نه پیشواز نرو
هنوز ورود نداده با مقاومتش درگیره، من خودم اگر دوتا تاییدیه که گفتم رو بگیرم ورود میزنم بهش
جالب بود برام که در 10 آلت برتر ترون خیلی شرایط بهتری از اکثرشون داره ولی هنوز ورود نداده ممکنه از مقاومتش برگرده.
اگر بشکنه حد ضرر 0.25 یادداشت کردم، حد سود 0.53 و 0.69
ولی منتظرم تا ببینم ورود میده یا خیر
برای ترون عرض کردم، الان گیر یک مقاومتی افتاده اگر اون بشکنه و همزمان مقاومتش در TRXBTC رو بشکنه 2 حد سود و حد ضرر مشخص شده اعدادی هست که در نظر گرفتم،اگر جنگ به اتمام برسه میتونه در همین اپریل بهمون ورود بده.
بله ، الان بازار در “نمیدانم از زندگی چه میخوام” ترین حالت ممنکنش هست
صبوری و نظاره کردن راه حل من هست، البته موقع وصلی نتا تو این شرایط میرفتیم سراغ دکس تریدینگ، فلیپ ان اف تی، تست نت ها و بعضا دیفای
الان ولی چون نداریم نظاره میکنیم تا ورود بده خود ضرر نکردن یک نوع سوده در بازارهای مالی
محمد معلومِ که میتونه تصمیمی که برای سِل گرفتن داشتی بهت سود بده ، ولی این نمیشه با چشمِ باز ترید کردن ، این میشه موج سواری اونم با اراده یِ موجهای نوسانی ، ترید همون موج سواری هستش ولی نَ بدونه کنترل
الان ریزش را میبینی و میگی میشد سود گرفت ، بعد از حرکتِ چارت بهیچ عنوان حسرت نخور ، چون این حسرت ماله تو نیست ، ، اصلاً معلوم نیست حرکت بعدیش چیه ، برای حرکت قبلی که به ظهور رسیده حسرت نخور چون تو قاطعانه نمیدونستی میخواد بریزه
الان بیت وحشیانه اومده بالا ، بقیه را هم کشیده آورده بالا ، الان در میانه است و حتی برای بچه های تحلیلگر هم سخته تصمیم گیری ، من چارتِ بیت را نگاه میکردم روی شست و شش هزارتا در طولِ خطِ ابی حمایتهای قوی در گذشته چارت در چندین نقطه داشته و به احتمالِ پنجاه درصد که در ترید درصدِ بالایی هستش احتمالش بوده که برگشت بزنه ، همون موقع باید تصمیم برای ورود میگرفتی ، الآن صبر کن یا از رحیم تائید بگیر ، من باشم صبر میکنم اگر به انتهای کارش در سطحِ بالاتر رسید تصمیم برای ورود فیوچرز آنهم
بله شکست خط زرد 0.32، توامان با شکست مقاومت چارت TRXBTC، میشه ورودش که با کندل هفتگی تایید میگیریم
حد ضرر ریسکی 0.25، یک حد ضرر مطمئن تر 0.2 هست که چون 40 درصد میشه باید سیو سودش حتما 0.69 باشه برای رعایت ریسک به ریوارد و حجم پوزیشن کمتر وارد بشید
اگر با حد ضرر ریسکی 0.25 پوزیشن رو باز کنید هم حد سود اولش 0.53 و حد سود دوم هم 0.69
اما هنوز ورود نداده و مقاومت ریجکتش کرده پس به هیچ عنوان وارد نشید خودمم وارد نشدم هنوز
آپدیت تحلیل دیشب که دوتا تاییدیه بهمون داد برای باز کردن پوزیشن اما گفتم بخاطر اینکه چارت XRPBTX نزولی هست ،نقدینگی از ریپل درحال خارج شدن هست و پوزیشن رو باز نمیکنیم و در نهایت هم حد ضرر رو زده
برای همین در آموزشها میگم چندتا چارتی که نوشتم رو چک کنید تا با خیال راحت ترید کنید.
درود و ارادت
تحلیل کاملش رو همین هفته گذاشتم
روندش خیلی نزولی هست خریدش الان توصیه نمیشه، متاسفانه چارت شیبا در برابر بیتکوین رو فراز نداره که دقیق بررسی کنیم ولیکن همین چارت چون روند نزولی هست، باید اول این مقاومت زرد رو بشکنه و اولین نشانه تغییر روند رو ببینیم، یک فضایی بالای این خط روند درست میکنه و شکست این باکس میشه ورود ریسکی
ورود سیف و ومطمئن، اگر بیاد بالای خط آبی و فضای جدیدی درست کنه، شکست این فضا میشه ورود مطمئن تر
درود
همچنان در کانالی که ترسیم کردیم در حال نوسان هست
اگر 70 هزار رو بشکنه ورود ریسکی با تارگت خط سبز و حد ضرر خط قرمز
ورود مطمئن تر شکست 72 هزار هست با تارگت سقف کانال
دامیننس تتر هم فعلا صعودی هست خیلی به لانگ بیت اعتمادی نیست امروز، مگه اینکه خط سبز رو برامون به پایین بشکنه و هر 3تا تاییدیه خود بیت، دامینننس بیت و دامیننس تتر رو بگیریم.