من تبدیل بودم لورج های بالا داشت حتی تا ۱۰۰، حالا کاری به منطقی بودن یا نبودن این میزان اهرم ندارم واقعا ، اینکه دوستان با اهرم صد پوزیشن باز میکنن و …
دیروز نوبیتکس رو احراز هویت کردم
الان دارم نگاه میکنم تا لورج دو بازه ،نهایت لورجش ۵ هست ؟؟
تا چند برابر وجه تضمین میتوانم دارایی برای معامله دریافت کنم؟
آخرین به روزرسانی: ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
در حال حاضر ضریبهای ۱ تا ۱۰ در معاملات تعهدی نوبیتکس فعال است. با این حال، ممکن است تمام ضرایب برای تمام کوینها فعال نباشند و با توجه به نقدینگی استخر مشارکت هر کوین، فقط امکان استفاده از برخی از این ضرایب در بازار آن کوین وجود داشته باشد.
همچنین دسترسی کاربران سطوح مختلف به ضرایب متفاوت است.
در حال حاضر استفاده از ضرایب برای کاربران سطح یک تا ضریب ۲ و برای کاربران سایر سطوح تا ضریب ۱۰ امکانپذیر است.
هیچی نمیدونی هیچی نگو آقا آپلود هم گفت ایپ برمیگرده قیمت اولش منم رو ۲۵,فروختم در حالی که رو ۳۰خریده بودم برا همین با اونم مشکل داشتم و ارز enjاقا رحیم خودش به یاد داره که نقاط رو چطوری با خط سبز بودن تا ۷۰۰تک تومنی هم بود نقاط اول ۷۰۰تک تومنی نقاط دوم هزار تومن زده بود منم که ۲۰۰۰فروختم فک کردم تا ۷۰۰میاد بعد دیدم تا ۱۱,هزار رو بیشتر رفت
من تازه دارم تعهدی کار میکنم … من از صرافی ایرانی فقط برای تبدیل ریال به تتر یا برعکس استفاده میکنم…
الانم که تو این هفته معامله باز کردم بیشتر برای بخش برنامه نویسی و تست داده هاس…تجربه ای هم که تو این دو سه روز داشتم یه سری کمبودهایی داره..یا شاید من هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم…
…
من سوالاتی که داشتم خود پشتیبانش جواب کلی میداد و میگف تیکت بزن فکر کنم خودشونم نمیدونن… به جز این با بیت برگ کار کردم… و دیگه هیچ صرافی داخلی احراز نکردم