خوب میشد که قبلش مشورت میکردی بانو
یک گروه زدم در قسمت بحث و گفتگو، اگه پیدا کردی بیا اونجا، بهتره
این را هم زیر نظر بگیر
خوب میشد که قبلش مشورت میکردی بانو
یک گروه زدم در قسمت بحث و گفتگو، اگه پیدا کردی بیا اونجا، بهتره
این را هم زیر نظر بگیر
بله اشتباه کردم، مشغول کار بودم و سرم شلوغ بود، چشم به لپتاپ و مشغول به کار، در حال گفتگو با همکار و یک چشم هم رو گوشی و… باعث شد عجولانه تصمیم بگیرم و جالبه اولین ورود سنگینم بود ![]()
متوجه شدید که در پیدا کردن گروهها و کانالها و… البته فقط در این پلتفرم مشکل دارم![]()
سعی میکنم پیداش کنم
ممنون بابت اشتراک گذاریه تصویر، فعلا رفتم تو فاز غم و مأیوسی، اعتماد به نفسم از سقف افتاد به کف![]()
![]()
![]()
یعنی من از صبح پاره شدم اینقدر کامنت و توضیح میدم و باز میبینم یکی توی قیمت بالا و بدون تحقیق وارد میشه. برای خرید یا باید روی حمایت محکم یا باید روی شکست مقاومت وارد بشیم و همینجوری روی هر قیمتی میتونه دردسر ساز باشه. یک راه ارتباطی بزار تا ببینیم کجای کاری و مراقب پوزیشنت باشیم. فدا
باور کنید خیلی از خودم ناامید شدم و شرمنده خودم شدم شما هم دعوام نکنید![]()
![]()
مگه من چند وقته اینجا و شما رو میشناسم و یا نوشته هاتونو دیدم؟ ![]()
خودم به همه میگم این کار رو نکنن در عجب چی شد که اینطوری شد، شاید دلیل اصلیش کم خوابی بوده،
ولی حداقل میدونم نقطه مقاومت رو شکست که وارد شدم
حالا مقاومت زیکش چند بود و روی چه قیمتی و با چه استراتژِی وارد شدی؟ حد ضرر؟
اوکی شد عزیزم. یک جونور برات فرستادم ![]()
مقاومت 447
پوزیشن اینا در نظر نمیگیرم، من تازه واردم بخاطر همین فقط اسپات میگیرم که حد ضرر نیاز نداره
ولی چند میلیون تا حالا رو ضررم
بدون تجربه
اسپات کار میکنم و حد ضرر نذاشتم .
بگین با توجه به سخنرانی فردا میتونم زی کش و و بزنم ؟
توی این موقعیت نباید عجله کنید و اخبارش پیش خور شده هست که مثلا امروز کاملا سبز بود. الان صبور باشید و این بازار فرار نمیکنه. باید یک حمایت مطمئن یا شکست مقاومت مطمئن و تثبیت گیر بیاریم. با حرف من حتما پولت را از دست میدی و یاد بگیر اول حفظ سرمایه کنی
این مطلب در مورد ورود زی کش بود که فرمودین باید نقاط ورود پیدا کنید؟
بله، و در همه ارزهای دیگه هم باید اصول پیدا کردن برای ورود و نقطه حروج را رعایت کنید. با شکست ها یا روی حمایت های محکم بعد از تثبیت ورود و خروج هم با شرایط بازار
الان در حال حاضر من تحلیل بلد نیستم تازه دارم آموزش میبینم . شما لطفاً نقطه ورود زی کش بهم بگین.انشاالله خیرش به زندگیتون برگرده.
پس لطفا تا فردا صبور باش و توی این بازار عجله مثل سم هست