آقا سامان بازار تغییر روند داده یا فقط یک بالا زدنه ؟
باورت میشه الآن بازاری در کار نیست
یه انسان را در نظر بگیر که روند و روالِ روتین و روزانه داره ، میشه تا حدود زیادی حرکاتش را تحلیل و تفسیر کرد
همین انسان اگر دچار بیماری سختی بشه ، روندِ عادی ائی که داره طی میکنه کاملاً بهم میریزه و از روتین خارج میشه
الآن جنگ روندِ بازار را بهم ریخته و هر حرکتِ نظامی ایران و امریکا و اسرائیل بازار را کنترل میکنه
الآن فقط میشه در تایم فریم زیرِ نیم ساعت اونهم واقعاً باید حرفه باشی ، میشه کار کرد و خیلی باید حواست جمع باشه، در بازه زمانی بلند مدت اصلاً روی طبیعی رفتار کردن چارت حساب باز نکن
ولی اگر بخوام از جنبه طبیعیه رفتارِ چارت بهت بگم که بیت کوین از هفتاد یک هزار و پانصد ریزش قوی داشت و طبیعی هستش که حدودا یک سوم میزان ریزش را دوباره برگرده ، از اینجای کار به بعد را خدا عالمه
حاجی شکسته نفسی نفرما ما مخلصیم دلتنگت شدیم ![]()
دوستان btc در تایم هفتگی
175 روز در یک روند کاملا spike. نرولی قرار گرفته احتمال خیلی بدش اینجاست وارد سومین موج نزولی بشه
هر بالا زدن نشانه روند نیست((بهش میگن استراحت بازار )) در ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم شاهدش بودیم ۵۸.۵۲.۴۸.۴۴.۲۸.۱۴
و یک تجربه از برادرتون به کف ها و سقف ها خوب نگاه کنید به (LL.HH.HL.LH) اینها برای قشنگی نیست مشخص میکنن که بازار چه حرکتی رو در پیش گرفته
کسی که میخواد اسپات هولد کنه پلکانی وارد بشه در چندین مرحله با تا تایید نگرفتی دلی دکمه (LONG=SHORT) را تاچ نکنید
بازار فرار نمیکنه treder اونی هست که شاید روزها معامله نکنه تا تایید نگرفته
ممکن به سال بکشه btc و دیگر ارزها برگردن
چند ماهه که بازار فرصت خرید داد تا ما من استفاده نکردم چند ماهه داره روند خودشو تکرار میکنه در رنج هست و فرصت میشد خرید زد اما متاسفانه اعتماد بی جای من ب تحلیلگران اینجا باعث سردرگمی من شد از شما هم وطنان میخام اگه خودتون بلد هستین وارد بشین این بازار وگرنه این بازار هر لحظه باید زیر نظرش داشته باشی و کسی هم دلش ب حال مردم نمیسوزه
امیدوارم به نتیجه ای که رسیدی موفق باشی
دیگه سر در گم نشی انقدر تحلیل های خوبی بزنی که داخل زندگیت موفق باشی
اگر دلت سوخت به دیگران کمک کنی
دلسوز زیاده داریم دمشون گرم همون جور ■■■ سوز زیاد داریم که میخوان همرو از این جا فراری بدن ببرن جای دیگه گروه دیگه پکیچ. و سیگنال بفروشن
سلام،امیدوارم حال دلت مثل خودت خوب باشه،من همیشه نظراتتو دنبال میکنم قبلا هم بابته سولانا ازت کمک گرفتم،من با قیمت میانگین ۱۱۰سولانا دارم و نقدینگی کمی برام مونده میخام میانگین کم کنم،بیشترهولد مانند میکنم،ممنونت میشم راهنماییم کنی،اولا بنظرت قیمت پاینتر احتمالش چقدره،دوما بهترین راهکارم چی میتونه باشه،خیلی بزرگواری میکنی جوابمو بدی منتت رو دارم
آقا محمد عزیز
میانگین زدن باید جوری باشه که جبران ضرر نقطه قبل رو انجام بده
مثلا اگر شما 2 دلار وارد شدی باید نقطه دوم 4 دلار وارد بشی
و نقطه سوم 6دلار یا دوبرابر وارد بشی
که به نتیجه برسی
نقطه اول شما چند بود
که نقطه دوم 110 گرفتید
خیلی ممنونم اقا رحیم گل انشالله خدا برات بهترینهارو بخاد،من ۱۳۰،۱۰۰۸۴،،وقیمتهای مختلف قبل از جریان جنگ با کمک چت جی بی تی این کارهارو میکردم و قصد داشتم بصورت دوره ای تعداد سکه هامو زیاد کنم و هدفم ۵۰تا بوده،الان ۱۴۰۰تتر برام باقی مونده ،بنظرتون صبر کنم پایینتر بخرم؟
من میانگین خریدم تو چند مرحله شده ۱۱۰،الان میخام مرحله اخره خریدمو بکنم،بنظرتون صبر کنم یا احتمال برگشت از همینجا هست؟
آقا محمد زوم نباشید روی یک ارز
ولی تحلیل که تا الان گذاشتم داخل هاب
مشکلی نداشته 90درصدش رسیده
سودهای خوبی داده رسید بگیرید نرسید پله بعدی بعداز اصلاح وارد میشیم
اقا ممنونم،من ترکم،ولی کلاردشتم اگه کاری،برای تفریحی بخاین تشریف بیارین درخدمتم تعارف هم نمیکنم،هر وقت فرمودین ادرس بدین لوکیشن بفرستم،اخرین سوالم اگه بخام سه چهارتا تا الت هولد دوره ای داشته باشم چی پیشنهاد میدین
بنده همشهری شما هستم
سیگنال ها رو پی گیری کن داخل هاب
حتما نتیجه اش میگیری اون وقت دیگه ترکمون نمکنی
همه سیگنالها درست نیستند حواستون جمع کنین
درود و مهر صمیمانه کوین جو را پذیرا باشید.
تاپیک قبل که رحیم آقا (+دوستان عزیز) با صبر و زحمت برای زنده موندنش تلاش کردند بخاطر حجم شدید بالای پیام ها بسته شد که به نظرم بد نشد با توجه به حجم سنگین پیام ها و گیج شدن کاربران و حتی قدیمی شدن تحلیل ها.
امید است که تاپیک جدید نیز مثل تاپیک قبلی استوار و منظم به مسائل دوستان علاقه مند به حوزه کریپتو توجه و پاسخگویی کند.
خیلی ممنون،از لطفتون خدا از برادری کمت نکنه،هاب تو همین برنامه هست؟
همین که داخلش هستید هاب هست اقاذمحمد
سلام
وقتتون به خیر
من قبلا هم توی هاپ پیام دادم ، اما متاسفانه به نتیجه نرسیدم
یکی دو روز قبل جنگ خونمون رو فروختیم و مقداری از پول که نزدیک ۵۰۰ تومن بود رو توی تتر گلد ریختیم
یه جا دیدیم به شدت داره می ریزه ، یعنی پولمون به سیصد و شصت تومن رسید بیرون کشیدیم و دوباره بالا رفتنش رو دیدیم وارد همون تتر گلد شدیم که تو برای ورود دوباره ۵۰ هزار تومن پول کسر کرد و ۳۱۰ هزار موند و الانم به ۲۸۷ رسیده
الان با این اوصاف به نظرتون بهش دست نزنم و بزارم بمونه؟ ممکنه بالا بره و همون ۵۰۰ خودم یا حتی ۴۵۰ تومن به ما بده؟ یا امیدوار نباشم و پول رو خارج کنم که همینی که هست هم از دستمون بره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
این رو هم بگم کلا از این کارها سر درنمیاریم و به سفارش دوستی این پول رو به این حساب ریختیم
متاسفانه تحلیل طلا از توان بنده خارج هست
وگرنه کمک میکردم