سامان جان من با موبایلم که وارد نرم افزارهاب میشم نمیتونم تصویر چارتهارو برای دوستان آپلود کنم، بنظرت اگر از طریق سایت وارد بشم مشکل برطرف میشه؟
چون از دیروز هی درگیر بودم عکس چارتها آپلود نمیشد تحلیل دوستان جا موند تا پشت سیستم برسم اپلود کنم چارتهارو
ممنون که این اطلاعات و در اختیار ما هم قرار میدید![]()
خواهش میکنم.
باعث افتخار ماست که مخاطبهای فرهیخته ای چون شما داریم.
خیلی عالی بود این تحلیل.
ممنونم لطف شماست
درس پس میدم
اگر ارزی مد نظرتون بود بفرستید که تحلیلش رو بذارم اینجا
برای تحلیل دقیق بیت کوین در دو روز پیش که فرمودید به ۶۹ تا ۷۰ میرسد هم سپاسگزارم. ان شاء الله همیشه موفق و پر روزی باشید.
ارادت دارم باعث افتخار ما هست
باز مورد دیگری مد نظر داشتید شرایط خریدشو بررسی کنیم اینجا اسمشو بفرستید در خدمت هستیم
نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم آکادمی چشم آپولو عزیزم دست گلت درد نکنه خیلی خوشحالم کردی و خیلی بهم کمک کرد تحلیل کامل و فوق العادت.
زنده باشی دمت خیلی گرم ![]()
![]()
![]()
درود به شما آکادمی چشم آپولو عزیزم ![]()
راستش من تو یه چنل بودم تو روبیکا و یه عزیزی تحلیل کردن و وقتی قیمت به 0.2733 رسید یعنی وقتی تو اون محدوده بالا پایین میشد یه تحلیلی کرد و گفت احتمالا یك حرکت صعودی داریم منم متاسفانه بدون تحقیق وارد معامله شدم و ارز های مختلفی داشتم همشو فروختم و کاردانو خریدم
من از تحلیل های شما اسکرین گرفتم و مرتبا میخونم و با اونا جلو میرم
خیـلــی لـطف کـردین قـدردان شــمام
![]()
عزیزمی ارادت دارم
دیگه هدف این تاپیک همین هست که بهترین و کاملترین تحلیلهارو که هیچ جای فضای مجازی و هیچ کانالی پیدا نمیکنید ارائه کنیم که بتونید بهترین تصمیم گیری رو برای سرمایتون با توجه به دید سرمایه گذاری شخصیتون بگیرید.
حتما دلیلی برای تحلیلشون داشتن
من صرفا استراتژی خودم رو که میگم
برای خرید اسپات و سبد
خود ارز باید صعودی،نسبت به بیت صعودی،توتال ۲ صعودی،دامیننس تتر نزولی و در نهایت دامیننس خود بیت هم بیاد پایین بعد اون موقع میشه سبد جمع کرد و سودای چند درصدی و چندهزاری گرفت
اینا اصول سبد جمع کردن هست که ۹۹ درصد یاد ندارن و خداروشکر فرصتی برای ما فراهم شد که خودمون یاد بگیریم و این اطلاعات رو در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدیم.
باز اگر ارزی رو در واچ لیست داشتید بهم بگید یا سوالاتی برای یادگیری
استاد الان برای نوسان گیری چه ارزی رو مناسب میبینید
من به دو سه درصد هم که با اهرم 5 بشه 10 15 درصد راضی هستم
اگه پامپ هزار درصدی باشه هم ریسک پذیر هستم
سلام و سلامتی آکادمی چشمِ آپولو عزیزم
وقتی شما در تاپیکِ رحیمِ عزیز و رحیم جآن در تاپیک آکادمی چشم آپولو به شکلِ بی دریغ تحلیل میگذارید ، این خود نشان دهنده روحِ انسانی شما دو بزرگوار است ، الحق که شریف و با محبت هستید هر دو بزرگوار ، دو شاخصه بارزِ انسانیت که در دنیای امروز کیمیاست.
سامان الان لکویید شدم اما یک چیزی به من میگه دوباره دوباره سل بگیر
محمد جآن ، حست را کاملاً درک میکنم ، حسِ عجیبیه وقتی میبینی پوزیشنت محو میشه ، بدن شل میشه و سرد ، سر و مغز سَبُک و پوچ میشه ، و به شکلِ عجیبی بی حسی و قفل شدگی به آدم دست میده ، انگار عزیزی را از دست داده ، قوی باش و خواهش میکنم قبلش با رحیم و مهرداد هماهنگ باش ، یه لحظه خبرت را خوندم یادِ تجربیاتِ خودم افتادم ، خواهش میکنم با رحیم و مهرداد هماهنگ باش و تا تائید نگرفتی از این دو نفر ، ورود نکن
ناراحت شدم عزیز ، محمد عزیزم ببخش که نمیتونم بجز صحبت کردن باهات ، کاری کنم ولی خواهش میکنم خیلی وسواس بیشتری بخرج بدی تا سرمایه از دست نره
سرمایه رفته و بجاش با ارزشترش اومده و اون تجربه است ، تجربه هاتو بر ذهنت داغ کن چون بابتش پول دادی و این کم نیست
با کمک دوستان مثل شما بزرگان گل دوباره برمیگرده ناراحت چی باشم
بعدی اسپات بخرم یا فیوچر راحل بده ضرر جبران کنم
محمد جآن نگرانی نداره ، فقط هماهنگی با رحیم و مهرداد را فراموش نکن و بسیار وسواس بخرج بده تا کمتر تکرار بشه ، مطمئن باش تکرار میشه ولی درسی که ازش یاد میگیری را فراموش نکن و از تجربه هات برای افزایش وسعت و عمقِ بینشِ تریدت استفاده کن
حتما ازتمام دوستان کمک میگیرم دمت گرم
ببین سه تحلیل گر و تاپیکهایی که رحیم تحلیل میذاره را بگرد یه تحلیل خوب راجب کاردانو و فکر کنم آوآلانچ داره
بگرد تحلیل جدید اسپات هم داره
فقط یه نکته ، الآن فیوچرز بسه و بیا بیرون چون صد در صد لیکویید شدنت داره روی پوزیشن بعدیت تاثیر میذاره و مجبورت میکنه انتحاری عمل کنی،در کل اسپات سود بگیر و یک سوم سودِ اسپاتت را در فیوچرز مانور بده و دو سوم سودت را برگردون به اسپات