سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

آقا تحلیل اهرم صد نداریم 100دیگه بیاری همش شانس
شما این اسکرین در یه جا درست معاملعه گر های حرفه ایی باشن بفرستی از گروه پرتت میکنن بیرون

1 لایک

5 لایک‌کرده

قبلا هم گفتم هرکسی اهرم بالای ده استفاده کنه یا پولش باد آورده است
یا چیزی از این بازار نمیدونه بنا به شانس اتفاقات پوزیشن باز میکنه
یا شاید من اشتباه یاد گرفتم
به هرحال دیدگاه هرشخصی قابل احترامه

3 لایک‌کرده

بله اقا مهرداد از نظر یک تریدر با شما موافقم در انتخاب اهرم

ولی شانس قبول ندارم

تحلیل نقطه زنی شانسی نیست

5 لایک‌کرده

آقا مهرداد تحلیل شما از بیت کوین درتایم فریم 1ساعت

آقا رحیم اتریوم‌ نگاهی بیندازید ممنون میشم

1 لایک

دمت گرم رحیم. عجب رکوردی زدی. رحیم به ما هم یاد بده. :face_with_spiral_eyes::folded_hands::ok_hand::ok_hand:

4 لایک‌کرده

منتظرم فک میکنی چرا نخوابیدم
76200سل میگیرم تا 68
80200بای میگیرم تا 84,400گپ 85 200 پر کرد بای میگیرم تا 90
شاید این انتظار ماها طول بکشه مهم نیست ماهی ی دونه هم بخوره برام کفایت میکنه حتما نباید در ساعت در روز باشه

3 لایک‌کرده

از نظر من یک پایین کوچیک میزنه

2196 بعد تا بالا میره اصلاحش تا این نقطه است برات میفرستم

3 لایک‌کرده

آقا رحیم اتریوم‌ پوزیشن لانگ گرفتم

نقطه ورود 2321

روی چند خروج برنم

آقا رحیم اون ۱۳۰۰درصد سود چند ملیون ب دست آوردی

اما من میگم شانس هم هست آلان اگه من می‌خریدم اون نقطه ها رونمیزدمیومد پایین:joy::joy::joy::joy:

این‌آوه هم چ رشدی کرد:frowning::frowning::frowning::sob:

1 لایک

خب همین معامله هایی ک اقا رحیم میزنیو داخل اینجا خم بزارید ک ماهم با اهرم های پایین استفاده کنیم

اینقد خسیس و تنها خور نباشین:joy:

با عرض پوزش حرفت اشتباهه ، اهرم فقط میزان ریسک پذیری طرف رو مشخص میکنه ، البته بسته نوع معامله گری هم هست …اسکالپرها (تایم فریم پایین )برای اینکه درصد به شدت پایین نوسان رو تبدیل کنن به یه عدد بالا از اهرم های سنگین استفاده میکنن بری فارکس که نوسانات به این شکل نیست بگی با اهرم 10 معامله میکنی پرتت میکنن بیرون!!!

شما اگر ستاپ معاملاتی رو ببندی، و حاضری 10 درصد معامله رو ریسک کنی و اگر استاپ لاس ات تو این ستاپ کمتر 0.1 با نقطه ورودت اختلاف داشته باشه حتی اهرم 100 بزنی همون ده درصد ضرر میکنی !!! پس این موضوع ربطی به شانس نداره… البته تو ارز دیجیتال که نوسان بالاست خطر همچین اهرمهایی زیاده …

رحیم جان این اهرمها بد اموزی داره چون خیلیا میبینن فکر میکنن چون شما زدی پس یه چیز نرمالی هست و دیگران هم باید بززنن ولی چون تجربه ندارن میزنن پولشون رو نابود میکنن…

3 لایک‌کرده

سلام موحد ..سلام منو به شقایق برسون و خوشحال شدم رفته سر کار…احساس مسئولیت داشتم به اش…خدا رو شکر تو این جمع این عاقبت به خیر شد و از ارز اومد بیرون …

نسبت به نظرات جناب روحی هم اطلاع کامل دارم …من بله مله ندارم یه روبیکا وب دارم که اونم فکر کنم کل اش سه چهار پیام بیشتر باهاش رد و بدل نکردم

2 لایک‌کرده

تلگرام وصل شه یادم باشه حتما به شقایق خانم سلامت را میرسونم، ابر تحلیلگر یادته، آخرین پیامهای hub شقایق خانم اونجا بود.

هنوز برنامه نویسی و نوشتن کتاب در برنامه ات هست؟

اسکریپت های tradingview بود تا یک جاهایی دنبال کردم، چند تا کد را به سلیقه خودم کردم البته با کمک راهنمای اسکریپت.

کد های الگوهای پیشرفته را که اصلا پیدا نکردم، اعتبار نداشتی حتی اجازه اجرا هم نداشتی، مانند امواج الیوت.

بله یادمه ، میخواست از من شکایت کنه!!!

ادامه نمیدم که تاپیک حاشیه نره …

فعلا شب و روزت خوش

1 لایک

بیا topic اونوری، ادامه دهیم.

سلام آقا رحیم وقت بخیر ارز WLD خوبه برا هولد چند ماهه ممنون میشم بهمون بگی

2 لایک‌کرده