کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

سیو سود کوتاه مدت این پیام رو برای ناخودآگاه داره که من دنبال طمع کردن نیستم، یک سود تضمین شده در هر معامله دارم. به سودهای کوچک اما پایدار قانعم ،پس یک درصدی از پوزیشن رو میبندم، اگر خب بره بالاتر و درصدهای بالاتر باشه اونارو هم میگیرم سیو سود میکنم.
ولی باید ذهنم رو تعلیم بدم که در هر معامله دنبال تارگتهای فضایی نباشم.

1 لایک

میتونم نظرتون رو راجع chz هم بدونم؟ با توجه به جام جهانی نزدیک و فوتبال

1 لایک

جو سوشال مدیا بخاطر جام جهانی نسبت بهش خیلی مثبته
از نظر تکنیکالی هم اگر بیاد بالای خط زرد تثبیت بده میتونه پامپ کنه، ولی حد ضررش 20 درصدی و حد ضرر امنش 30 درصدی هست.
مدیریت سرمایه حتما رعایت کنید، بحثی که من احتیاط میکنم بخاطرش اینه که چون توجه روش زیاده بخاطر جام جهانی، نهنگا ممکنه بیان نوسان بدن، برای همین باز تاکید میکنم روی مدیریت سرمایه.

2 لایک‌کرده

تی تبدیل اصلا معامله نکن یه مشت دزدن از یه صرافی دیگ استفاده کن ببین چقد سود میکردی ایما میبردن

استاد به دلیل سابقه اش در ۴ سال پیش قطر ممکنه خیلیا سمتش برن و کمی مونده به جام جهانی بفروشن ممکنه امسال صعودی نشه همرو زمین بزنه؟

راستش تو فکرش بودم سرمایه ی خیلی کمی برای یکی دو هفته بزارم توش

صلاحه یا سراغ تون برم برای این کار؟

1 لایک

سلام میشه hamsterرو هم تحلیل کنید

1 لایک

سلام دوستان لطفا ارزهای tree و cys رو برای اسپات بررسی کنید

1 لایک

ببین ماهان جان هیچ تضمینی نیست و کسی نمیدونه دقیقا چه اتفاقی میفته
اگر روش داره هایپ میاد که قراره بره بالا و از لحاظ تکنیکال هم جایی هست که میتونه پامپ کنه، پس کسی اگر ریسک پذیر باشه میتونه بخره ولی به شرطی که مدیریت سرمایه کنه، الان شما که میخوای بخری به طور مثال، اگر 10 هزار دلار سرمایه ای هست که برای بازار اوردی،ماکسیموم 100 یا 200 دلارشو باید خرید بزنی.
چرا؟
چون پامپ این توکن قراره هیجانی باشه و ریزشش هم هیجانی خواهد بود، پس نباید ریسک زیادی روش بکنیم و سرمایه زیادی رو بهش اختصاص بدیم. شاید خیلی سود داد آره ولی اونطرفم هست، ما با قوانین معامله میکنیم و بخاطر ی سود زیاد نباید قمار انجام بدیم.

پس اگر جمع بندی کنم، با تکنیکال اگر خواستی ورود بگیری طبق تحلیلی که من کردم، حجم بسیار پایین خرید بزن که صرفا سودشو بگیری و سیو سود در درصدهای مختلف انجام بدی و دنبال تارگت فضایی نباشی.
ارادتمند

1 لایک

درود علی جان
کوتاه و مختصر بگم مرده
ایردراپی بود که همون اول باید باهاش لیکوئیدتی پول درست میکردی یا میفروختی، من خودم همون اول لیکوئدیتی پول درست کردم روش بعدم همشو فروختم چون ایردراپی بود که افراد ناراضی زیاد داشت، از بایننس هم دی لیست شد و امیدی به برگشتش به شخصه ندارم و سراغش نمیرم حتی اگر برگرده.

1 لایک

سلام امین جان
ارز tree
داخل کانال نزولی درحال حرکت هست، برای خرید باید از این کانال خارج بشه، چند بار تلاش کرده ولی بیشتر بنظر میاد کار یک نهنگ بوده چون بعدش فورا خالی کرده.
اگر خط زرد 0.08 که الان تداخل داره با سقف کانال رو بتونه بشکنه و بالاش تثبیت بده، روند جدیدش رو میتونید بگیرید اما تا وقتی داخل کانال گیر افتاده نمیشه روش حساب باز کرد.

1 لایک

این ارز خیلی چارت عجیبی داره، داخل صرافی های مختلف داشتم نگاه میکردم فقط داخل مکسی گذشته اش موجود بود
و انگار از مارس 2025 که بقیه صرافی های متمرکز دیگه لیستش کردن قیمتش پامپ خیلی وحشتناکی داشته
الان اگر بتونه مقاومت زرد رنگ رو بشکنه و تثبیت بده، تارگتهای خیلی جذابی داره و تارگتهاشم یک مقداری فضایی هست 50 درصد و 190 درصد و …
ولی ترجیحم اینه که با توجه به چارت عجیبش، حتما حجم پایین خرید زده بشه در صورت ورود و اینکه در درصدهای پایین سیو سود انجام بدید بقیه معامله رو نگهدارید برای تارگت های بالاتر

1 لایک

مهندس جان خیلی ممنون خدا بهت برکت بده دل بزرگی داری

ارز lyn هم بررسی کنید سپاسگزارم از شما ببخشید درخواستم زیاد شد

1 لایک

ببخشید میشه ارز مونرو رو تحلیل کنید تو ضررم

1 لایک

سپاسگزارم استاد خیلی کمک کردین ممنون:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

1 لایک

ممنون ، گفتم شاید بخواد از اینجا ها برگرده

1 لایک

ارز dash و zen رو هم اگه رسیدین یه نگاه بندازید ‌ ممنون:hibiscus:

1 لایک

مهندس سلام وضعیت ub اگر امکانش هست یک تحلیل بدهید15سنت خریدانجام دادم،ممنون

1 لایک

عزیزدلی امین جان ارادت دارم
ارزهای جالب و متفاوتی رو میگی، میتونم بپرسم چطور به این اسمها میرسی؟

این ارز چارت عجیبی داره واسم، خیلی ناحیه خطوطی که میکشم رو معتبر نمیبینم جذاب نیست چارتش، به شدت ریخته و نزدیک پایین ترین قیمتای خودش هست، دوبار تلاش کرده برگردونه قیمت رو اما نافرجام مونده
اگر کسی حجم سرمایه بالایی داشته باشه، 1 درصد سرمایه یا کمتر رو میتونه بعد شکست خط بنفش خرید بزنه، اما من خیلی ارزنده نمیبینم و بالای خط زرد اگر برسه اونجا برامون جذاب تر میشه و میتونه تارگت های منطقی تری بذاریم و کم ریسک تر ورود کنیم، چون همچنان روندش در حال حاضر نزولی محسوب میشه.

1 لایک

سلام
XMR
اگر الان در ضرر هستید یعنی نقطه ورودتون جای خوبی نبوده و دیر وارد شدید، بعد یک حرکت 30-40 درصدی، تقریبا 8 درصد اصلاح منطقی هست، روند کوتاه مدتش صعودی محسوب میشه و برای اینکه تایید نهایی این روند رو بهمون بده، اگر بیاد بالای 417 تثبیت بده ادامه روندش رو داریم و هم اگر کسی نداره در سبدش میتونه خرید انجام بده.
اما اگر بیاد زیر 366 تثبیت بده انتظار اینکه قیمت برگرده پایین وجود داره

اگر هولدر این ارز هستی، این احساس و امید خیلی پیش میاد بعد از اینکه یک ارز به این شکل میریزه.
ولی خب نباید بذاریم اینطور احساسات روی تحلیلمون تاثیر بذاره