سویی زیرساخت است و یکی از ستونهای بلاکچین است ولی زیکش یک پروتکل در دنیای حریم خصوصی است ، صددرصد دوستان به بنده ایراد خواهند گرفت اما این نظرِ من است ، سویی قیمت زیرِ یک دلار دارد و تنشهای قیمتی را رَد کرده ولی زیکش درگیر هیجانات است و قیمتِ بالایی دارد ، برای زیکش صعودهای بسیار پر قدرتی را پیش بینی میکنند مخصوصاً اینکه موجودی توکنی بسیار پائین به اندازه بیت کوین دارد ، من شخصاً سویی را انتخاب میکنم ، و این انتخاب محافظه کارانه است ولی مطمئن باشید زیکش واقعاً دلبر است.
بد صحبت نمیکنه واقعیت گفتم
شما اگه منتظر این هستی با تحلیل یکی وارد شی سود کنی
همون وارد نشی خودش برات سوده اونی که بلده یاد گرفته زحمت کشیده
واقعیت اینه بعضی ها اصلا زحمت نمیدن ب خودش مطالعه کنن فقط دنبال سود هستن
خود شما که بهم میگی بد صحبت میکنی
تا به امروز آیا برای آموزش هزینه کردی نخیر اگه کرده بودی کمی حق میدادی
ما فک میکنی چرا باید برای یادگیری هزینه کنیم ولش بابا
ولی این بازار نیاز به آموزش آگاهی داره
به خدا اینجوری نیست فلانی کی وارد شم کی خارج شم به خدا ک نیاز به آموزش داره
من دشمنت نیستم سود کنی به من نمیرسه ضرر کنی به من نمیرسه
استاد رحیم عزیزم یک ورود و خروج مطمئن بر اساسِ روندِ قبلی چارت در نظر گرفتم در تایم فریم یک ساعته ، قبلش چارتِ شما را هم دیدم و چارتِ بنده حقیر بر مبنای نظرِ ناپخته بنده و چارتِ کاملِ شماست ، تائید میکنید؟؟
خطِ سبز رنگ ورود
خطِ نارنجی رنگ خروج
رحیم عزیر مردم این جامعه بنا به مشکلاتی که داشتن دارن به شدت بی رحم شدن در بهترین شرایط حتی جرعت تشکر ندارن اما اگر برعکس بشه چنان حمله ایی کنن که از کرده خود آدم پشیمون میشه
من میگم وقتی یکی نمیره دنبال خبر یکم تحقیق نمیکنه آموزش نمیبینه چرا باید وارد این بازار خطرناک شه با سرمایه اش بازی کنه
میگی برو آموزش ببین
میگه چیه رفتی ی صرافی احراز کردی فلان ارز میخری رفت بالا سود میکنی
دیدگاهش اینه
رحیم اون ریزش سنگین بازار یاده ی تریدر اوکراینی 30میلیون دلار با پول مردم ترید میکرد سود بهشون میاد خودکشی کرد برازندگی خودش پایان داد از مردش شکایت کردن اموالشو میخان این بهترین شرایط که در مورد کمک کردن مثال زدم داسانتشو بخون جالبه
از ده میلیون دلار ثروت شخصیش مردمی که کلی از کنارش پول درآوردن حتی 100دلار کوتاه نیامدن که مادر جنگ زده اش برسه
تون کوینِ مرموز ، توکنی که حتی در روندِ ریزشی بیت کوین رفتاری رادیکال داشته ، انگار ریشه اَش خارج از دنیای کریپتو هستش
تحلیل بالا عملکردِ شخصیم هستش و بهیچ عنوان ملاک قرار نگیرد
دوستان خواهشاً نظرتان را برام بنویسید
معتقدم اگر به سطحِ ۱.۱۲۴۰ برسد ، ورود در این نقطه برگشتش تا ۱.۱۸۷۰ بسیار منطقی و محتمل است
سلام اگ امکانش هست ی تحلیل ازبیت میذارید تا چ مقدار پایین میاد روندش نزولی یا ن
ممنون میشم باتشکر
خب الان خوبه واسه خرید یا صبر کنم پایینر بیاد؟
من در معامله بسیار محافظه کارم
شاید نظرم خنده باشد ، هیچ نظری راجبِ روندِ کلی بیت کوین نمیتونم بدم ، فکر هم نمیکنم کسی بتونه بده بجز ترامپ و نهنگهای بزرگ
هر تحلیلگری هم تحلیل روند بده دررنهایت پنجاه درصد احتمال دارد محقق بشود
اما مرآمِ شخصی و عملکردِ شخصیم اینه و بهیچ عنوان آنرا ملاک قرار ندهید
من کمین میکنم و منتظر میشم
اگر به سطحِ سبز رنگ برسه و تامل کنه ، در خط سبز ورود و در خط قرمز خارج میشم
ببخشید در حالِ کار هستم و چند غلط املایی داشتم ، گفتم نظرم را بگم با اینکه از من سوال نفرمودید
رحیم جان بد برداشت نکن
دوستمان از امتیاز رایگان و اموزش رایگان سخن گفت:
اما یادمان نرود در یک زمان دوستان مثلا با500 دلار وارد میشدن و آموزش های متعدد و اساتید زیادی بودند که ناشناخته بودند و درخواست 1000 تا 2000 دلار هزینه اموزش میکردند خیلی ها این هزینه را نداشتند واقعا پرداخت کنند…..
و سعی میکردند دنبال آموزش رایگان بروند اون زمان هم rzgtreder بود آ جبارپور بود عده ای هم سبک البروکس را زیر نویس کرده بودند رایگان از تلگرام اراییه میدادن این اواخر p samadi امد که خودت هم میدونی خیل از تکنیک بازار را فقط mony باید پرداخت میکردی اونم تکنتک خودش و لو نمیداد”
این پیام را دادم این داستان خاتمه یابد و دوستان بدادند یک محفل بوجود آمده استفاده کنند زخم نزنن
{{رحیم جان نیتت و دوست دارم و به راهی که قدم برداشتین ادامه دهید در کنارتان امثال مبتدی هایی همچون من و دیگران لذت میبریم}}
![]()
سلام. رحیم جان خوبی چه خیر میشه باهم صحبت کنیم تا به توافق برسیم
جانم آقا حسن جان
در بفرمایید
XRP/1DAY/29.03.2026
در حال حاضر باید دید ریپل از تردینگ رنج خارج میشود یا وارد CHANEL صعودی میشود یا /شکست TREND LINE سبز رنگ LL/LL در ناحیه 1.32 را خواهد شکست ؟حجم CANDEL 2DAY زیاد چشمگیر نیست برای معاملات اهرمی 3% ارزش کمی برای ریسک را ندارد
سه تحلیل گر در هاب خیلی رفت پایین ، گفتم پیام بگذارم بیا بالا ![]()
سامان اعلام حضور کن نیستی داداش
تحلیل و تکنیکال زیاد هم سخت نیست 100% گذشته چارت در اینده چارت تاثیر گذار نیست!!!
{{نه اینکه تاثیر کامل نداره بازار به یک قیمت هایی واکنش میده در تحلیل پایین یک TREND LINE WERNING وجود داره که بازار واکنش میده این برای ما پله های ورود است}}
ولی کمک میکنه گام به گام چارت و رفتار را آنالیز کنید و بدانید الان کجای داستان هستید !!!
و پیشنهاد میدم تو این وضعیت که از داشتن TREDING VIEW محروم هستید و برنامه هایی چون تبدیل تداخل قیمت دارد و قابل ذخیره نیست
یک اکانت 256 تومنی 1ماه از سایت فراز بخرید که تحلیل هاتون ذخیره و جلو بروید که پوزیشن ها را بهتر مدیریت کنید
انتخاب با شماست
“نمای چارت فراز “
بالا کادر قیمت”اکانت”زمان باقیمانده اکانت”تاریخ و ساعت”
سمت راست WHTCHLIST یا دیدبان”هر ارز با بک کلیک بالا میاد”
محور چارت دقیق مثل TREDING VIEW
سمت چپ هم نوار ابزار
و درآخر قسمت تنظیمات هست که تمام تغیرات ذخیره SAVE میشودو زبان کاملا فارسی و انگلیسی هم میشه
و در آخر باگ سیستم با تردینگ ویو در حد 0.10% هست که الان با فیلتر بالا رفتم چک کردم چون قیمت فیلتر سنگین هست سایت فراز برام ارزوون قیمت و مناسب هست.
امیدوارم مفید باشد
زیرِ پآتو نگاه کن حاج علی ، چارتِ کفِ پآتم سلطان