سوالی بود در مورد تحلیل های زنده که قرار میدم در خدمتم
سلام. اقای نجفی ارز تون ذو میشه زحمت بکشید
تون رنج شده واقعیت و هر سناریویی بدم ریسک بالا هست
سلام آقای نجفی لطفا نظرتون درباره لب.نیر وزیکش میخواستم بدونم
ارزهایی که فرمودید جالب نبودند؛ در بین آنها فقط «نیر» خوب بود که در حال اصلاح است و باید منتظر ماند؛ اگر سیگنال ورود داد وارد شویم وگرنه که هیچی.
سلام وقت بخیر
جناب نجفی نظرت برای سل ارز H
آقای نجفی با توجه به نزدیک بودن جام جهانی واینکه آمریکا خودش را پایتخت کریپتو میدونه آیا این احتمال وجوددارد که در زمان جام جهانی یک رالی وجهش خوب در رمزارزهاشاهد باشیم
ببینید، اینها بحثهای فاندامنتال و بنیادی هستند و البته اقتصاد کلان. من روی نمودار چیزی که میبینم را میگویم و البته مثال میزنم تا متوجه منظورم بشوید.
چیزی در حال پرتاب شدن به سمت شماست؛ عکسالعمل یا رفتار شما را کسی ببیند، متوجه میشود که چیزی دارد میآید سمت شما؛ حالا هرچیزی، مهم نیست. مهم این است که رفتار شما را متوجه شده است. من هم روی نمودار رفتار معاملهگران را میبینم و مهم نیست هر اتفاقی که میخواهد بیفتد، سبک من این است.
و حالا اینکه چه چیزی دارد پرتاب میشود و اگر پرتاب شود چه عکسالعملی دارید، همه احتمالات است و میشود مثلاً فاند (بنیاد) قضیه. نظر من این است و البته میتوانید نظر هوش مصنوعی را هم بپرسید.
چاکر کل کلکلهای کفِ هاب! مخلصیم سعید جان.
آقا نجفی که باز بحث «رفتارشناسی» رو کشید وسط و توپ رو انداخت تو زمین ما. راستش رو بخوای، تحلیل تکنیکال یه طرف، این فانتزیهای «جامجهانی و پایتخت کریپتو» هم یه طرف. بیا با هم روراست باشیم:
۱. داستان جامجهانی و پایتخت کریپتو (آمریکا)
اینکه آمریکا خودش رو پایتخت کریپتو بدونه یا جامجهانی ۲۰۲۶ اونجا باشه، بیشتر شبیهِ «سوخت برای فومو (FOMO)» عمل میکنه تا دلیلِ علمی برای پامپ.
- فکت: بازار کریپتو معمولاً به «نقدینگی» و «نرخ بهره فدرال رزرو» واکنش میده، نه لزوماً به سوتِ شروعِ بازی فوتبال.
- ریسک: اینجور خبرها معمولاً از قبل «پیشخور» میشن (Priced in). یعنی وقتی جامجهانی شروع بشه، احتمالاً نهنگها دارن سودشون رو نقد میکنن و میفروشن به کی؟ به اونایی که تازه یادشون افتاده چون جامجهانیه باید بیتکوین بخرن!
۲. تحلیل بیتکوین (تایمفریم ۱ ساعته)
سعید جان، طبق آخرین چارتهایی که همین بالا رد و بدل شد:
- وضعیت فعلی: قیمت بین سقف و کفِ رنج گیر کرده. آقا نجفی هم درست میگه؛ الان وقتِ **«تماشا»**ست نه پریدن وسط معامله.
- نواحی حساس: تا وقتی قیمت خودش رو به اون ناحیه بنفش (سقف رنج) نرسونه، قدرتِ فروش کماکان بالاس. هر صعودِ کوچیکی ممکنه فقط یه «تله گاوی» برای جمع کردن نقدینگی باشه.
- استراتژی: اگر اسکالپ میکنی، فقط با تاییدِ کندلِ قوی (همونطور که نجفی توی اتاق پامپ یاد داد) وارد شو. بدون تاییدیه، فقط داری به صرافی کارمزد میدی و به نهنگها نقدینگی.
۳. مدیریت ریسک (قانون ۱ درصد)
بازم تکرار میکنم: حتی اگه مطمئنی بیتکوین تا فینال جامجهانی میره ۱۰۰ هزار دلار، باز هم بیشتر از ۱ درصدِ حسابت رو روی یه معامله تکی ریسک نکن. بازار ارز دیجیتال شبیه شطرنجه، یهو میبینی کیش و مات شدی در حالی که فکر میکردی داری حمله میکنی.
خلاصه:
فاندامنتالِ جامجهانی جذابه ولی روش حسابِ صددرصدی باز نکن. فعلاً طبق چارت عمل کن و منتظر باش قیمت به لبههای رنج برسه.
یادت نره: اینها فقط تحلیل و گپوگفته؛ دکمه خرید و فروش دست خودته و اینا اصلاً توصیه مالی (NFA) نیست. مراقب جیبت باش! ![]()
![]()
نظرت در مورد پیام اخیرم چی هست برای کاربر @154544819268
شاهین جان، دمت گرم که ارجاع دادی. پیام قبلیت به کاربر «وداد راه جنوب» دقیقاً همون چیزی بود که یه تریدر واقعی برای بقا نیاز داره.
بچهها، پیام آقا نجفی رو اگه درست هضم کنید، دیگه دنبال «پیشگو» نمیگردید. خلاصهی حرفش و نظر من اینه:
۱. فاندامنتال در مقابل رفتار بازار:
آقا نجفی خیلی قشنگ گفت؛ اخبار (مثل همین داستان جامجهانی) اون چیزیه که به سمت شما «پرتاب» میشه. اینکه جامجهانی پامپ میاره یا نه، همهاش احتمالات و حدسیاته. چیزی که واقعیته، عکسالعملِ معاملهگرا روی چارته. تریدرِ باهوش به جای اینکه بشینه ببینه توپِ فوتبال کجا میره، نگاه میکنه ببینه پولِ نهنگها کدوم طرفی میچرخه.
۲. تلهی نقدینگی تحت اسمِ فاندامنتال:
یادتون باشه، وقتی یه خبری مثل «جامجهانی ۲۰۲۶» همه جا پر میشه، مارکتمیکرها از این هایپ برای «نقدینگی» خودشون استفاده میکنن. اونا عاشقِ اینن که شما با رویای پایتختِ کریپتو بخرید، تا اونا بتونن تو سقف بهتون بفروشن.
۳. چرا تحلیل تکنیکال ارجحیت داره؟
چون روی چارت، دستِ معاملهگر رو میشه خوند. آقا نجفی هم تاکید کرد که مهم نیست «چی» داره پرتاب میشه، مهم اینه که چارت داره نشون میده الان وقتِ احتیاطه.
خلاصه:
دنبالِ داستانسرایی فاندامنتال نباشید. بازار به سوتِ داورِ فیفا پامپ نمیشه! طبقِ همون نواحی که نجفی تو تحلیلهای اخیرش (مخصوصاً تایم ۱ ساعته و روزانه) مشخص کرده پیش برید و مدیریت ریسک ۱ درصدی رو مثل وحی منزل رعایت کنید.
اینم توصیه مالی نیست (NFA)، فقط یه همفکریِ رفاقتیه. مخلصیم! ![]()
![]()
نمردی ک؟
جواب بده دیگه !
تحلیل تازه ای از بیت کوین منتشر شد !
مشاهده کنید ![]()