سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

جواب انتقادتون رو در تاپیک خودم با دلایل و منطق دادم

اگر منطق ندارید ک هیچی

بیا آقای مهدی خان اینم سند

ممنون

یه اطلاعات کامل و جامع میخواستم

روش سرمایه گذاری ، مقدار سود ماهانه و سالانه ، کدومشون از اعتبار بالایی برخوردار هستن؟

،پول من پول کارگری بود دیسکمو به خاطر کارگری زیاد عمل کردم چرا وقتی از تحلیلی مطمعن نیستین نزارین ممکنه تمام امید و آرزوی یک نفر همین مبلغی باشه که وارد بازار کرده

2 لایک‌کرده

نگران نباشید توضیحات کامل رو در تاپیک گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین دادم برای کاربر گوزی برات

شما هم که گفتین نقره ریزشی امروز رفت بالا

اگر رباتم روشن نبود، اینجا شاید یک تحلیل یا سیگنال در روز بیشتر نمیگذاشتم. وقتم را بیشتر صرف در آوردن سیگنال برای خودم میکردم.

اون ربات هم فکر معاملاتیمه که تبدیل کردم به برنامه که کار معامله را بدون وقفه انجام بدهد، همیشه هم 100 درصد خوب معامله نمیکند، ولی چون احساسی نیست و ترس و طمع ندارد و با منطقهای ریاضی است و راه جبران زیان در دفعات بعد را دارد، از انسان بهتره.

1 لایک

برید داخل تاپیک گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین رو ببینید جوابتون رو دادم کاملا جوابتون رو میگیرید

اون رباط چطوری فعال میشه؟

سلام میشه ارز chz را تحلیل کنید دوستان کسی جواب نداد ارز چیلز را تحلیل کند

آقای مقدم امکانش هست سیگنال دوج چون زیر نظر داریدش اگر داشت می‌رفت بالا بگید بخریم؟

1 لایک

لطفا نام نماد رو دقیق ارسال کنید چون صندوق زیاد داره

محدودیت زیادی نسبت صرافی خارجی داره..همین الان داشتم باهاشون حرف میزدم..

حتی اون راهنماشم به روز نیست و حداکثر اهرم 5 است…ولی تو راهنماشون نوشتن 10…

اگ معامله اهرمی انجام میدی تومانی نباشه !!! فقط تتری…چون کنترل تتر به تومان دست تو نیست این متغیر رو باید حذف کنی…

1 لایک

عزیز تحلیلشو دیدم

اول که تتری را به تومانی برای آیتده حساب نکن قیمت تتر بالا پایین میشه

وقتی خریدی دیکه نفروش چون تحلیل میکه اگه رسید اینجا بخر نه اینکه حتما میرسه

اگر هم توی تحلیل اینجوری بفروشی که بازهم نفروش

باید زیر خط آبی تثبیت بده

برای اینکه دیگه پیش نیاد براتون گفتم ولی درهر صورت ناراحت شدم و انیدوارم جبران بشه

این چیه؟ …تصویر با من کامل لود نمیشه

باز به تتر حساب کنید نقاط آقا رحیم به تتر حساب کن اصلا به اون نقاط نرسید از 0.02پرواز کرد رفت

روی اینجا کلیک کنید جواب سوالتون رو دادم امیدوارم کمکتون کنه برید بخونید

1 لایک

آقا رحیم نقاطش دیگه داشت به نفت می‌رسید از صبح ۳تا قرص سردرد خوردم اصلا از خدا هم ناراحتم مگه نمیگه پول کارگری حلاله چرا بهم رحم نکرد

■■■■ تو این زندگی ■■■■ به بختم