یکی دو روز 0.59 تا 0.62 نوسان داشت.
آقا یاسین کمکمون کن تورو خدا لطفاً کمکمون کن
خودت درک میکنی ماهارو آریا نصف توی ضرر هستم حالم اصلا خوب نیست به خدا قسم پول کارگریه تو رو خدا کمکمون کن
یاسین اراده کنه ارز بالا میره؟
اینکار شما یعنی قمار
برای سود زیاد طمع کردین و سمت ضرر پولتون بررسی نکردین
جای شما باشم میفروشم و نگه نمیدارم دیگه
اما لطفا دیگه خواستین از این به بعد سرمایه گذاری کنید بلند مدت فقط بیت کوین بخرید نه کوین دیگه و دید چندین ساله داشته باشین
تمامی الت کوین در بلند مدت محکوم هستن به نابودی
سلام خوبین شما ب خدا منم پول دست رنج خودمو همه ب باد دادم اکه بخوای حساب کنی خیلی میشه نمیدونم این کریپتو وی هست انگار یک عده آدم بزرگ و معروف دارن با مردم بازی میکنن و خودشون مهره هاشو میچرخونن قایم کلمه رشد میکنه میفروشن و بایک کلمه دیگه ریزش میکنه خودشون میخرن فقط کاربران خرد شکست میخورن مثل من مثل شما صد ملیون صدملیون تو این بازار. از دست دادم کم تراز یک دقیقه حتی از روی پگس گلد ک همه میگن خیلی امن هست من ۸۰ملیون ضرر کردم این بازار خطرناکه
اگر قوانین این بازار رعایت نکنی همین میشود
بار ها گفتم الان هم میگم
98درصو سرمایه گذارن این بازار با ضرر خارج خواهد شد
بصبر ..برای تابستون تا همین غبار جنگ و درگیریهای جهانی فروکش کنه هم بیت نمودارش یه کم سر رو سامان بگیره…
اسپات کار باید صبر کنه و سالی 5 ..6 معامله بیشتر انجام نده!!!
من ظهر خواستم اینترنت پ…ر…و ث…ب…ت نام کنم بعد گذاشتم برا شب ، الان میبینم کلا نمیشه !!! (سازمان نظام صنفی رایانه ای)
…
کسی اینجا اینترنت پ…ر…و گرفته؟
اگه کارت بازرگانی دارید از اتاق هم میتونید بگیرید
منظورتون بعد ریزش اصلی بیت هست؟ منم منتظر اون موقع هستم ، تابستون اتفاق میافته؟
برنامه نویسم!!!
…
فکر کنم اره ..البته من خیلی وقته تو بازار نیستم و تحلیلهای دیگران رو چک نکردم که خودم رو به روز کنم یا ببینم تحلیل خودم غلطه یا نه !!!
ولی طبق محاسبات من کف زمانی تابستون اتفاق می افته …البته بر اساس سیکلهای قبلی از سال 2011 تا سیکل قبلی..این دوره هم منتظرم ببینم همون اتفاق می افته یا نه…
یه تجربه هم اینجا تعریف کنم ببنم کیا همچین خاطراتی داشتن!!!
چند سال پیش من وقتی میخواستم معامله کنم میرفتم کوین مارکت کپ ، لیست ارزها رو بر اساس افزایش/کاهش ارزش در روز یا هفته رو مرتب میکردم …
بعد اینها رو به عنوان ارزهایی که پتانسیل بیشترین رشد یا بیشترین کاهش رو داشتن رو فرض میگرفتم و دنبال شورت یا لانگ روشوون بودم !!!
خوشبختانه فرضیاتم درست بود و یه ماه تمام هر روز داشتم معامله میکردم بدون حتی 1 سنت ضرر تا اینکه بیت رو تحلیل ریزشی داشتم و طبع اون باقی بازار رو !!!
بنابراین رفتم cmc و ارزها رو بر اساس بیشترین افزایش مرتب کردم و دیدم بهههله !!!
ارز ویوز چند صد درصد رشد داشته بدون اصلاح گفتم خب الان وقتشه همگام با بازار اینم اصلاح یا ریزش کنه رووش شورت گرفتم کراس مارجین با دارایی های دیگه ام به وقتش که رسید بخش اول تحلیل درست دراومد و کل بازار میریخت اما متاسفانه بخش دوم غلط در اومد و ارز ویوز شدیدا پامپ شد و از یه طرف مارجینم به دلیل ریزش بازار کاهش پیدا میکرد و طرف دیگه با شورت گرفتن رو ارزی که داشت پامپ میشد ، کال مارجین شدم و بله یه لیکوییدی تقریبا 10 هزار دلاری به بار اومد!!!
اون قدر عصبی از این واقعا که زیر کامنتهای ارز ویوز فقط فحش میدادم!!! به مدیریت ارز دیجیتال هم فحش میدادم!!!
…
فرض کن یه ماه تمام رو بردن بودی و در چشم بهم زدن همه رو از دست بدی!!!
…
دلیل پامپ ارز ویوز هم کلاه برداری تیم اون ارز بود به این شکل که ارز خودشون رو وثیقه میکردن و تتر میگرفتن و با تتر دوباره ارز خودشون رو میخریدن !!!یعنی تقاضای فیک ایجاد میکردن و ارز رو اصطلاحا فیک پامپ کردن!!!
و در نتیجه این واقعه، میلیونها دلار لیکوییدی به بار اوردن و بعد از لو رفتن داستان، ارز دامپ شد و بعدش اعتماد کاربرا رو از دست داد …
…
این تجربه بهم ثابت کرد که اولا نباید مغرور بود دوما اگر کلی اموزشش هم دیده باشی این چیزها رو نمیتونی رو چارت تکنیکال ببینی…
…
ای تو روحتون 10 هزار دلار هنوز یادم میاد تو دلم فحش میدم
اینجا تاپیک کافه هاب هست؛ برای نظم بیشتر، گفتگوهای روزمره، احوالپرسیها و حواشی که از تاپیکهای تخصصی جدا شده بودند رو به اینجا منتقل کردم. از این به بعد هم هر پست متفرقهای که نظم بحثهای فنی رو بهم بزنه، میاد اینجا. این لینکها هم تاپیکهایی هست که منتقل شدن.
دوستان، لطفا برای ساختن یه مرجع آموزشی تمیز، بحثهای تخصصی رو همونجا نگه داریم و گپوگفت دوستانه رو بیاریم همینجا. دمتون گرم که هوای هاب رو دارید.
سلام…حاجی کجایی ؟ من یه نیمچه خاطره اینجا تعریف کردم…میدونم تاپیک درسهایی که از ارز دیجیتال گرفتم، هست…ولی داستان خاطره ای چیزی داری تعریف کن برامون
سلام،پین بار در چارت کاربرد و استفادش چیه و چه سیگنالی میشه ازش گرفت؟
سلام دوست عزیز، خوش اومدی به هاب.
پینبار (Pin Bar) اسمش رو از شخصیت «پینوکیو» گرفته؛ چون مثل دماغ اون، یه دُم بلند (سایه) داره که انگار یه جا گیر کرده و برگشته!
به زبون خودمون: پینبار یعنی زورِ یک گروه (خریدار یا فروشنده) برای فشار به قیمت شکست خورده. کندل تلاش کرده بره بالا یا پایین، ولی یهو با قدرتِ زیادِ طرف مقابل سرکوب شده.
چطور ازش بفهمیم چیکار کنیم؟
- پینبار صعودی (دم رو به پایین): قیمت افتاده، خریدارها دیدن قیمت ارزونه، با قدرت خریدن و قیمت رو برگردوندن بالا. این میتونه نشونه شروع روند صعودی باشه.
- پینبار نزولی (دم رو به بالا): قیمت رفته بالا، فروشندهها دیدن قیمت گرونه، با قدرت فروختن و قیمت رو کوبیدن پایین. نشونه احتمال شروع روند نزولی.
چند تا نکته حیاتی (حتماً بخون):
- مکانش همه چیزه: پینبار وسط هیچی یعنی هیچی! فقط اگر روی حمایت یا مقاومتِ معتبر تشکیل بشه، ارزشِ چک کردن داره.
- تنهایی معامله نکن: پینبار تاییدیه نیاز داره (مثل حجم معاملات بالا). فقط با دیدنِ یک کندل، دکمه «خرید» یا «فروش» رو فشار نده.
- مدیریت سرمایه: یادت باشه این فقط یه الگوی کندلیه و احتمالِ فیل شدنش هم زیاده.
رفع مسئولیت: اینا صرفاً مفاهیم فنی هستن و پیشنهاد مالی (NFA) نیستن. با مدیریت سرمایه و استراتژی خودت عمل کن؛ بازار کریپتو شوخی نداره!
اگر چارتِ خاصی داری که فکر میکنی توش پینبار دیده میشه، بفرست تا با هم بررسیاش کنیم.
قربونت بشم مهرداد جون خوبی داداش؟ من این روزا فرصت نمیکنم خیلی سر بزنم در حد روزی یه بار میام پیامارو میخونم میرم.
چند سال پیش من وقتی میخواستم معامله کنم میرفتم کوین مارکت کپ ، لیست ارزها رو بر اساس افزایش/کاهش ارزش در روز یا هفته رو مرتب میکردم …
بعد اینها رو به عنوان ارزهایی که پتانسیل بیشترین رشد یا بیشترین کاهش رو داشتن رو فرض میگرفتم و دنبال شورت یا لانگ روشوون بودم !!!
یادمه اون پامپ ویوز رو داداش. تقریبا پروژه شکست خورده بود با یسری خبرا زندش کردن دوباره! ببین ولی این حرکتی که میکردی رو منم میزدم و خیلی خوب جواب میداد. یسری فیلترای دیگه هم داشت یادمه کوین مارکت کپ کنار اسکرینر تریدینگ ویو که ازش استفاده میکردی بمب بود. قشنگ هر ارزی که تو روند صعودی بود رو میتونستی شکار کنی.
ولی غصه پولتو نخور داداش. هیچی غیر اینکه پول از دست بدی تو بازار برات تجربه نمیسازه. متاسفانه دوره و آموزش هم خالی خالی تجربه نمیشه و باید دردشو یه جایی بکشی که بعدا تو دامش نیفتی ![]()