سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

میگه رحیم گفته

رحیم معمولا تومانی نمیگه

رحیم ندیدم به کسی گفته بفروش

تحلیل رحیم برای کسی که نخریده میگه این پله ها بخر خوبه یا اگه قبلا هم خریدی بزار پله پایینتر اضاف کن

متاسفانه خیلیا را دیدم پیامها را نمیخونن . توی هرپیام هر دوستی یکنکته هست سعی کنید تمام پیامها را بادقت بخونید

تحلیل صددرصد نیست . بزار اگه اون نقطه رسید بخر نرسید هم ولش کن

مهرداد ببخشید شما را ریپلای کردم منظورم به شما نیست با این حرفام

3 لایک‌کرده

سلام اساتید محترم بیت کویین در کوتاه مدت احتمال دارد؟

روند کاهشی متوقف میشه..؟

لطفاً…:folded_hands::folded_hands:

ممنون

سلام یه نقطه ورود به چیلیز بدید لطفا

سلام دوستان شما خرید آسان رو پیشنهاد میکنید یا خیر

دوستان دورد

کدوم یک از شما عزیزان با صرافی نوبیتکس ،فیوچرز پوزیشن باز میکنین؟

چند تا سوال داشتم ازتون

سلام میشه ارز chz را تحلیل کنید دوستان

ارز kaia

قیمت کنونی نزدیک 0.0453

سطوح مقاومتها هم در پرانتزها زده است

حمایتها 0.0443 ، 0.03 ، 0.02258

1 لایک

بهترین کار اینه از پشتیبانی خود نوبیتکس بپرسی…

چون منم تازگی دارم باهاش کار میکنم…چندتا سوال پیش اومد ..

البته پشتیبانشم بعضی چیزها رو نمیدونه!!! میگه تیکت بزن…

سوالت چیه؟

1 لایک

این بنده بی خدا آقای موحد خلاف واقع میگه چند ساعت پیش تاپیک چشم آپلو به مهندس پریده بود،اقای نجفی توصیه به کسی نکرده نمی‌دونم منظورشون چیه

بگیر نگیر بالا می آید فکر کنم برخی جاوااسکریپتهایش روی ip دیگه است که فیل.تر است

درود اقا مهرداد عزیز

امیدوارم که حالتون خوب باشه

من تبدیل بودم لورج های بالا داشت حتی تا ۱۰۰، حالا کاری به منطقی بودن یا نبودن این میزان اهرم ندارم واقعا ، اینکه دوستان با اهرم صد پوزیشن باز میکنن و …

دیروز نوبیتکس رو احراز هویت کردم

الان دارم نگاه میکنم تا لورج دو بازه ،نهایت لورجش ۵ هست ؟؟

1 لایک

تا چند برابر وجه تضمین می‌توانم دارایی برای معامله دریافت کنم؟

آخرین به روزرسانی: ۱۴۰۴/۰۹/۰۴

در حال حاضر ضریب‌های ۱ تا ۱۰ در معاملات تعهدی نوبیتکس فعال است. با این حال، ممکن است تمام ضرایب برای تمام کوین‌ها فعال نباشند و با توجه به نقدینگی استخر مشارکت هر کوین، فقط امکان استفاده از برخی از این ضرایب در بازار آن کوین وجود داشته باشد.
همچنین دسترسی کاربران سطوح مختلف به ضرایب متفاوت است.
در حال حاضر استفاده از ضرایب برای کاربران سطح یک تا ضریب ۲ و برای کاربران سایر سطوح تا ضریب ۱۰ امکان‌پذیر است.

1 لایک

یک سوال دیگه

این مبلغی که برای استخر مشارکت بر میدارن ، اضافه بر میزان کارمزد هست درسته؟

برای شما رضایت بخش بوده ،معامله کردن در این صرافی جناب مهرداد؟؟

هیچی نمیدونی هیچی نگو آقا آپلود هم گفت ایپ برمیگرده قیمت اولش منم رو ۲۵,فروختم در حالی که رو ۳۰خریده بودم برا همین با اونم مشکل داشتم و ارز enjاقا رحیم خودش به یاد داره که نقاط رو چطوری با خط سبز بودن تا ۷۰۰تک تومنی هم بود نقاط اول ۷۰۰تک تومنی نقاط دوم هزار تومن زده بود منم که ۲۰۰۰فروختم فک کردم تا ۷۰۰میاد بعد دیدم تا ۱۱,هزار رو بیشتر رفت

من تازه دارم تعهدی کار میکنم … من از صرافی ایرانی فقط برای تبدیل ریال به تتر یا برعکس استفاده میکنم…

الانم که تو این هفته معامله باز کردم بیشتر برای بخش برنامه نویسی و تست داده هاس…تجربه ای هم که تو این دو سه روز داشتم یه سری کمبودهایی داره..یا شاید من هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم…

من سوالاتی که داشتم خود پشتیبانش جواب کلی میداد و میگف تیکت بزن فکر کنم خودشونم نمیدونن… به جز این با بیت برگ کار کردم… و دیگه هیچ صرافی داخلی احراز نکردم

1 لایک

سلام میشه ارز chz را تحلیل کنید دوستان

سپاس از وقتی که برام گذاشتین جناب

آقای کوزی‌ ناراحت نباشید امیدوارم که جبران بشه ضرراتون

1 لایک

درود

دوستان کسی در مورد صندوق سرمایه گذاری فارابی یا فیروزه اطلاعاتی داره؟

بله در خدمتم دوست عزیز