شرمنده در چارت اول خطوط زرد و آبی چی هستند؟ و تایم فریم ۱۲ ساعت تا یک هفته اعتبار دارد ، درست میگم؟
در تحلیل های من
خط سفید ضخیم ترین، مقاومت حمایت ماهیانه
خط های زرد که ضخامت متوسط دارن، مقاومت حمایت هفتگی
خطوط بنفش که باریک تر هستند حمایت مقاومت روزانه
نیم خط های آبی ورود های موقتی هستند
تشکر از تحلیل و توضیح تون، اعتبار تایم فریم ۴ ساعت و ۱۲ ساعت چند روز است؟
سلام و درود
اجازه بده برای حفظ سرمایت مخالفت کنم محمد جان
چارت کاردانو نسبت به بیت رو اگر ببینیم
از 2022 ترجیح هولدر های کاردانو این بوده که داراییشونو به بیت تبدیل کنن و کاردانو رو بفروشن، پس اتفاقی که افتاده اینه که کاردانو نمیتونسته در موج بزرگ خودش صعودی بشه،چون از تتر بهش سرمایه وارد میشده و پامپ های موقتی و کوتاه مدت میزده در چارت تتریش و نتونسته باکس چند سالشو بشکنه
من خودم خیلی کاردانو رو دوس دارم ولی تا خط سفید 0.00001 رو نشکنه و بالاش تثبیت نده خرید اسپاتش ارزنده نیست و بیشتر موجب گیر افتادن پولت میشه برای مدت طولانی
چرا این خط مهمه؟ چون یک بار تلاش کرده تثبیت بده نتونسته اومده پاییین، یک بار دیگه هم اومده بشکنه که کلا قبل رسیدن بهش واکنش نشون داده و برگشته.
چارت تتریش رو برای اسپات اصلا نمیبینم، تا این سناریو بالا اتفاق نیفتاده برای اسپات نمیرم سمتش سراغ ارزهای دیگه رو میگیرم
نظر خودت بعد صحبت های من چیه؟
ارادت
سوال جالبی پرسیدین
بنظرم اعتبار هرکدوم در تایم فریم خودش معتبره
چون مثلا الان ما 4 ساعته بیت رو صعودی در نظر میگیریم، ولی هفتگی و ماهیانه اش نزولیه
اینکه تا کی معتبر هست هم من نظرم این هست که تغییر روند بده
از نظر تئوری هم اگر اشتباه نکنم میگن مثلا 4 ساعته تا 1 روز، 12 ساعته تا 3 روز، خود روزانه تا یک هفته
کاملا درست میگی الان چی بخرم رحیم چند تا ارزمرفی کرده سولانا. اتم که بهترین تو سبدش بود از خطی که کشیده اماده خریده
خط 57 بهترین نقطه خرید هست
سلام رحیم جان سبد خریدد پیشنهادیاینجا چه جوری بیارم کلی بیاد نمیاد
من و رحیم عزیز استراتژی های متفاوتی داریم برای همین بنظرم نظر هرکدوممون رو در تاپیک جداگونه بپرس و از جفتش دید بگیر .
مثلا اتم که گفتی، سامان جان چند وقت پیش تحلیلشو گذاشت منتظر تاییدیه بود من یک تحلیل کامل گذاشتم براش که الان خریدش ارزنده نیست و الان ۱ ماه گذشته تقریبا ۱۰ درصد در ضرر هست که خداروشکر جلوشو گرفتیم خرید انجام نشه
خلاصه صحبتم اینه اسپات که سود خوبی بده من الان ورود نمیکنم به شخصه
مگه اینکه دنبال نوسانای زیر ۱۰ درصد باشی
سلام چشم اپولوی عزیز،ممنون از اینهمه پویای و نظرات موشکافانت،نظرات اقا رحیم نظراتش بیشتر برای دوستانی که ترید لحظه ای میکنن،که بنظرم تو این شرایط ریسکهای خودشو داره،از قبیل مشکل تو صرافی ها تا قطع برق و،،،،،و بیشتر کسانی که تو این بازار خاک خوردن ۲۵درصد دوستان میتونن از تحلیلهای خوب اقا رحیم استفاده کنن،ولی نظرات شما ریشه ای و برای معامله امنتر و هولد جذابتره،البته این برداشت منه،به هر حال ازهر دوتون تشکر میکنم وجز دعای خیر کاری از دستم برا هموطنای بهترینم که تو دنیا نظیر ندارن برنمیاد،امیدوارم همه ایرانیها همیشه هرجای دنیا همیشه خوشحال باشن
ممنونم محمدعزیزم از لطفت، برداشت شما درست هست
بله من تحلیلهارو ۹۰ درصد فقط برای اسپات اینجا گذاشتم و اگر تحلیل نوسانی هم گذاشتم فقط برای بیتکوین بوده چون فیوچرز صرافی های ایرانی رو بهشون اعتماد ندارم![]()
و واقعا منم امیدوارم شادی و برکت تمام سرزمینمون رو فرا بگیره![]()
سلام آقای آپولو
ارز inj و میشه تحلیل کتید
ببینید جفت چارتها تتری و نسبت به بیتکوینش رو گذاشتم براتون
وضعیت جفتشون مشابه بقیه ارزها هست،اکیدا نزولی و خرید اسپات اگر چارتش به بیت خط زرد رو بشکونه یک فضای جدید برامون درست کنه به نشانه تثبیت، شکست این فضا تاییدیه لانگ میتونه باشه
چارت تتریش خیلی اوضاع جالب نیست
بالای مقاومت ۶ تثبیت بده، فضای جدید درست کنه ، شکست اون فضا توامان با تاییدیه چارت بیتکوینش خرید اسپات خوبی میتونه باشه ولی با این حال بازم بنظرم ارزنده نیست حتی برای همون موقع
ولی خب باید صبر کنیم برای ماه های آینده ببینیم چه فضایی درست میکنه و آیا خبر خوبی براش میاد که به رشدش کمک کنه
شما خیلی خوب توضیح میدیذ ممنون![]()
![]()
خواهش میکنم ارادتمندم
باز ارز خاصی بود بفرمایید که در تاپیک با دوستان تحلیل کنیم.
دوستان بنظرتون توی این وضعیت پولامون رو خارج کنیم از صرافی ایرانی؟
به نظرم الان بهترین کار اینه هیجی نخریم تا اینترنت وصل بشه
آیا تتر نگه داریم بهتره یا تبدیل به تومان کنیم؟
سلام، وقت همه دوستان بخیر. ممنون که این تاپیک را ایجادکردید، امیدوارم همه بتونیم به خوبی استفاده کنیم. دوستان کسی منبعی سراغ داره که بتونیم در این شرایط مقداری به دیتای on chain دسترسی داشته باشیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر ترامپ دوباره خواب دید باید اون تومنو باید پفک بخری هیچی معلوم نیست با این خط نشان کشیدن کشور فعلا همه روی هوایم