیر یکی از پیام ها یا پیام من رپلی بزنی، بعد اتوماتیک داخل اون گروه هستی. راستی این عکس پشت زمینه شیراز هست؟
بله درسته نمیدونستم
پلتفرم خیلی متفاوتیه
بله شیراز، پاسارگاد، جاتون خالی سال نو اونجا بودیم
بسیار عالی و زیبا هست. همیشه آرزو داشتم که شیراز را ببینم ولی قسمت نشد. البته من اینجا دوستان زیادی از شیراز آشنا شدم که خیلی با معرفت و خون گرم و عالی هستن. نژاد پرستی نکنم بعد از مشهد که خودم اهلش هستم، شیراز رتبه دوم را داره
من به دلیل مهاجرت، دیگه نمیتونم ایران زیبا را ببینم
اگر خطوط نارنجی رو ادامه بدیم به حدود 450 تا 480 میرسیم، منظور همین نقطه است یا 413 و 505؟
مشهد هم بسیار متفاوت و زیباست، اگر زیباییهای ذاتیش پشت بعضی جذبه ها نمونه.
خیلی خوشوقتم از آشناییتون، هم خوشا بحالتون که ایران نیستید و آرامش روانی دارید و هم ناراحت شدم چون میهن یه چیز دیگه است و غربت خیلی سخته. ما هم در حال حاضر گیلان ساکن هستیم،
من هم سالها آرزوی دیدن پاسارگاد و مقبره کورش کبیر و… رو داشتم، تا اینکه نوروز امسال اعصابها آرومتر شد و فرصت پیش اومد که بریم، حتما شما هم دیدن میکنید حس ایرانی بودن تازه اونجا به واقع شکل میگیره
من به ایران متاسفانه نتوانست کردن ورود
بابلسر و نکا و چند تا شهر زیبای دیگه شما را قبلا مسافرت رفته بودم که حضور ذهن ندارم. منم همچنین خوشوقتم از اشنایی و جالبه برام که معمولا افراد اشتباهن کلمه خوشبختم را بکار میبرن و خودت کلمه درست خوشوقتم را نوشتی. آفرین جالب بود ![]()