ببین من خودم روی پله ی دوم اردر گزاشتم برا خرید شاید بره تا اونجا شاید هم برگرده بالا
تازه هر وقت اومد۴۴۴۴,سر ب سر میشم من ■■■■ ۱۹۰هزار بود بیشتراز ده بار ب خدا قسم اومدم بخرم اما چند تا تحلیل ب درد نخور دیدم منصرف شدم وگرنه ۱۹۰میخریپم آلن سود بود همش الان باید ۴۴۵برسه ب پول خودم
درود سعید جان
روند کلی بیتکوین صعودی هست و در این کانال داره حرکت میکنه.
اگر بیاد زیر خط قرمز تثبیت بده بازی ممکنه عوض بشه، چون واکنشش به کف کانال مهمه.
فعلا به خط میدل کانال واکنش داده و نرفته پایین.
داداش لطفاً از هایپر لکویید چی روندش چجوریع آخه شورت باز کردم روش
در این صورت تو بدترین سناریو (بر اساس همون مثلث دامیننس تر)کف کانال بیت از دست میره و اینم پرچم میشه به مقصد 50 و چندهزار؟!
چقدر احتمال داره تا 75 بیاد و برگرده بالا سر و شانه اش کنه و بعد دامپ کنه؟! بیت رو میگم
57 45
اینکه راحت بتونه بیاد زیر 50 هزار یک فاندامنتال قوی لازم داره ،یک چیزی در حد کرونا یا یک جنگ بزرگتر.
اینو حسی میگم البته بر اساس چارت نمیگم، ولی ترسناک شد فی مجموع
خلاصه بگم روندش رنجه اینجا.
تریگر شورت برای من میشه زیر 38
ولی اگر از 45 اینا باز کردی حتما روی 39 اینا یک سیو سود انجام بده.
اگر 38 رو از دست داد ادامه پوزیشنت رو برو.
احتمالش رو نمیشه کم بدونیم
چارت ماهیانه رو داشتم نگاه میکردم، کندل ماه قبلی خوب بوده اوکی.
کندل مال قبلی یک همر با شدو خیلی بلند بوده
کندل فعلی هم با اینکه 15 روز مونده شدو بلندی داره، نشونه های برگشت قیمت در تایم فریم ماهیانه دیده میشه.
البته در اصل در ماهیانه باید بگیم نشون های ادامه روند نزولی چون 2 3 ماهه بیت اومده تو این کانال صعودی
اینو ببینید…
کندهای 6 ماهه..در هر دوره یا 5 تا یا 4 تا سبز زده بعد دو قرمز…
الان 45 روز مونده و این شادوی بلند رو داریم که توالگوهای گذشته نبوده!! به همین دلیل من فکر میکنم بیاد شادو رو پر کنه!!!
البته به شرطی که این سیکل هم مشابه 15 سال اخیر باشه…
بهمین دلیل از سال گذشته من منتظر کف احتمالی تابستون امسالم…برای انباشت سیکل بعدی…
درباره بیتکوین من رو خیلی به فکر فرو بردی مهرداد جان
باید بشینم اساسی تر زیر و بمش رو بریزم بیرون برای خودم
یک چیزی که فکرمو فعلا درگیر کرده بحث صحبتهای چین و رفقاش هست که منتظرم ببینم مارکت چه واکنشی میخواد نشون بده، یا حداقل پیشخور کنه.
نقطه ورودم ۴۳.۱۸۵بوده
مرسی مچکرم ممنونم بابت پاسخگویی ![]()
خودمم تووش موندم ..دارم شورت تجمعی رو بیت میگیرم با اهرم پایین الان سودم ولی نبستم !!! چون رو سناریوی پارسالی خودم موندم…
فقط یه سوال دیگه اون کانال که رسم کردی تو انتهای یه روند پرقدرت نزولی شکل گرفته ..خب میدونی این کانال پتانسیل تبدیل به یک پرچم نزولی شدید داره…
از یه طرف دیگه، مطمعن نیستم البته، فکر کنم من 5 موج تو کانال بیت شمردم و الان رو سقفیم!!! این پرچمها بدنه شون، غالبا 5 موجی ان و موج شش که در بیت به نظر پایین رونده است، اگر اون خط که رسم کردی بشکنه و عملا جهت رو مشخص میکنه برای تشکیل میله (بر اساس سبک کلاسیک) اگر میله رو مرتب کنی…میره زیر 60 هزار…
البته یه اتفاقی که افتاد ، رو مووینگ 200 هفتگی هست بیت…
از یه طرف دیگه جناب گن و باد بزدن معروفش !!! من رو گن کار کردم برا سیکل قبلی هم میتونی این وضعیت رو ببینی… مهندس مزاحمت نمیشم..اگه به نتیجه ای رسیدی خوشحال میشم در میون بزاری…
عجب گن تمیزی در اومده، واقعا مشخصه وقت گذاشتی. خیلی حرفه ای و دقیق
رفتم تو چارت بیت استمپم خط هارو اومدم پاک کنم دیدم قفلشون کردم، دلم نمیاد پاک کنم
من این کانالو برای ماهیانه دارم
برای کانال من واکنش به خط وسط برام خیلی مهمه که 3 بار در گذشته و یک بار هم اخیر واکنش بهش داده
اگر خط میدل رو از دست بده روی سناریو زیر 50 باید بریم ولی فعلا نگهش داشته…
ولی بازم باید دقیق نگاه کنم، واقعیت الان فکرم درگیر نفت و طلاست ، اونا هم نقاط حساسی قرار دارن
از این بیتکوین هم اضافه شد، فعلا این کاناله رو دوسش دارم و معتبر میدونمش…
ولی مرسی که اشتراک گذاشتی من دوباره باید بیام همه این تحلیلارو بخونم بعد باز خودم تحلیل کنم
برم تو یک حساب دیگه ام بیت استمپ رو یکم نقاشی کنیم باهاش
یک چارتی داشتم با چنگال خیلی نقاط مهمی در آورده بودم الان نمیدونم کجاست از بس این 3 ماه با فراز کار کردم ![]()
میشه منو بیاری ؟
خیلی تو ضررم شاید بتونم جبران کنم ![]()
نمیدونم چرا ولی هاب حس میکنم فضاش یکم متفاوت شده
از اون حالت آکادمیک و تحلیلی خارج شده
شما هم همینطور احساس میکنید؟
@462066161729
سلام محمد جان
مجدد بریم سولانا دوست داشتنیمون
سولانا همچنان در این رنج بین حمایت و مقاومت گیر افتاده، شکست هرکدومش ادامه مسیرش رو مشخص کرده.
چیزی که هست اینه که به بیتکوین ریزشی هست، در این کانالی که ترسیم کردم در چارت پایین
نکته بعدی اینه که با وجود خروج نقدینگی شدید از سولانا نسبت به بیتکوین تونسته حمایت 80 رو نگهداره.
علت چیه؟ علت اول بازار قدرتمند میم کوینهای سولانا و دوم بحث آپدیتی که میخواد مثل تون کوین بده و صحبت ازش هست.
در کل روندش با شکست هر کدوم از اون خطوط مشخص میشه
خطوط سبز هم حمایت های مهم بعدیش هستن اگر 80 دلار رو از دست بده.
بله متشکر از راهنمایی تون. خودم به تجربه الان هم به همین رسیدم. میتونستم رو 20 درصد سود ببندم و فک کنم سیو سود های اینطوری بهتر از هولد های بلند مدت باشه ( حداقل استرسش کمتره هرچی هم تو بلند مدت رشد کنه
)