کل هاب بخاطر وصل شدن نت خلوت شده؟
به خاطر گروه های شخصی
اوه این خوب نیست
محیط هاب نظارت داره، ادب و احترام داخلش رعایت میشه، هر حرفی گفته نمیشه و مطلب علمی از زرد فورا تشخیص داده میشه. من اینجارو دوس دارم به شخصه.
ممنون ازتون
من رو ۱۸۶۰ خریدم بفروشم؟
نظرتون راجع به کایت هم میگید لطفا؟
سلام مهرداد فک نکنم به خاطر گروه باشه من الان با گوشی میام از ۲۴ساعت فقط ۲ساعت میتونم تو هاپ باشم بقیه ساعتها اپلیکیشن بالا نمیاره
اگ بود، تو همون دو ساعت می اومدن صداشون در می اومد …
به خاطر گروه هست… قبول کن…
همین الان حدود 300…400 نفر این گروهها عضو دارن…اعضا اکثرا از هاب ان…
بنظرم حد ضررتون همینجا هم خیلی بزرگ شده، من خودم به شخصه بالا تر از قیمت فعلی در حد ضرر خارج میشدم، الان نمیتونم تصمیم درستی برای شما بگیرم چون سیستم مدیریت سرمایتون رو نمیدونم.
بله حتما
حمایت خیلی مهمی رو از دست داده و بهش پولبک هم زده نشونه ریزش بیشتر، اما این دو روز رو تونسته سبز بزنه و امیدهایی برای برگشت به بالای خط زرد رو بهمون بده.
اگر برگرده بالای خط زرد میتونیم برای روند صعودیش تحلیل مجدد داشته باشیم، اگر نتونه و خط سبز رو هم از دست بده، فعلا باید از لیستمون خطش بزنیم
سلام کایت رو چیکنیم الان نظرتون چیه
سلام
در نگاه اول بنظر میرسه که مقاومت رو شکسته و الان داره بهش پولبک میزنه، پولبکش فقط خیلی دقیق بنظر نمیرسه ولی اگر تثبیت بده روند خوبی رو میتونه شروع کنه
سلام ارزلَبروتحلیلشومیزارید
ممنونم استاد لطف کردین
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درود حسین عزیز
متاسفانه دیدم که 99 درصد ریزش کرده، خیلی جای تعجب نداره فقط اگر در نقاط بالاتر خرید زده بودید امیدوارم حد ضررتون خورده باشه و خارج شده باشید.
ارزی که این مدل ریزش رو تجربه میکنه، عملا رفتاری شت کوین مانند داره و من به شخصه سمتش نمیرم.
سلام لطفا تحلیل کایت بروز میکنید
سلام
هنوز نتونسته مقاومت رو بشکنه و بالاش تثبیت بده،فکر میکنم بین خط زرد و سبز رنج بیشتری بزنه، و بعد مجدد حمله کنه به مقاومت.
سلام خیلی خیلی ممنونم![]()
![]()
![]()
تحلیل کامل تتر و نقاط خریدش تقدیم دوستان گرانقدر