حتما یه روزی ورود خواهید کرد و دیر نیست آن روز زیبا برای همه عزیزان خارج از ایرانی که سرای همه ماست![]()
![]()
![]()
مدتیه سعی میکنم روی فرهنگ و دایره لغاتم کار کنم، بله خوشبخت و خوشوقت استفاده های جداگانه خودشون رو دارن و خیلیها خوشوقت رو درست نمیدونند
حتما یه روزی ورود خواهید کرد و دیر نیست آن روز زیبا برای همه عزیزان خارج از ایرانی که سرای همه ماست![]()
![]()
![]()
مدتیه سعی میکنم روی فرهنگ و دایره لغاتم کار کنم، بله خوشبخت و خوشوقت استفاده های جداگانه خودشون رو دارن و خیلیها خوشوقت رو درست نمیدونند
درود بر اقا بهزاد استاپ رو رچند بزارم ورود 50 دلار
الان فعلا موتورش روشن شده ولی چنانچه 52.80 سنت را پس گرفت که نزدیکه بهش، استاپ را میتونی بزاری زیر این عدد. فعلا با توجه به زیکش اوضاع دش خوبه. حد ضرر خودت 48.90 میتونه عادلانه باشه یا نهایت سر به سر خارج شدن بدون سوخت. بستگی داره که چقدر حجم و چه اهرمی داری عزیز و میخای کوتاه مدت اسکلپ کنی یا با روند موندگاری!؟
من زیاد گرجستان و ترکیه اومدم و اونجا معمولا دوستان و عزیزان و خانواده را گروهی ملاقات میکنم. اما ایران هیچی معلوم نیست، شاید اتفاق افتاد ![]()
اقا بهزاد 330 دلار با لوریج 6× حد ضرر رو 42 و قیمت رو روی 77 دلار بستم
توی این بازار حفظ سرمایه خیلی مهم. اگه من باشم. جد ضرر را میارم بالاتر مثلا و هر چقدر که قیمت رفت بالا، این حد ضرر هم باهاش میارم بالا و قیمت طمع را هم باهاش مقداری میارم بالا.اینجوری کم ترین ضرر و بیشترین سود را میتونی تصاحب کنی. یعنی فقط با خود روند حرکت کنی. سعی کن پول کمتری از دست بدی و اگه این فرصت بعنوان مثال استاپ شد، در یک فرصت دیگه تلاش کنی.آرزو میکنم که به تارگت اولیت حداقل برسی و معامله شیرینی داشته باشی
باز هم ممنونم از اینکه وقت میزارید و جواب همه رو به نحو احست میدید جای تشکر و قدردانی از شما رو دارم خیر ببینی
فدات. امیدوارم مفید باشه و حداقل یک نفر هم از ضرر در بیاد برای من عالیه. البته نفری که طمع کار نباشه و با پول وام و قرض وارد این بازار نشده باشه ![]()
سپاس برای اشتراک گذاریه این تحلیل،
یعنی ممکنه حتی زیر 30 هزار هم بیاد، درسته؟![]()
و اگر بخواد طبق این الگو بره حتمی 100 هزار رو میبینه، درسته؟
واقعا اینکه بگی یک اتفاقی حتمی میفته وجود نداره. هر کی هم گفت یا شیاده یا غیب گو. من این خط کشی ها را به ساده ترین شکل ممکن نقاشی کردم تا همه بتونن راحت متوجه بشن و نیومدم از اصطلاحات دیگه استفاده کنم. ممکنه از محدوده 100 تا 115 هزار شانه سمت راست بیت کوین درسته بشه که بهش میگن الگوی سر و شانه و این یکم زمان میبره تا درست بشه. اگه 2023 وارد این بازار میشدی خوب بود برای بیت کوین یا 2021 برای الت سیزن. 2026 به احتمال زیاد یک الت سیزن مشتی دیگه داریم
کاملا درسته حتی فردی مثل من که زیر یک ماهه وارد این بازار شدم متوجه منظورتون میشم.
بله کاش زودتر وارد میشدم، یاد خاطره ای افتادم که هربار حرصشو میخورم
در اون سال که بیتکویین حدود 100 دلار بود و دلار 4 هزار تومن بود پسر من حدود 12 ساله بود و عاشق بازیهای آنلاین و در مسابقات بازیهای آنلاین بخصوص csgo شرکت میکرد در حدی که اسپانسر خارجی میومد سراغش،( بماند که اکانت باارزشش که اونموقع 2هزار دلار می ارزید با شروع تحریمها بن شد و همچنان بسته است)
برای خرید درون بازی از ارز مختص خود بازی استفاده میشد و بچه ها گاهی ارز csgo رو با بیت کوین مبادله میکردن.
وقتی اکانت بسته شد بچه ضربه بدی خورد و دیگه مسابقات نرفت، بعد از مدت کوتاهی اصرار میکرد مبلغی بهش بدم که سه چهار تا بیتکوین بگیره چون دوستان اروپاییش گفتن خیلی بالا خواهد رفت، یکی از دوستانش هم میگفت من تو اکانتم دارم تو پول همون سه تا رو بده بهت پنج تا بیتکویین میدم
اونموقع سه بیتکویین حدود یک میلیون میشد که همون موقع گوشیه S7 دو میلیون بود
من مخالفت کردم و گفتم اولا امکان نداره چنین چیزی اونطور که میگید بالا بره، دوما بعد از این تایم بهتره دوباره سمت بازی و مسابقات نری.
حالا شما خودتون رو بزارید جای من وقتی که چند ماه بعدش دیدم هزارن برابر شده
![]()
این بدترین زمانی بود که گوش ندادن به حرف بچه به ضررم تموم شد اونم چه ضرری
حالا بزار من بهت تجربه بگم از آشناییم با بیت کوین. من اون موقع توی ایران بودم و داخل یک بازی که سرور ایرانی هم داشت بیت کوین به عنوان درگاه خرید سکه بازی استفاده میشد. اسم بازی خانوارز هست و همچنان همون درگاه بیت کوین هست. خلاصه همه میگفتن هرمی هست و پانزی و کلاه برداری. من دوستی داشتم که تریدر بود اون موقع و از خرید و فروش طلا و نفت بصورت ترید یک خانه خرید و ساخت در مشهد. بازم هر چی بهم گفت که بیا بهت یاد بدم ، زیر حرفش نرفتم. میگفتم مگه میشه چیزی که وجود نداره را معامله کنی، من بیام چند تا عدد را معامله کنم؟؟؟ بهرحال اینم فقط جز آهی چیزی نداره و من واقعا حست را میفهمم. اکثر افراد اینجا از طریق بازی های موبایل یا ایردراپ ها با ارز دیجیتال آشنا شدن و فکر میکنند اینجا قراره پولدار بشن.اینجا فقط 99 درصد بازنده و 1 درصد برنده اند. پس لطفا سعی کن حریص نشی و طمع نکنی و به 99 درصد بقیه نپیوندی ![]()
پس شما کاملا درکم میکنید، فکر کنم گیمرهای اون زمان همه این تجربه رو دارن و حسرتیست که بر دلها ماند ![]()
ما دهه شصتیها همه جوره نسل سوخته ایم![]()
نه من جزو اون 90درصد نیستم چون نباید باشم به دلایلی اصلا مجاز نیستم دستمزد چند شیفت کارم رو اینطوری هدر بدم، بعضی از آپشنهای این برنامه ها دقیقا شبیه سایتهای شرط بندی شده که نهایتا سیستم برنده است.
چه کار و شغلی هست بانو
منم فضولم
اختیار دارید
در اصل در کار تولید محتوا فعالم ولی کارهای متفرقه دیگری هم انجام میدم
منم یوتوبر هستم عزیزم. چه محتوایی تولید میکنی؟
حدود یک ساعت پیش دیدم زیکش قیمت مقاومتش رو شکست و به هوای اینکه صعود رو در پیش گرفته ورود کردم، اما رفت رو اصلاح
در حال ضرر هستم
میشه یه تحلیل بکنید و ببینید چه خبره، آیا ممکنه روزهای آینده 450 دلار رو ببینه؟
محتواهای اجتماعی، فرهنگی، مدنی،…