سلام جناب نجفی عزیز روز بخیر تشریف دارید near رو تحلیل بفرمایید ممنون میشم
وضعیت این دو ارز از نیر بهتره
استاد عزیزم سلام near. رو هم یه نگاه میندازید لطفا
چون خرید با اهرم 10 زدم و ممنون از راهنمایی بابت ارز دیگه که فرمودید
آقای نجفی عزیز چارت بیت میشه نگاه کنید .حدس من زدن سقف جدید امروز با فردا هست
چارت نشون میده خریدار ها به هر زور و بدبختی که شده میخرن نمیزارن قیمت بریزه ولی اگر خریدار های خورد باشن احتمال این که قیمت بریزه هست اما اگر این
زور خرید از نهنگ ها و معامله گران بزرگ باشه احتمال داره بره بالا الان واقعا هیچ نظری ندارم
دقیقا حرفتون درست باید منتظر باشیم فقط
به نظرم اینجا همون جاییه که باید فقط چارت رو نگاه کنیم
دقیقا استاد همینطوره
باید بگید کجا خریدید و این ارزی هست که تمام عمرشو ریخته اگر داخل سود هستین خارج بشین بهتره سود این ارز خوردن نداره!
آقای نجفی تحلیل بیت کوین
روی0.00000588الان نقطه ورودمه
من که هیچی
همکارم یک سال بیشتره که باهاشه و هر بار ازش میانگین کم کرده
بنظر شما بازم خوردن نداره ؟
منم با کم کردن میانگین و نشستن پاش و بعد از کلی ضرر نقطه ورودم شده این که گفتم خدمتتون
اگر مارتینگل کردهاید که واقعاً به جواب حرفهایتری نیاز دارید. باید سراغ بنیاد این ارز بروید؛ مثلاً ببینید چقدر کارایی دارد، آیا تکنولوژی که ارائه کرده برای حل مشکلی خاص است یا خیر (اگر بله، یعنی امیدی هست که در بلندمدت رشد کند و سر به سر یا با سود خارج شوید و دیگر این اشتباه را تکرار نکنید). برای مثال، میمکوینها واقعاً بنیاد ندارند و صرفاً جنبه سرگرمی دارند و همهچیزشان وابسته به هیجانات است. مثلاً بیتکوین آمد تا نیاز افرادی را برطرف کند که نمیخواستند زیر نظر دولت باشند، اما باز هم دولت سازوکاری برای آن راه انداخت و ورود و خروج پول در آن تقریباً قابل کنترل شد، چون قابل پیگیری است. باز اتریوم آمد تا فضای DeFi را دگرگون کند. منظورم همان ارزهای غیرمتمرکز است؛ خلاصه باید ببینید این ارز اصلاً چرا به وجود آمده است. یا مثلاً ارز مونرو آمد تا تراکنشها کاملاً مخفی، نامفهوم و غیرقابل ردیابی باشند.
شما قبل از اینکه بگویید تحلیل کنم، آن ارز را قشنگ توضیح دهید که کجا خریدید، چطوری خریدید، چقدر در ضرر هستید، همینطور که چند سال داخل آن هستید و…
چون وقتی نمیگویید، منم یک تحلیل مبنی بر اینکه فکر میکنم داخلش نیستید ممکن است بگویم بریزد؛ شما هیجانی میشوید، میفروشید و ضرر میکنید.
آقای نجفی سلام بیت تا کجا میاد پایین به نظرتون
تحلیل های منتشر شده مناسب بودن ؟