سلام وقت بخیر ، تبریک عرض میکنم تاپیک جدید را، ان شاء برای همه پر روزی و برکت باشد.
دوستان تحلیلی در مورد زیکش ندارند؟ سقف زده اومده پایین. برمیگرده یا بفروشم؟
ارز enj هم پامپ کرده. دوستان، رحیم جان لطفا راهنمایی کنید
رحیم جان ارز خوبیه واسه خرید؟ چند روز پیش ارز lunc رو معرفی کردم. از تحلیل جا موند. منم نخریدمش. خیلی رشد کرده
سلام وقت بخیر ، اگر تمایل داشتید میتونید در ب ل ه هم سوالهای خودتون را بپرسید ، اسناد آنجا هم هستند.
سلام و صبح بخیر و سلامتی یعنی الان این داداش رحیم مارو بردین یه جا دیگه تو یه گروه دیگه؟؟؟؟؟ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
رحیم جان یعنی دیگه اینجا نمیایی من حقیقت هیچ کدوم از پیام رسانای داخلی را ندارم فقط خارجی که اونام تعطیله اقااا لطفااااا ماهارو ول نکنین اینجا خواهشن
لطفا سریع لایک کنید که متوجه بشم ، ملاحظه کردید
سلام صبح بخیر خوب نصب کنید
دلمون خوش بود یه استادی اقایی بزرگی اینجا هست ازش مشورت بگیریم چنتا تارگت و چارت یاد بگیرم ازش اونم بردین تو این پیام رسان الکیا داداش خداییی خداییی اینجا هم باش تو هاب داداش چنتا مثل منم هستن که اینجا میتونن باهات در ارتباط باشن ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
متاسفانه یبار نصب کردم به دلیل ورود بد افزار یه گوشی cpu به… رفت الان دیگه با یه گوشی دیگه نمیکنم چشام ترسیده اصلا امنیت ندارن
ایشان چند جا هستند، جای نگرانی نیست
داداش رحیم گل اینجا تو گروه نمیاییی رفتی تو این پیام رسانا دیگه یعنییی هاب نیستیییی؟؟؟
چی نصب کردید ؟ بستگی دارد
چقدر شلوغ میکنید ، پاک کنید ، تا دوباره مشکل ایجاد نشده ، میگم هستند
درود به همه عزیزان
دو تا نکته راجب اهرم بگم برای تازه وارد ها
اول اینکه استفاده از اهرم به تنهایی هیچ تاثیری تو سود و ضرر شما نداره!
در واقع چیزی که اهمیت داره پوزیشن سایز هست
پوزیشن سایز میشه مارجین ضرب در اهرم
یعنی شما اهرم 100 میزنی اما مارجین رو یک درصد درگیر میکنی
مثال شما 1000 دلار داری
معامله ای که باز میکنی با اهرم 100 و مارجین 10
این معامله هیچ وقت لیکویید نمیشه با اهرم 100
پس اهرم به تنهایی اصلا اهمیتی نداره
من فقط با اهرم بالا کار میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا
اما استفاده اصلی از اهرم برای افراد حرفه ای و دارای سرمایه بالا به منظور دیگریست که بعدا توضیح میدم
بله دیدم یک دنیا ممنون
شلوغ چیه شما پیامت دیر امد برادر من، دوما همشون داشتم از یکیش یه… گرفت گوشیه ما داغون شد به هیچی هم بستگی نداره همش یه…
من هیچ وقت ر و ب ی ک ا نصب نمیکنم ، بقیه را دارم. از آن گذشته شاید لینکی آلوده باعث این مشکل شده
دقیقا از همینا یه لینک امد بهر حال گذشت حالا انشالا رحیم جان داداشمون تند تند به هاب سر بزنه ![]()
![]()