برادر اکادمی هدا قوت ،ممکنه APE رو ببینین ممنونم سپاس
دوستان این تاپیک رو جهت انتقال تجربه از دوستانی که تجربه کار با این پلتفرمهارو دارن تاسیس کردم که در صورت نیاز به استفاده از این پلتفرم ها با کمترین آسیب و ضرر و در نهایت با سود بتونیم خارج بشیم
سلام و ارادت
کسی برادر فک نکنم اعتماد داشته باشه , تا جایی که من مطلع شدم درخواست برای گرفتم فیزیکی با مشکل برخوردن ،که مردم میتونن بازار تالار بورس فارابی برن نقره یا طلارو فیزیکی بدون کارمزد بخرن،پلتفرم داخلی صرافی هم کارمزد بالا داره پلتفرمای غیره که کلاهبرداران
پس لطفا تو اون تاپیک هم تجربتون رو به اشتراک بذارید که بقیه هم بتونن ببینن
برادر صرافی ال بانک به سرور ایران وصل شده بنظرتون انتقال بدیم اونجا؟! ؟
آره منم دیدم که با نت ملی اوکی کرده
والا نه میشه اعتماد کرد، نه میشه منع کرد
تعادل رو باید به خرج بدی یک مقداری از سرمایه رو ببر که اگر یهو جمع شد داستان و رفتن، مشکلی برات پیش نیاد، یک درصد خیلی پایینی از سرمایه رو ببر اونجا
ولی واقعا ریسکه تو این وضعیت
البته بنده احراز هویت دارم داخلش فعلا که دارم امتحان میکنم
پس حتما مدیریت سرمایه حواستون باشه بخاطر مواردی که صحبت کردیم
نه بنده امارات اکی کردم
خارج از بحث تو جمعی از دوستان بودیم شخصی از بازاری های تهران طلا فروش بوده 77 میلیون دلار طلا تونست دزدی کنه و به تتر تبدیل کنه و از کشور فرار کنه نزدیک 500 کیلو طلا ،خیلی هواستون باشه
استاد سلام ازین ارز خرید زدم 200 ملیون امیدی بهش هست
ببخشید از ada رو میشه تحلیل کمید لطفا
درود جناب مهندس
امیدوارم که حالتون خوب باشه
بفرمایید لطفا ایا بیت ۸۰ رو میبینه امروز ،یک ۴ ساعته تحلیل بفرمایید
سپاس از شما
سلام ارز h مناسب ورود شده استاد ک بخریم؟
سلام جناب مهندس. لطف میکنید تحلیل ارز INJ رو بزارید ممنون
درود حسام جان
در استراتژی من هنوز ورود امنی نداده این ارز، ما بالای خط زردی که کشیدم ورود میزنیم
ولی کندلهایی که داره میزنه با شدو خیلی بلند در بازه هفتگی، پیشنهاد میکنم حتما حد ضرر داشته باشی و مدیریت سرمایه رو رعایت کرده باشی
سلام
ادا خیلی شرایطش جذاب نیست، حمایتش و کف کانالش نگهش داشته نذاشته بره پایین تر فعلا سمتش نمیرم واقعیت چون حمایتش رو نسبت به بیتکوین از دست داده و این پامپی که اینجا زده در این هفته خیلی راحت میتونه فِیل کنه و برگرده پایین
ببینید دقیقا بین خطوطی که رسم کردم، مقاومت 78 و حمایت موقتی سبز رنگ داره نوسان میکنه، به هر طرفی که بشکنه و تثبیت بده ادامه حرکتش مشخص میشه، اوایلش خنثی بوده، بعد یکم متمایل به شکستن رو به پایین بوده، حالا یک پامپی رو داره انجام میده و در کل میشه بگیم حرکتش الان خنثی هست. باید صبر کنیم از این کانال خنثی خارج بشه ولی خیلی سخت گیرانه بخوایم نگاه کنیم به حرکت 4 ساعته اش داره نسبت به روزای قبل خیلی ملموس سقف و کف پایینتر میزنه