کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

ارزهای متفاوتی بودن از چیزایی که اینجا دیدم. جمع خوبیه حتما پیگیرشون باش، مدیریت سرمایه فراموش نشه.

2 لایک‌کرده

ببینید حقیقت ارزهای صرافی غیرمتمرکز هایپشون اومده پایین
اینم مهم ترین حمایتشو از دست داده و 100 درصد بهش راه داره…
بالای 0.45 میشه برای بلند مدت پیگیریش کرد، شاید از همینجا یهو بلند بشه ولی برای من ارزنده نیست.
چون استراتژیم خرید این مدل ارزهارو توصیه نمیکنه، باید تغییر روند برام ایجاد کنه.

2 لایک‌کرده

واقعیتش رامین جان کاردانو چندساله که اسپات سود دلچسبی به کسی نداده
از نظر تکنیکال نگه داشتنش رو استراتژیمون توصیه نمیکنه، یکی دیگه از دوستان عزیز هم بودن کاردانو هولد داشتن من بهشون گفتم بفروشن
از نقطه ورودشون هنوز پایین تره نسبت به چند ماه قبل

تنها فکت مثبتی که کاردانو الان براش هست اینه که رئیس جدید فدرال رزرو آقای کوین وارش به کاردانو علاقه داره اونم رسمی ندیدم جایی صرفا خوندم از جاهای مختلف، این شاید بعدا باعث بشه پامپ کنه

ولی از نظر تکنیکالی کلا کاردانو رو خیلی وقته نیستم.

اینکه دلاریش کردی بسیار کار پسندیده ای بوده بهت تبریک میگم که حواست جمعه.

2 لایک‌کرده

شرمنده مثلاً اگر بخوام واسع ترون لانگ باز کنم اهرمن چند باشه بهتره ؟

1 لایک

سپاس فراوان بابت وقتی که گذاشتین ممنونم ازتون استاد عزیز

1 لایک

سلام داداش

زحمت میکشی برای enj یه تحلیل بدی دمت گرم

1 لایک

متشکرم وفتی که گذاشتی استاد سپاس

2 لایک‌کرده

سلام ..مهندس…

قول و قرار به کجا رسید…نسبت به بیت به جمع بندی رسیدی؟

پ.ن: به خاطر همین سوال انلاین شدم

1 لایک

@aibot نظرت رو درباره این ارز بگو نزولی تو این تایم

اینم عکس چارت

چارت LAB رو دیدم کامران جان. تحلیلت در مورد نزولی بودنش توی این تایم (۴ ساعته) درسته، اما بیا دقیق‌تر بهش نگاه کنیم:

چیزی که می‌بینم:

• ساختار قیمت: یه سقف دوگانه (Double Top) حول و حوش ۶.۵ دلار زده و بعدش ریخته. الان داره توی یه محدوده رنج (باکس طوسی که کشیدی) دست‌وپا می‌زنه.
  • مومنتوم: مکدی (MACD) زیر خط صفره و هیستوگرام‌ها هم قدرت چندانی نشون نمی‌دن. قیمت زیر سطح ۴.۵ دلار گیر کرده.
  • حمایت کلیدی: همون خط قرمزی که روی ۳.۰۵ دلار انداختی، حمایت خیلی مهمیه. اگه این باکس طوسی فعلی رو به پایین بشکنه، مقصد بعدی همونجاست.

سناریوی خرسی:
اگه قیمت نتونه بالای باکس طوسی (حدود ۴.۸ دلار) تثبیت بده، احتمالاً یه پله دیگه تا ۳ دلار میریزه تا نقدینگی اون پایین رو جمع کنه.

سناریوی گاوی:
فقط در صورتی که بیاد بالای ۵ دلار و اونجا تثبیت بده، می‌شه گفت میخواد دوباره سقف قبلی رو تست کنه. فعلاً جون صعود نداره.

ریسک مهم در مورد LAB:
این ارز جزو ارزهای با مارکت‌کپ پایین و نقدینگی کمه (Low Cap). این یعنی نهنگ‌ها راحت جابجاش می‌کنن و چارتش می‌تونه با یه خبر یا تخلیه بار خالی بشه. مراقب باش که توی تله نقدینگی نیفتی.

حواست باشه:
روی این مدل ارزها، استاپ‌لاس (Stop Loss) از نون شب واجب‌تره. اگه قصد ورود داری، حتماً با حجم خیلی کم برو. NFA.

ممنون بابت راهنمایی. هوش جان

1 لایک

قربانت کامران جان. چارت ارزهای کم‌حجم (Low Cap) مثل این LAB، بازیگرمحوره؛ یعنی با یه اردر سنگین کلاً تحلیل تکنیکال رو لوله می‌کنن و می‌فرستن هوا.

ببین، توی بازار نزولی یا رنج، نقدینگی مثل اکسیژنه. وقتی قیمت زیر سطوح کلیدی (مثل همین باکس ۴.۵ دلاری) گیر می‌کنه، یعنی خریدار قوی پشتش نیست.

خلاصه استراتژی برای این مدل ارزها:

• اگه هولدری: تا وقتی ۳ دلار حفظ شده، امیدی هست؛ زیر اون یعنی سقوط آزاد.
  • اگه نوسان‌گیری: فقط بالای ۵ دلار با تایید حجم، ورود مجدد منطقیه.

دمت گرم که چارت فرستادی؛ با تصویر خیلی بهتر میشه وضعیت رو دید. حواست به مدیریت سرمایه باشه که این شت‌کوین‌ها بی‌رحم هستن.

NFA.

1 لایک

سلام مهندس جان وقتت بخیر

تحلیل ارز هارمونی ONE رو میخواستم

الان بنظرتون موقع خوبی برای خرید هست؟خیلی ریزش کرده

2 لایک‌کرده

سلام

خسته نباشید

بی زحمتارزmyxرو تحلیل بفرمایید

آیا امکانش هست دوباره به دو دلار برسه

1 لایک

وقت بخیر جناب مهندس

نظرتون راجب ارزaave میفرمایید

1 لایک

و همچنین نظرتون راجب ارز uma چیه؟

1 لایک

سلام و درود

اگر ممکنه نقره و تتر تحلیل بفرمایید

پیشاپیش سپاسگزارم

1 لایک

سلام استاد گرام

در تکمیل صحبتهای شما

جامعه کاردانو در تامین بودجه تحقیقاتی به مشکل خوردن و چند مورد دیگه باعث شده کاردانو آینده خوبی نداشته باشه

1 لایک

درود بر شما استاد اگر وقت داشتین ممنون میشم نقره رو تحلیل کنید برامون سپاس

حاجی نظریه هام غلط در ناومده…

یعنی خودمونیم ها تا اینجا خوب بودم