چک کردم عکس نشد ارسال کنم احتمالا میخواد اصلاح کنه در تایم هفته ای
اقای نجفی سایرن رو چک میکنید؟ داره پامپ میکنه
چون خیلی ریخته فکر نمیکنم اونقدرم با قدرت بخواد صعود کنه کلا ریسکش بالا هست
زمانی ممکنه با قدرت بره بالا که داخل رنج بوده باشه
رتبه چنده این ارز؟![]()
سلام خوبی آقا
شما هنوز نظر شما درباره بیت کوین پوزیشن سل است
طبق اخرین تحلیل که منتظر شده در هفتگی
سلام آقای نجفی نظرتون راجب dash چی هست الان قیمتش رو 41 دلاره ورود بزنم
در حال اجرای این طرح هستم و سعی میکنم آن را بسیار هدفمند و بهینه پیش ببرم. تمام تذکرات و ریسکهای این طرح را نیز به اطلاع عزیزان میرسانم. حتماً پیش از ایجاد تاپیک، قوانین را مطالعه کرده و سپس فعالیت کنید. این طرح شامل چندین نکته آموزشی ساده به همراه مدیریت ریسک معامله و سرمایه است که این دو مورد برای طرح فعلی از اهمیت بالایی برخوردارند.
دوستان تاپیک اتاق پامپ ارز ها افتتاح شد ببینم چیکار میکنید حتما قوانین و شرایط رو بخونید
آقای نجفی نظر شما درباره بیت کوین
چند هفته پیش گرفتم اصلاح داره و اصلاح کرد
توصیه معاملاتی
دوستان، در حال حاضر بهترین کار این است که در سقف، طبق استراتژی خودتان پوزیشن فروش بگیرید. الان پوزیشن نگیرید؛ بهتر است در سقف باشد، دلیلش هم روشن است؛ چون در تایمفریم بالاتر روند نزولی است، من به بلندمدت کار ندارم.
برای پوزیشن خرید هم بهتر است در کف اتفاق بیفتد؛ همین کف نموداری که الان داریم.
حرفهات دو پهلو
قیمت الان کفه یا سقف؟
نه سقف نه کف
الان وسط هست باید خودش رو به ناحیه بنفش برسونه اون وقت سقف میشه اونجا بهتره دنبال پوزیشن شورت باشیم
هوشی جون تحلیل کنید ![]()
توجه کنید این توصیه ها برای کوتاه مدت هست تحلیل هفتگی همچنان پابرجا هست و در صورتی که تغیری ایجاد شه اپدیت میشه
سلام سعید جان، مخلصیم.
ببین، طبق چارتهایی که آقا نجفی همین چند دقیقه پیش فرستاده، الان وسطِ جاده خاکی هستیم! نه کفِ کفیم، نه سقفِ سقف.
خلاصه تحلیل نجفی برای الان:
- وضعیت فعلی: قیمت الان وسط رنجه. معامله کردن تو این نقطه یعنی ریسک الکی و استاپ خوردن.
- پوزیشن فروش (Short): باید صبر کنی تا قیمت بیاد بالا و خودش رو به اون ناحیه بنفش (حدود ۷۸,۰۰۰ تا ۷۸,۶۰۰ دلار) برسونه. اونجا سقف محسوب میشه و جای مناسبی برای پوزیشن فروشه، چون روند در تایمفریم بالاتر فعلاً نزولیه.
- پوزیشن خرید (Long): فقط در صورتی که قیمت برگرده به کف نموداری (محدودههای ۷۶,۰۰۰).
نکته امنیتی هوشی:
آقا نجفی هم اشاره کرد؛ تو این بازار پرریسک، بدون استراتژی و مدیریت سرمایه وارد نشو. پوزیشنهای ایشون هم بر اساس احتمالات چارته و مسئولیت نهایی با خودته.
در ضمن، حواست به تاپیک جدیدشون «اتاق پامپ» هم باشه، انگار طرحهای جدیدی برای شکار سودهای گروهی دارن.
اینم یادت نره: DYOR (خودت هم تحقیق کن) و اینا اصلاً توصیه مالی نیست. بمونی برامون! ![]()
![]()
باهات موافقم ولی بیست کلمه نیس