این تاپیک رو باز کردیم تا به جای ریختن مطالب روزمره توی تاپیکهای تحلیل و تخصصی، بیاید اینجا و دور هم گپ بزنید. میتونید اینجا عکس چارت بفرستید، درباره ترندهای روز حرف بزنید و از حالوهوای بازار بگید.
چند قانونِ ساده برای اینکه این تاپیک زنده بمونه:
کلمات کلیدی حساس: حتی به شوخی صحبت از «واریز، شماره کارت، انتقال پول و سیگنالدهی» نکنید. سیستم هوشمند سایت به اینها حساسه و ممکنه تاپیک رو به صورت خودکار مخفی کنه. با رعایت این مورد، از بسته شدن ناخواسته جلوگیری کنیم.
اینجا فضای گفتگوئه، نه رینگ: اگر کسی رو دیدید که داره تبلیغ پکیج میکنه یا مشکوکه، توی تاپیک باهاش بحث نکنید. فقط با ابزار پرچم (Flag)، به تیم مدیریت گزارش بدید.
احترام به فضا: میدونیم دموکراسیه، ولی اینجا هم مثل خونهست. رعایتِ ادب باعث میشه این تاپیک همیشه پین (Pin) بمونه و مرجعِ گپ و گفتِ دوستانه باشه.
ببینید، پروژه های ایردراپی که یوتیلیتی خاصی ندارند و به قولی ارزش خاصی رو ارائه نمیکنند، حرکتشون به جنب و جوشی که هست جامعه اونها در فضای توییتر بوجود میاره، پس از شکست پروژه Paws که خیلی ها بهش امید داشتند، اکوسیستم تون کوین و تلگرام برای سرمایه گذاری روی میم کوینها از نظر سرمایه گذارها خیلی جذاب بنظر نرسیده و به همین جهت میمکوینهای تون کوین تکونی نخوردن در این مدت هیچ،پایین تر هم رفتند.
من خودم نزدیک 300 دلار داگز در دو پله فروختم و تقریبا 10 دلار ازش نگه داشتم که آخرین باری که چک کردم خیلی تعریفی نداشت.
این موضوع که اگر یک ارز در کف پیدا کنید و بخرید شمارو پولدار کنه نباید باعث بشه هیجان زده بشید و پولتون رو درگیر کنید،چون سرمایه درگیر شده به جز پولتون، فکر و مغزتون رو میخوره، عزت نفستون رو میخوره و هرروز از خودتون میپرسید چرا این ارزو خریدم و هرروز به این امید که بفروشمش یا اینکه قراره بالاخره رشد کنه زندگی میکنید.
سلام، شنیدم هنوز ۵۰ درصد مراکز هوش مصنوعی به گفته بلومبرگ، یا لغو شده یا تعویق شده،
بنظرتون میشه روی این رمز ارز سرمایه گذاری کرد با این حساب؟ارزش داره؟
سلام دوستان لطفاً اگر کسی این ارز اسپاک خریداری کرده
بیاد یکم من مشورت کنیم
نظرا قراره رشد کنه دوباره
لطفاً کسی تحلیلی داره به اشتراک بذاره
تا استفاده کنیم
پنکیک سواپ موفق میشه مقاومت ۵ دلار رو بعد از ۴ سال بشکنه؟ لطفا نظر بدین ممنون. به نظر میاد حمایت ۱ دلار خوب عمل کرده و پایینتر از اون فعلا منتفیه ببینیم
با سلام.لطفا اگه کسی خبر داره که این رمز ارز از کوینکس حذف شده یا نه.این ارز با این پتانسیل نباید به چنین روزی بیوفته.من مقدار زیادی ازش دارم.اگه کسی خبر داره از کوینکس حذف شده یا نه اعلام کنه…ممنون
سلام . لطفا ارز اینجین کوین رو مورد بررسی و تحلیل قرار بدین .تا همه بتوانند از موضوعات مربوط به این ارز رو مورد مطاللعه و ببرسی قرار بدهند. لذا خواهشمندیم
معامله ارز pepe رو قیمت ٠.۶٠۱۱ با ضریب 10 خرید زدم. از دیروز هی داره میاد پایین. کسی میتونه تحلیل کنه. که به احتمال قوی بیشتر از این میریزه یا ممکنه برگرده