گفتم یه شوخی کنم دیگه حالا![]()
![]()
من که میگم 0.04
گفتم یه شوخی کنم دیگه حالا![]()
![]()
من که میگم 0.04
![]()
![]()
![]()
من که میخوام یه کوچولو از این استفاده کنم
مگه ميشه اين مستر بياتيِ قلابي باز سر و كلش پيدا شه!!
مهرداد پاکش کردم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آقا سامان سلام
ارز داگز و یه تحلیل میکنید لطفا
مهرداد منو جادو کرد ، میگه هدفش بینِ خطوطِ آبی هستش ، اینجا هم این پیش بینی را گفت که به خودم اجازه دادم بگم ، سیگنالهایِ خارج از هآبشو یه بار دیگه لوووو بدم که فکر کنم شماره موبایلم را بلاک کنه
سلام آقا سامان ؛داگز میشه تحلیل کنین من همین الان خریدم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مریم خانم داگز حتی اگر یه صفر دیگه هم بندازه اما الآن برایِ ورود خطر داره ، خیلی هم خطر داره
رو 0.000075 خریدم میترسم دیگه برم نگاه کنم![]()
خانم مُنآ ، اصلاً نشون نمیده تا کجا میتونه بره ، آخه بعد از سقوط آخری که داشت یه رنجِ بلند مدت تشکیل داده بود و باید قبل از جهش خرید میزدید ،اما الآن خطر داره ، من شخصاً رویِ ۰.۰۰۰۱ اُردِر سل گذاشتم اگر برسه و این عملکردِ شخصیم بود و نمیشه مسئولیت قبول کرد ، احتمالِ پنجاه درصد به ۰.۰۰۰۱ برسه ، اهرمم اونقدر پائین هستش که لیکوییدم تا قیامت رفته و حدِ ضرری نیستم ، حسی کار میکنم
من خریدم دیگه فایده نداره ![]()
![]()
ده درصد بده میفروشم .ده درصد شد به من بگین من نمیرم نگاه کنم ![]()
نظر شخصیم هستش و سیگنال نمیتونم بدم خانم مُنآ، ولی شخصاً حدس میزنم ۰.۰۰۰۱ برسه ، اونجا یا میریزه یا میره بالا ولی ۰.۰۰۰۱ یه اصلاح خوب میکنه اگر برسه ، این نظر شخصیم بود مُنآ عزیز و نمیتونم سیگنال بدم چون با این گرانی نمیشه با پولِ ملت بازی کرد و نظرِ چرت داد
سلام به شما و آقا مهرداد وقت بخیر خوب هستید؟
اسمم ماناس
اره صدرصد اصلاح میکنه ولی کاش یکم دیگه بره بالا بعد اصلاح کنه ![]()
سامان دروووو فقط
که اون ۱۲۷هزار و فنجون نلبکی داره واقعی میشه ![]()
سلام صرافی اوربیت چجوری کار میکنی واسه من نمیاد بالا ؟
تبدیل که مارو سرویس کرد با این کارمزد ها فضایی
آخه من بیسوادم زورم میاد خوندن و نوشتنم بلد نیست بابا این عکس من نیست من ۱۱ سالمه همش ![]()
![]()
در ۳ تحلیل گر گذاشتم
هنوز نظر اینه تردینگ رنج بلند مدت چون به آن چین سویی نگاهی انداختم ارزش واقعی سویی ۰.۷۸ هست .
ولت های یخ زده هنوز تکونی نخوردن ترس بالاست