اگر این معامله بخواد طبق پیش بینی پیش بره سود خوبی میده ولی مراقبش باشید این معامله حد اقل ضرر نشه
مقدار ریسکی که جا داره که تحمل کنید فقط 2.5 درصد هست به نظرم چیزی نیست
ولی اینم مهمه که با چند دلار وارد شدید
اگر این معامله بخواد طبق پیش بینی پیش بره سود خوبی میده ولی مراقبش باشید این معامله حد اقل ضرر نشه
مقدار ریسکی که جا داره که تحمل کنید فقط 2.5 درصد هست به نظرم چیزی نیست
ولی اینم مهمه که با چند دلار وارد شدید
آقای نجفی نظرت راجب حرکت الان بیت چیه
ممنونم از لطفتون زحمت کشیدین![]()
ببین میلاد جان بیت در تایم های پایین تر مثلا ساعتی
سلام
پوزیشن تون رو روی سود بستم![]()
ممنونم ازتون
اگه میشه راجب ریپل هم تحلیل بدین
که کجا ورود کنیم و تارگتش کجا میتونه باشه![]()
سلام اقای نجفی تحلیل تون در مورد بازار چیه؟ دیروز ارزها یه افزایشی خوردن ولی دوباره دترن کاهشی میشن. من چند تا ارز دارم اگه زحمتی نیست بگم تحلیل کنید لطفا. ممنونم
خوش حالم که تونستم در مدیریت ریسک و معامله کمکتون کنم ببینید معامله یعنی همین ممکنه کسایی که با شما خرید زدن توی ضرر باشن اما با مدیریت معامله شما تونستید بدون ضرر حد اقل یا سر به سر از معامله خارج شید.(خیلیا منتظر تیپی خوردن یا استاپ خوردن بودن - رفتار غیر حرفه ای و اماتور)
به هر حال این مهارت میخواد که اجازه ندید ضرر شه معامله.
و بنده هم کاری نکردم. دوست عزیزمون @178348127932 آقا امیرعلی متأسفانه ضرر کردند و من ناراحت شدم؛ چون فقط پرسیدند نظرت چیه و من هم دیدگاهی دادم که باعث ضرر ایشون شد. دلیلش هم این بود که به من نگفتند اصلاً خریدند یا نخریدند، کجا خریدند، چقدر ضرر شده و…
افزایش هیجانات بازار متأسفانه باعث میشود حتی اگر خودم هم معامله داشتم، در صورت عدم حضور پای چارت ممکن بود استاپ بخورم. بازار ارزهای دیجیتال همین است؛ آقا محمد، به طور کلی پرریسکترین بازار همین ارزهای دیجیتال است؛ حتی از فارکس هم پرریسکتر است.
ممنونم از شما کاملا متوجه شدم ![]()
![]()
سلام آقای نجفی امروز میره برای سقف جدید نظرتون چیه بیت کوین
هفتگی تغیری نکرده روزانه هم که تحلیل نداره بازم
نجفی چرا عکس واقعیتو نمیزاری؟؟میترسی ترورت کنن؟؟
آره خب فرد معروفی هستی ![]()
![]()
![]()
عکس خودمه
در خدمتم
روزانه احتمال چی میدین
رنج کشیدن به صورت موقت یعنی معامله کردن مساوی با استاپ خوردن
تابلو عکس هوش مصنوعیه![]()
داخل رنج هست و در روند های رنج بهتره در کف ها خرید و در سقف ها فروخت الان وضعیت خوبی نداره
نتونستم تصویر ارسال کنم
سلام لطفا ارزlab هم تحلیل کنید