کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

خیلی ممنون از راهنماییت،من از دوماه پیش،سولانا،بی ان بی،کاردانو،دوپله خرید کردم یه پله دیگه نقدینگی دارم،بنظرتون با ضرر نقد بشم بهتره؟یا منتظر بمونم پله اخرم اضافه کنم؟اگه راهنماییم کنی ممنونت میشم

2 لایک‌کرده

اگر پولش رو نیاز ندارید نگه دارید، اگر نیاز دارید یک اردر بذارید قبل مقاومت قبلی با ضرر کمتری خارج بشید.
من در حال حاضر خرید انجام نمیدم و توصیه نمیکنم به خرید،چون احتمال ریزش بیشتر بازار با توجه به شرایط شاخص ها در حمایت های مهمشون وجود داره، منتظر یک خبرن برای ریزش.
این تصمیم به نوع مدیریت ریسک و سرمایه شما بستگی داره، برای همین ما کارمون فقط آموزش هست و خدمات سبدگردانی نداریم، چون ضرر متحمل هر شخص متفاوته و یک نفر اگر پولی که اورده صفر بشه هم براش مهم نیست یکی 10 درصدم باعث میشه زندگیش بهم بریزه، نکته اصلی اینه که شما برای سفارش اسپاتی که خریدید باید حد ضرر تعیین میکردید و به همون پایبند میبودید، من شرایط اولیه معامله شمارو نمیدونم برای همین حالت های مختلف رو خدمتتون توضیح دادم که با توجه به شخصیت سرمایه گذاریتون بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید.

امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم

2 لایک‌کرده

ارز evaa تحلیل کنید …….

2 لایک‌کرده

اگر اشتباه نکنم ارز پلتفرم مالی لندینگ بارووینگ ایوا هست که در شبکه تون قرار داره

عکس چارتش متاسفانه اپلود نمیشه

عملا نقدینگی بهش وارد نمیشه و تکونی نمیخوره و برای خودش یک حمایتی درست کرده

اما از نظر تکنیکالی نقدینگی بهش وارد نمیشه و بنظرم تا زمانی این هست که اولا خود تون کوین تکون بخوره و دوباره توجه ها بیاد روی شبکه اش، اون وقت اگر یک خبر خوب درباره این پلتفرم بشنویم میتونه تکون اساسی بخوره وگرنه ارزش سرمایه گذاری نداره در حال حاضر

از سقفش در عرض ۵ ۶ ماه رسما بالای ۹۵ درصد ریخته و ایده مناسبی برای سرمایه گذاری به هیچ عنوان نیست در زمان فعلی.

اما اگر اتفاقات خوب براش بیفته و حرکت کنه مقاومت بعدیش ۰.۷۲ هست اونجا یک فضایی رو اگر تشکیل بده و بشکنه خریدش ارزنده هست

1 لایک

ممنون میشم از پالیگان هم یک تحلیل کلی بزارید.ممنون

1 لایک

وقت بخیر

لطفا تحلیل خودتونو از کاردانو‌ بگید در میان مدت ممنونم

1 لایک

سلام وقت بخیر

پیشنهادتون برای هلد کوتاه مدت چه ارزی هست

مبلغ ۱۵۰۰ تتر دارم

به زودی 20تا ارز رو به عنوان سبد اسپات برای شما کنار میذارم الانم دارم انتخاب میکنم به باز ده خوبی داشته باشه

4 لایک‌کرده

بلند مدت و کوتاه مدت

3 لایک‌کرده

2 لایک‌کرده

چه همکاری قشنگی میشه بینِ رحیم و آکادمی چشمِ آپولو، واقعاً اینجا مرجع هستش

1 لایک

جالب بود ، کاردانو را از منابع خارجی خیلی تحلیل میدیدم در زمانِ وصل بودنِ اینترنت، بر این اساس که قرار هستش ریزش پنجاه درصدی الی هفتاد درصدی را تجربه کنه

2 لایک‌کرده

سلام ممنون از تحلیل شما رحیم جان ..

واقعا یعنی به اینجاها میرسه قیمتش؟ در این صورت یه خاطره از سرمایه من میمونه فقط

از ساعت ۲ دیشب یه پامپ مختصری داشته

بنظرتون میتونه یکی دو روزی صعودی باشه؟

من تو قیمت ۰.۲۷۳۳ خریدم و ۱۰درصدی تو‌ ضررم

بمونم ضررم پاک‌ شه یا خارج شم الان بنظرتون

1 لایک

درود و مهر
عذرخواهم دیرپاسخ میدم در دسترس نبودم
پالیگان خیلی اوضاع دلچسبی نداره، هم به تتر و هم نسبت به بیتکوین اوضاعش جالب نیست

برای خرید اسپات ورود ریسکی میشه 0.18، ورود مطمئن میشه 0.28 تا بتونیم تغییر روند رو بگیریم
نکته بعدی که برای ورود باید در نظر بگیرید چارتش نسبت به بیتکوین هست

برای اینکه بتونید از خرید پالیگان سود خوبی بگیرید، باید نقدینگی از تتر و بیتکوین بهش وارد بشه
حالا الان نسبت به بیتکوین در کف ترین حالت خودش قرار داره اما خوبیش اینه برعکس ارزهای دیگه یک کف تشکیل داده و اومده یک فضا بالاتر برامون درست کرده، اگر بتونه خط زرد وسطی رو بشکنه و نسبت به تتر هم تایید بگیرین میشه ورود ریسکی اول، ورود مطمئن که بتونه سود چند صد درصدی بده، باکس بنفش رو که در هفته های آتی درست کنه، شکست این باکس خیلی ورود نقدینگی بهش داره چون راه تا مقاومت بعدیش بسیار هست

1 لایک

درود فرشید عزیز

شما چون از اعضا فعال هستی و زیاد لطفت در کامنتها دیدم، کاردانو رو به شکل متفاوتی برات تحلیل میکنم که تابحال ندیده باشی حتی متفاوت از تحلیلی که داخل هاب گذاشتم

نکته اول که باید دقت کنیم اینکه 140 روزه کاردانو اومده زیر خط زرد و نزدیک به مهم ترین حمایتش از سال 2022 قرار گرفته. خبر خوب اول اینه که برعکس خیلی از ارزها که دارن کف تاریخی جدید میزنن، این خیلی از کف تاریخیش فاصله داره و امید برای برگشتن قیمت رو به ما میده، من نمیدونم که شما هولد داری یا قصدت خرید هست ولی جهت ورود تحلیل میکنم
از اونجایی که وقتی میخریم انتظار داریم در میان مدت یا کوتاه مدت بهمون سود خوبی بده، الان چون در روند نزولی هست خریدش توصیه نمیشه، برای ورود ریسکی باید از جایی که الان هست یک جامپ بزنه و یک فضا مثل باکس بنفش برامون درست کنه و اونجا یک تایمی رو رنج میزنه، شکست اون باکس میتونه ورود خوبی باشه ولیکن چون مقاومت مهمی رو باز در پیش داره 3 سیو سود اولش میشه 50 90 و 140 درصد با حد ضرر تقریبا 25 30 درصدی که پایین همین باکس بنفش میشه.
حالا دیگه تاییدیه ای لازم داریم؟
مهم ترین تاییدیه نسبت خود کاردانو به بیت هست.

اوضاعش نسبت به بیت خیلی جذاب نیست و از اونجایی که بیت 60 درصد بازار رو تقریبا الان گرفته،چارت بیتش حتی مهم تر از خود چارتش نسبت به تتر هست.ورود ریسکی اولش شکست خط سفید وسطی هست و بعد تاییدیشو روی چارت تترش باید ببینی. ورود سیف که اونجا سود خیلی بهتری میده میشه خط سفید بالایی که از نظر زمانی حدس میزنم وقتی باشه که کاردانو برسه به قیمت 1 دلار و اونجا بخواد مقاومت تتریشو بشکنه و پامپ سنگین کنه
اما یک چارت دیگه رو هم برات میذارم.
چون از این ارزهای با ریشه هست چارتش نسبت به اتریوم هم موجوده پس اون رو هم تحلیل میکنم واست که خیالت راحت باشه اگر خواستی بخری.
از اونجایی که اتریوم 11 درصد کل مارکت کریپتو رو تشکیل میده، خیلیا با pair اتریوم به کاردانو هم روش معامله انجام میدن و اگر دقت کنی به زمانهای روی چارت، زمانی که آدا نسبت به تتر پامپ شده اینجا روی اتریوم هم پامپ شده که نشون از تبدیل اتریوم به آدا و ورود نقدینگی بهش هست

شکست خط زرد بالایی میتونه بترکونه آدا رو
حالا چرا همه اینهارو برات تحلیل کردم؟
چون اولا با تحلیل حرفه ای و آکادمیک آشنات کنم و دوما با توجه به استراتژی خرید و سرمایه گذاریت بتونی با بیشترین تاییدیه ها ورود بگیری، بعضیا با همون چارت تتر ورود میگیرن، بعضیا کلا با بیت ورود میگیرن، یک درصدی هم هستن با چارت های اتریوم ورود میگیرن.
من سه تاشو برات گذاشتم که عشق کنی :heart:

4 لایک‌کرده

درود بر شما
من در تحلیل آلت کوینها توضیح دادم که درحال حاضر رو شرایط مناسبی برای سبدجمع کردن نمیبینم و چون متاسفانه دسترسی نداریم در این مدل شرایط نزولی که رنج میزنه امن ترین کار ورود به دیفای و ساخت لیکودیتی پول هست روی ارزهایی که بهتر حجم میخورن با رعایت مدیریت سرمایه اگر دانشش رو دارید ولیکن الان دسترسی نداریم به اینترنت بین الملل و دکس ها به همین جهت گاهی خرید نکردن بهترین سود میتونه باشه چون من خودم الان خریدی انجام نمیدم.
ولیکن دارم بازار رو کامل مانیتور میکنم ارزهایی که شرایط هایی که در تحلیلهارو میگم دارن و پر پتانسیل هستن رو دارم واچلیست تهیه میکنم که احتمالش هست در فضای هاب به طور رایگان به اشتراک بذارم چون خودمم خرید میزنم اونارو.
اگر ارزی رو مد نظر دارید اسمش رو بفرستید که تحلیلش رو انجام بدم

2 لایک‌کرده

لطف شماست سامان عزیزم که اینجارو به چشم مرجع ببینی در کنار همکار گرانقدرم رحیم
هدفم از این تاپیک این بود که به صورت کاملا متفاوتی که هیچ جای فضای کامیونیتی ترید مشاهده نمیشه تحلیل ارزها رو انجام بدم و جدای دید سرمایه گذاری، با دیدن این تحلیل ها دوستان خوبمون بتونن به صورت آکادمیک آموزش ببینن و حالا یکم تعریف از خود باشه به روش آکادمی چشم آپولو تحلیل های مطمئن تر و ورود سیف تر بگیرن.

3 لایک‌کرده

من ارز خاصی مد نظرم نیست

فکر کنم واچ لیست شما خیلی برای ما مفید باشه اگه بذارید عالی میشه

چون میخوام هلد کنم بدونم کدوم ارزا ارزشش و داره خوب میشه

ممنون

1 لایک

خب فرشید جان الان اطلاعات بهتری از معامله ات دارم و شبیه سازیشو روی چارت انجام دادم
تحلیل در تایم فریم روزانه هست، خط آبی پایین قیمت دقیق ورود شما، خط بنفش مقاومت روزانه، خطوط زرد رنگ مقاومت و حمایت هفتگی و نیم خط های آبی برای شما تارگت ها هستن.
حد ضرر سیف رو من میذارم 0.2 تقریبا 25 درصد و تارگت 1 رو میذارم 0.4111 که 50 درصد هست ریسک به ریوارد رعایت بشه
تارگت 2 رو هم میذارم قبل خط زرد 0.46 چون اونجا هفته ها انتظار دارم درگیری داشته باشه.
مسئله اصلی اینه من نمیدونم چطور شما ورود گرفتی ولی در روزانه میخواستیم ورود بگیریم میشده 0.29 ولی خب الان که در معامله هستی و اگرررر مدیریت سرمایه کردی حد ضرر تعیین کن و منتظر بمون فقط، چون این حمایت خیلی مهم هست و هولدرها و خود پروژه کاردانو به این راحتی نمیذارن از دست بره مگه اینکه خبر خیلی بدی بیاد که شارپ بریزه و حد ضررت رو بزنه
با توجه به ریزشی که نفت داشت امروز خبر از آرامش میده ولی خب تا فردا بازهم همه چیز درهم و برهمه و از نظر اخبار سیاسی اقتصادی من نمیتونم قیمت نفت رو تحلیلی داشته باشم و فقط اعدادی که هست اگر بالای 120 تثبیت بده باز یک ریزش کوتاه مدت در کریپتو میتونیم داشته باشیم ولی نظرم این هست با توجه به اینکه نرخ بهره بالاتر خواهد رفت و طلا ریزش میکنه، میتونیم انتظار اینو داشته باشیم مردم برای جبران این ضرر به جز اوراق قرضه و سهام به کریپتو هم سرمایه وارد کنن.

حالا برای اینکه دید مالیت رو درک کنم اجازه بده از شما بپرسم که چه استراتژی و تاییدیه ای رو برای ورود در این نقطه کاردانو گرفتی و چرا خریدی خلاصه؟:grin:

2 لایک‌کرده

خواهش میکنم باعث افتخار ما هست
دارم ارزهایی رو پیدا میکنم که خود چارتشون اولا صعودی باشه، دوما شرایط خوبی نسبت به بیتکوین داشته باشن
چون در اون حالته که سود چند درصدی میدن و نمیخوام سبدی که میبندم با 10 20 درصد اینا باشه و مثل کلیپای زرد اینستا بیام از شدو پایین تا شدو بالا درصد بگیرم بزور بگم 100 درصد سود داده.
چون استراتژی ما ورودش دیرتر هست اما مطمئن تره.
و اینکه خودمم خرید میزنم و معامله رو آپدیت میکنم.

3 لایک‌کرده