سلام و درود بر شما
تحلیلش رو چند هفته قبل گذاشته بودم،بالای خط 3.4 تثبیت میداد ورود ریسکی، بالای 3.93 تثبیت بده ورود امن تر
نقطه ورود ریسکی فعال شده و 10 درصد در سوده
نقطه ورود امن تر فعال نشده چون نتونسته فعلا تثبیت بده بالای این خط و احتمالش هست که از همینجا برگرده در نتیجه باید برای گرفتن ادامه حرکتش منتظر بمونیم که کندل روزانه یا هفتگی چطور بسته میشه امروز براش
سلام مهندس میشه خودتون باز چک کنین اگه بسته شد بهمون بگین ورود کنیم؟ چون من تو ضررم دیگه نمیتونم ریسک کنم
ببینید دوستان ورود استراتژی ای که ما اینجا میگیم نسبت به ری اکشن تریدر ها دیرتر هست اما ریسکش پایین تره، بحث این نیست که کدوم روش بهتره، بحث اینه کدوم استرس کمتری داره، اطمینان بیشتری داره.
نتیجه تحلیل هارو هم که میبینید فعال شدن پوزیشن ها و مقدار سودی که میتونن بدن، همونطور هم که عرض کردم شرایط مارکت طوری هست که در درصد های پایین باید حتما سیو سود انجام بشه و 50 درصد پوزیشن حداقل بسته و حد ضرر بیاد نقطه ورود. دنبال سودهای فضایی و بزرگ در این بازه مارکت نیستیم.
نه من نمیرسم حقیقتا و یادمم نمیمونه، فردا باز یاداوری کنید که بررسی کنم
باشه حتما مرسی از شما
جناب ارز orca رو بفرمایید میشه الان وارد شد؟
فک مبکنم توی اصلاحشه میشه وارد شد یا خیر دیره؟
اتریوم رو هم تحلیل میکنید لطفا
سلام آقای مهندس روزتون بخیر
میشه ارز lab رو تحلیل کنید
فکر کنم دوباره از رشدش جا موندم
درود
ارزی که از نهنگ قاتل اسمش گرفته شده رو خیلی باید با احتیاط بخریم
الان مقاومت هفتگی رو شکونده، اگر تا 14 ساعت دیگه کندل همین شکلی بسته بشه بالای خط میتونید بخرید، ممکنه پولبک بزنه به 1.43 اونجا هم میتونید بخرید ادامه روندش رو همراهش باشید. در کل ورود اینجا خیلی ریسکی محسوب میشه چون هنوز تایید تغییر روند رو نگرفتیم، ولی برای ورود ریسکی و زود هنگام جذابه
حد ضررتون نسبتا بزرگ میشه 20 30 درصد ، حتما بذارید و حجم پایین وارد بشید.
سلام این هست چند روز پیش گذاشتم
اپدیت هم امروز هست، اتفاقا حینی که داشتم ویدیو تحلیل ضبط میکردم اومدم تو هاب دیدم شما پیام تحلیل اتریوم گذاشتید.
مهندس ارز high های استریت هم نگاه میکنین
مهندس orca رسید به ۱.۴، میتونیم بخریم؟ @upjxqdl
نه عزیزم فک نکنم منظورشون این بوده باشه چون حمایتشو از دست داده
منظورشون این بود اگر تا فردا بالای حمایت میموند بعدش توی کندل هفتگی بعدش میاد تا این نقطه ای ک شما میگین الان حمایتشو گمونم از دست داده و مناسب خرید نیس فک کنم
حالا بازم بپرسید از ایشون
سلام مهندس میشه ارز ssv رو تحلیل کنید
با سلام و ارادت
مهندس آرین لطفا تحلیل ریپل
اها متوجه شدم ممنونم
سلام آقای آرین شرایط دش و Taoچطورهست؟؟؟