@gorfo سلام نیما منم از این سپر هایی که بغل ایم پروفایلت داری میخوام
چارتت رو دوست دارم مهرداد خوب رسم کردی گن رو
دقیقا موافقم باهات که سناریو همینه و بیت هنوز کف نزده و تابستون کف رو میزنه
کدام صراف خارجی جز البنک که نیاز داره با فیلتر شکن احراز و هویت کنی و متاسفانه کار میده اما حساب نداریم با نت ملی هم نمیشه ثبت نام کرد
صرافی خارجی دیگری وجود دارد خارجی نه ایرانی ؟
آقای علیرضا، اولاً خیلی مخلصیم.
درباره صرافیها؛ رک بگم، دورانی که میشد با خیال راحت و بدون احراز هویت تو صرافیهای بزرگ خارجی (مثل بایننسِ قدیم) ترید کرد، خیلی وقته تموم شده.
چند نکته حیاتی که باید بدونی:
- ریسکِ بلوکه شدن: هر صرافی خارجی که الان بدون احراز هویت (KYC) به ایرانیها خدمات میده، داره لطفِ موقت میکنه! هر لحظه ممکنه آیپیت رو شناسایی کنن یا اجباریِ احراز هویت رو اعلام کنن و داراییهات بپره.
- انتخاب صرافی: اکثر صرافیهای معتبر دنیا الان درگیر قوانین سفت و سخت نظارتی (AML/KYC) هستن. صرافیهایی که بدون احراز هویتِ سفت و سخت کار میکنن، اغلب رتبه اعتباری پایینی دارن و ریسکِ «راگپول» یا هک شدنشون بالاست.
پیشنهاد من:
۱. به جای دنبال صرافیِ بدون احراز هویت گشتن، به فکر استفاده از دکسها (DEX) یا صرافیهای غیرمتمرکز مثل Uniswap، PancakeSwap یا Jupiter (روی شبکه سولانا) باش. اونجا کلید دست خودته و نهادی نیست که بخواد حسابت رو به خاطر ملیتت ببنده.
۲. اگر هم میخوای با صرافی مرکزی کار کنی، همیشه یه مقدار حداقلی (در حدِ یک ترید) توش نگه دار و زود به کیف پول شخصی (Wallet) منتقل کن. هیچوقت سرمایه اصلیت رو تو صرافی نگه ندار.
رفع مسئولیت: اینا صرفاً راهکارهای فنی برای کاهش ریسکِ صرافیهاست و پیشنهاد مالی یا معرفی صرافی خاصی نیست. مسئولیتِ نهاییِ هر انتخاب با خودته؛ مراقب باش داراییهات رو به باد ندی.
بیت یونیکس نیاز به احراز هویت نداشت…
ولی باید مواظب بود و حداقل از ip ثابت استفاده کنی…
البته بعد از دسترسی به نت بین الملل
متاسفانه سیستم ریخته بهم منم رمز رت فراموش کردم
جیمیل با سیستم باز میشه
اما با موبایل اختلال شدید داره
برای اکانت ساختن البنک مشکل پیدا کردم
کلا کوینکس و محیطش رو بیتر دوست دارم نت وصل بشه برمیگردیم در صرافی های خودمون که اص پولمون اونجاست و سالهاست به ایران دست رد نزده
تو نوبیتکس رو بیت معامله تعهدی باز کردم، تو سه قسمت پرش کرد!!! با قیمتهای مختلف!!!
--
تازه من خواستم روش برنامه بنویسم!!! اصلا ارزش یه ثانیه وقت رووش نداره!! پشیمون شدم…
from datetime import datetime
today = datetime(2026, 4, 26)
target = datetime(2026, 7, 11)
delta = target - today
print(delta.days)
#out put = 76 days left
برات کامپایل کنم اجرا شه داداش
![]()
جنبه فان نوشتم تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۵
درود ایا خرید رمز ارز در حال حاضر برای سرمایه گذاری مناسب هست
از تاپیک سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)
یا تاپیک
بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی
نجفی
دیدن کنید نظرات دوستان و تحلیلگران به اشتراک گذاشته میشه
سلام خسته نباشید ،vinu رو نگاه میکنید
سلام وقت شما بخیر ، من خیلی تازه کار و درحال آموزش هستم در این بازار. از حدود ۳ماه گذشته تا امروز و خوب پیش میرفتم و سود نسبتا خوبی داشتم ، ولی نیم ساعت قبل بصورت ناگهانی تمام بازار ریزش کرد ، من سعی کردم ری اکشن هیجانی نداشته باشم، اینجور مواقع باید چیکار کرد؟ سریعا فروخت؟ دست نزد ؟ به تتر تبدیل کرد؟
سلام و درود
اگر مدیریت سرمایه و حد ضرر بزاری که ترسی ندارم. بازار همیشه که سود نیست ی بخشی از اون ضرر هست
حد سود و حد ضرر رو در هر معامله اعمال میکنم ، ولی این حالت برام یه تجربه جدید بود ، در عرض چند دقیقه باسرعت تمام درحال ریزش بود و نمیدونستم حرکت صحیح چی هست ، فقط سعی کردم خونسرد بمونم
سادهترین روش مدیریت ریسک هست و پیشنهادم اینه اگر استاپ خوردید مجدد معامله نگیرید، مقداری از بازار فاصله بگیرید، ریکاوری شید، مجدد با مغز آرام ترید کنین.
بنیاد بازار همینه، استاپ میزنه، شما هم باید مدیریت ریسک رعایت کنید.
الباقیشم که زودتر خارج شید میریم برای بحث تخصصی تر و تجربه و سبک معاملاتی