کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

حاجی درادامه مباحث قبلی…و با فرض کف زنی بیت

ایا اتریوم 900 الی 1000 دلاری..

سولانای 50 دلاری…

مونرو 180 دلاری ..

ریپل 85 سنتی…

محتمله ؟

پ.ن : من و جناب اکادمی داریم یه سری مباحثه تکنیکال میکنیم برای دانش افزایی …اینها سیگنال نیستن..

گن های هر دو چرخه بیت رو میذارم جلو ببینش..و مقایسه کن ..البته تند کشیدم..فقط برای شماتیک…

1 لایک

سلام استاد عزیزم

راجب Chiliz تحلیلتون چیه ۱۳ درصد منفیه الان میشه ازش نوسان گرفت؟

1 لایک

اقا مهرداد امیدوارم ک باشی:persevering_face::smiling_face_with_tear:

ی تحلیل از Near میشه بدی؟!

الان مقاومت رو داره در تایم روزانه میشکنه ولی هنوز تثبیت نداده
اگر حد ضرر ریسکی 4 درصدی بذارید اهرم 10
اگز حد ضرر 8 درصدی 0.345 بذارید با اهرم 4

نکته مهم اینه هم خود ترون هنوز تثبیت نداده و هم اینکه چارتش به بیتکوین هنوز بهمون تاییدیه نداده
تو این هفته اتفاق میفته اگر بخواد بره بالا

1 لایک

سلام
عکس متاسفانه لود نمیشه لینکشو قرار دادم
پامپ کرده نتونسته بالای مقاومت ماهیانه تثبیت بده و ریجکت شده، مجدد باید برامون ساختار تشکیل بده، برای ورود زود هنگام شکست این باکس جدید که میخواد درست کنه
و برای ورود سیف تر شکست همین خط سفید رو باید در نظر بگیریم.

1 لایک

سلام ارادت مهرداد جان
عذرمیخوام خیلی درگیر بودم و همچنان هستم
نرسیدم اون موقع خدمتت

سلام مهدی جان
تحلیلش رو قبلتر گذاشته بودم
گزینه جذابی برای خرید نمیبینمش
هم داخل یک کانال نزولی هست و هم همونطور که گفتی خیلی ریخته، برای اینکه بخریمش باید یک حرکت صعودی شروع کنه و من به شخصه فعلا سمتش نمیرم تا بیاد حداقل بالای خط زرد
اونجا تازه قابل بررسی میشه برام

واقعیت بگم، حالا حالا ها از نظر تکنیکالی ممکن نیست
چون باید 800 درصد تا اونجا رشد کنه و تا وقتی نیاد بالای این باکس بنفشی که کشیدم ، اصلا حتی برای بررسی خرید هم مناسب نیست چه برسه خود خرید.

سلام و ارادت
وضعیتش رو خیلی جذاب نمیبینم حقیقتا

در یک کانال خیلی نزولی قرار گرفته و برای خرید باید از این کانال اول خارج بشه و بعد مقاومت زرد رنگ بالاش رو بشکنه

اینم چند بار اومده خارج بشه از محدوده باکس بنفش ولی نتونسته تثبیت بده، خیلی جذاب نیست
هربار اومده شدو کرده فشار فروش برگردونده اش پایین
اگر بالای باکس بنفش بتونه تثبیت بده ورود میشه زد

نقره
چارت طلا به نقره در هفتگی داره بهمون میگه که طلا کم کم میتونه نسبت به نقره سود بهتری بده در بلند مدت و میان مدت

خود نقره بنظر میرسه داره در یک مثلث سیمتریکال فشرده میشه
به هر طرفی که مثلث رو بشکنه روند جدیدش مشخص میشه

2 لایک‌کرده

سلام و عرض ادب
سپاس از نکته مهمی که بیان کردید جناب تحلیلدان عزیز

درور

جتاب اپولو استلار چک میکنی بگی بهم

کوتاه مدت میخام بگیرمش

1 لایک

من فکر میکنم تا وقتی بالای خط صورتی باشه، همون کانال صعودی که تو چارت دیگه باهم کشیدیم
فعلا شرایط امنه
و بخاطر وضعیت اقتصادی فعلی نظرم اینه در این گن بین خط صورتی و آبی فعلا نوسان میکنه تا هاوینگ جدید برسه و اونجا مومنتوم قدرتمندی رو شروع کنه.

سلام فرشید جان
ببین طبق تحلیل قبلی هنوز ورود تکنیکالی بهمون نداده گفتم که اگر کسی میخواد پیشواز بره مثلا همون 1 درصد سرمایه اینا وارد بشه
تا وقتی داخل این کانال نزولی هست تکنیکالی بهمون ورود نمیده، و اینکه باید کانال و مقاومت زرد رو بشکنه تا بتونیم خرید بزنیم، من خیلی روی اینکه قراره بخاطر جام جهانی پامپ کنه اهمیتی نمیدم و خریدی نمیزنم مگه اینکه ورود تکنیکال بده.

سلام جناب میخواستم طبق تحلیل شما ازdexeکه گفتین بالای ۱۵تثبیت بده ورود کنیم کجا باید خارج بشیم ممنون از راهنمایی های خوبتون

سلام

ممنونم ولی لینکم باز نکرد چون برای تریدینگ ویو هست برای من نمیاد

مرسی داداش از توضیحت زحمت کشیدی

با سلام با توجه به اینکه جناب مهرداد عزیز این سوال رو برای بنده هم فوروارد کردن. نظرم رو مینویسم.
اتریوم
نکته اول: با توجه به احتمال ریزش سنگین بیتکوین ریزش ارزهای دیگر محتمل خواهد بود.
نکته دوم: در تایم هفتگی میبینیم که خریداران به زحمت قیمت را بالا میبرند پس در صورت شکست خط بنفش ریزش آغاز میشود.
نکته سوم: الگوهای ترسیمی محدوده 1200 را برای تارگت اول نشان میدهد.
اما احتمال ریزش تا 900 نیز هست.

1 لایک

ممنون استاد عزیز ، لطف کردید

1 لایک